Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Με φουλ ένταση η δίκη του Βαρελά

Αρνείται κάθε ανάμειξη στην υπόθεση ο 50χρονος που κατηγορείται ότι μαζί με τη σύντροφό του σχεδίασε τη δολοφονία του πρώην συζύγου της.

25f63df89Σε τεταμένο κλίμα συνεχίστηκε στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών η δίκη του Βασίλη Βαρελά ο οποίος κατηγορείται ότι μαζί με τη σύντροφό του σχεδίασαν τη δολοφονία του πρώην συζύγου της. Εξαλλος ο 50χρονος κατηγορούμενος (που έχει ήδη καταδικαστεί παλαιότερα σε δις ισόβια για ηθική αυτουργία στη διπλή δολοφονία του 35χρονου Φελίμ Μεσάι και του μόλις 2,5 ετών γιου του Κέρι το 2011 στην Καλαμάτα) κατηγόρησε το δικαστήριο για μεροληψία!

Ο Βαρελάς κατέθεσε χθες αίτημα εξαίρεσης της προέδρου της έδρας, το οποίο ωστόσο απορρίφθηκε ως αβάσιμο. Οπως κατήγγειλε ο κατηγορούμενος, η πρόεδρος διέκοπτε συνεχώς τον συνήγορο υπεράσπισης κατά την εξέταση μιας μάρτυρας, με αποτέλεσμα να μην τον αφήνει να ολοκληρώσει τις ερωτήσεις του. Μάλιστα, έχει διαμαρτυρηθεί επανειλημμένα στο δικαστήριο κάνοντας λόγο για μεροληπτική στάση εναντίον του. Την ίδια ώρα, αρνείται κατηγορηματικά τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζει και αμφισβητεί κι όσα υποστηρίζει ο κατήγορός του Κωνσταντίνος Κουλούρης, ο οποίος φέρει ακόμη τη σφαίρα από την απόπειρα δολοφονίας του σφηνωμένη στο κεφάλι του!

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Βασίλης Βαρελάς φέρεται να σχεδίασε μέσα από τη φυλακή μαζί με τη σύντροφό του Αλεξάνδρα Αναστασίου τη δολοφονία του πρώην συζύγου της, με τον οποίο η γυναίκα είχε διαφορές για την κηδεμονία της 12χρονης κόρης τους. Ομως, ο 50χρονος βαρυποινίτης θα υποστηρίξει κατά την απολογία του τις επόμενες μέρες ότι δεν ήταν αυτός που έδωσε την «εντολή θανάτου» στον συγκατηγορούμενό του Χαλίλι Τζιουλάντ να πατήσει τη σκανδάλη εναντίον του Κουλούρη.

Στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε χθες ένας αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος κατέθεσε για όσα διαδραματίστηκαν το μεσημέρι της 6ης Μαρτίου, όταν είδε το θύμα να σωριάζεται στο κάθισμα του αυτοκινήτου του χτυπημένο από δύο σφαίρες στο κεφάλι και τον θώρακα. Ο μάρτυρας αναγνώρισε στο πρόσωπο του Τζουλιάντ τον άνθρωπο που πυροβόλησε εναντίον του Κωνσταντίνου Κουλούρη. Οπως είπε, περνούσε τυχαία από το σημείο όταν άκουσε έναν πυροβολισμό και γυρνώντας το κεφάλι του είδε τον κατηγορούμενο να πυροβολεί και δεύτερη φορά.

Το σημείο της κατάθεσης του μάρτυρα στο οποίο είπε ότι πλησίασε στο τζάμι του αυτοκινήτου και είδε αιμόφυρτο το θύμα πυροδότησε άλλη μία φορά την αντίδραση του Βασίλη Βαρελά, ο οποίος επέδειξε στο δικαστήριο δύο φωτογραφίες από τη δικογραφία. Οπως είπε, σε αυτές φαίνεται ότι το τζάμι δεν έσπασε, συνεπώς ο μάρτυρας δεν θα μπορούσε να δει μέσα στο αυτοκίνητο. Η γραμμή της υπεράσπισης είναι ότι το θύμα, σε βάρος του οποίου υπάρχουν καταδικαστικές αποφάσεις για ναρκωτικά, είχε «ανοιχτούς λογαριασμούς» και με άλλα άτομα και ότι οι κατηγορούμενοι δεν είχαν κίνητρο για την εκτέλεσή του, αφού η Αναστασίου είχε την επιμέλεια της κόρης της εκείνο το διάστημα. 

ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΜΑΡΗ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...