Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Στην πασαρέλα της Βουλής

Οι εντυπωσιακές παρουσίες δώδεκα γυναικών στα έδρανα του κοινοβουλίου που έχουν κλέψει την παράσταση με τις στιλιστικές τους επιλογές.

Επιμέλεια: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΡΗΣ

Μπορεί τα φώτα να έπεσαν τις τελευταίες μέρες στη Ραχήλ Μακρή των ΑΝΕΛ, εξαιτίας του T-shirt με τον παπαγάλο, όμως και άλλες Ελληνίδες βουλευτές δεν περνούν απαρατήρητες. Σχολιάζεται το ντύσιμό τους, ο τρόπος που κινούνται και συμπεριφέρονται, οι πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν, τα πάντα, ακόμη και η εντυπωσιακή εξωτερική τους εμφάνιση. Ειδικά τώρα που οι όμορφες γυναίκες βουλευτές έχουν πολλαπλασιαστεί… επικίνδυνα στην παρούσα Κοινοβουλευτική Περίοδο. Μια ντουζίνα εντυπωσιακές παρουσίες που έχουν κλέψει την παράσταση!

Αραμπατζή Φωτεινή

Πρωτοεμφανιζόμενη στα πολιτικά έδρανα, η βουλευτής της Ν.Δ. έχει δεχθεί τα κολακευτικά σχόλια των συναδέλφων της αρκετές φορές. Βρίσκεται αρκετές ώρες την ημέρα στο Κοινοβούλιο, ενώ τα Σαββατοκύριακα πηγαίνει στην εκλογική της περιφέρεια, στις Σέρρες. Ενδυματολογικά προτιμά τα ταγέρ και τα στενά παντελόνια.

Ασημακοπούλου Αννα-Μισέλ

Διαθέτει ταυτόχρονα εμφάνιση και άρτιο πολιτικό λόγο. Γι’ αυτό άλλωστε ο πρωθυπουργός την επέλεξε ως νέα εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας. Η 46χρονη βουλευτής Ιωαννίνων «γράφει» ωραία στον τηλεοπτικό φακό, ενώ τον τελευταίο καιρό αρχίζει να πυκνώνει τις εμφανίσεις της. Το φόρτε της είναι τα σακάκια, συνδυασμένα από μέσα με μπλουζάκι ή πουκάμισο.

Γκερέκου Αγγελική

Για πολλούς είναι η ομορφότερη βουλευτής που έχει περάσει από το ΠΑΣΟΚ. Ακόμη και σήμερα, που δεν διανύει την πρώτη νεότητα, μαγνητίζει τους άνδρες με το βλέμμα της. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος τραγούδησε γι’ αυτήν το «Γαλανομάτα μάγισσα». Προ Βουλής φορούγε συχνά φούστες. Τώρα το έχει… ρίξει στις παντελόνες.

Δούρου Ρένα

Η απόφοιτος του Τμήματος Παιδαγωγικών του Πανεπιστημίου Αθηνών ομορφαίνει με την παρουσία της τις συνεδριάσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχει μόνο ωραία εξωτερική εμφάνιση όμως, αλλά και δυναμικό λόγο, τον οποίο επιδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Το ντύσιμό της συνήθως είναι επιμελώς ατημέλητο.

Καραμανλή Αννα

Ο ανδρικός πληθυσμός της Βουλής τη γνώριζε και από πριν, καθώς παρουσίαζε την «Αθλητική Κυριακή». Τώρα έχει την ευκαιρία να τη βλέπει και από κοντά. Αρκετοί από το κυβερνών κόμμα την πλησιάζουν ζητώντας να μάθουν τις απόψεις της για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα. Πάντως, με την Αννα Καραμανλή δεν… παίζουν εύκολα μπάλα, καθώς είναι παντρεμένη με παιδιά. Το ντύσιμό της είναι αυστηρό, αν και έχει θεαθεί και με κλαρωτή φούστα.

Κεφαλογιάννη Ολγα

Η υπουργός Τουρισμού διαθέτει αρχαιοελληνικό κάλλος. Είναι η προσωποποίηση της ομορφιάς. Ο Γερμανός υφυπουργός Εργασίας Χανς Γιόακιμ Φούχτελ μόλις την πρωτοείδε από κοντά, την αγκάλιασε, τη φίλησε και δεν την άφηνε. Τη δεύτερη φορά που ξανασυναντήθηκαν, η υπουργός τού είπε με νόημα: «Οχι άλλα φιλιά!» Θεωρείται η πιο καλοντυμένη βουλευτής.

Κουντουρά Ελενα

Το γεγονός και μόνο ότι ήταν επί χρόνια ένα από τα πιο καταξιωμένα μοντέλα στη χώρα μας την εντάσσει αυτομάτως στη λίστα με τις ομορφότερες γυναίκες της Βουλής. Η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων διατηρεί τη σιλουέτα της και επιλέγει πολλές φορές στενά παντελόνια που την κολακεύουν.

Μακρή Ραχήλ

Εγινε για μία ακόμη φορά αντικείμενο σχολιασμού με το όμορφο κατά τα άλλα ντύσιμό της, που φαίνεται πάντως να ενόχλησε το προεδρείο της Βουλής. Η ίδια όμως δεν πτοείται και συνεχίζει ακάθεκτη. Πάντως ακόμη και ο προεδρεύων Γιώργος Καλατζής, που της έκανε την παρατήρηση, φέρεται να είπε στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη πως η θέα από εκεί που καθόταν ο ίδιος ήταν… εντυπωσιακή!

Μαρτίνου Γεωργία

Τα έχει όλα. Είναι νέα (μόλις 37χρόνων), πλούσια (κόρη του εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνου), δραστήρια και εντυπωσιακή. Παράλληλα, η όμορφη Γεωργία είναι και χαμηλών τόνων, αποφεύγοντας τη δημοσιότητα. Σπάνια θα την ακούσετε να μιλάει για τον εαυτό της, ενώ τα ντυσίματά της κάθε άλλο παρά εκκεντρικά είναι.

Ράπτη Ελενα

Σταθερή αξία που δεν θα μπορούσε ασφαλώς να λείπει από τη λίστα των όμορφων γυναικών που βρίσκονται στο Κοινοβούλιο. Η προσωπική της ζωή έχει γίνει αρκετές φορές πρωτοσέλιδο. Η ίδια, όποτε ερωτάται τον τελευταίο καιρό για το αν και κατά πόσο είναι ερωτευμένη, απαντά μυστηριωδώς «είμαι καλά»! Στην ντουλάπα της έχει από φθηνά αθλητικά παπούτσια μέχρι πανάκριβες γόβες.

Τζάκρη Θεοδώρα

Αρκετές φορές έχει σχολιαστεί το ντύσιμο της εντυπωσιακής βουλευτή του ΠΑΣΟΚ. Η ίδια επιλέγει συνήθως να φορά γόβες τις οποίες συνδυάζει αρμονικά με φούστες, επιδεικνύοντας τα καλοσχηματισμένα πόδια της. Σχεδόν κάθε φορά που την καλούν σε τηλεοπτικό πάνελ, προηγουμένως επισκέπτεται γνωστό κομμωτήριο της πρωτεύουσας.

Φούντα Νίκη

Είναι από τα πρόσωπα που ομορφαίνουν τη ΔΗΜΑΡ. Η 33χρονη Νίκη Φούντα εξελέγη πέρσι βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και ήταν η αιτία που έμεινε εκτός Κοινοβουλίου ο Δημήτρης Χατζησωκράτης. Μετέχει ανελλιπώς στις συνεδριάσεις του κόμματος εκφράζοντας την άποψή της. Για τον Φώτη Κουβέλη λέει πως είναι μακράν ο καλύτερος πολιτικός. Στην ντουλάπα της θα βρείτε αρκετά ριχτά ρούχα.

{{-PCOUNT-}}28{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....