Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Γουίλιαμ- Κάθριν στο θερινό ανάκτορο του Ναπολέοντα

Ο πρίγκιπας της Αγγλίας και η δούκισσα του Κέμπριτζ έκαναν οικογενειακές διακοπές στο Μπιαρίτζ της Γαλλίας και το υπερπολυτελές «Hotel du Palais»

Ο πρίγκιπας της Αγγλίας και η δούκισσα του Κέμπριτζ έκαναν οικογενειακές διακοπές στο Μπιαρίτζ της Γαλλίας και το υπερπολυτελές «Hotel du Palais»

Τι κοινό έχουν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η δούκισσα του Κέμπριτζ με τον αυτοκράτορα Ναπολέοντα και τη σύζυγό του; Το νεαρό γαλαζοαίματο ζευγάρι, σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα «Sud Ouest», πέρασε τουλάχιστον μία βραδιά στο πρώην θερινό ανάκτορο του Ναπολέοντα, στο Μπιαρίτζ της Γαλλίας, που σήμερα στεγάζει το ξενοδοχείο «Hotel du Palais».

1 336

 Το πεντάστερο ξενοδοχείο, που περιγράφεται στη σελίδα του στο διαδίκτυο ως «βαθιά κομψό», διαθέτει spa, εξωτερική πισίνα, σάουνα, σολάριουμ αλλά και χαμάμ, ενώ τα γεύματα που σερβίρονται στο εστιατόριό του επιμελείται ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ Ζαν Μαρί Γκοτιέ.

3 120

Πάντως, από τις πληροφορίες της τοπικής γαλλικής εφημερίδας δεν διευκρινίζεται ο τύπος δωματίου που επέλεξε το ζευγάρι, το οποίο έχει ταξιδέψει με τα δύο παιδιά του, τον πρίγκιπα Τζορτζ και την πριγκίπισσα Σάρλοτ. Διευκρινίζεται, ωστόσο, με νόημα ότι η αυτοκρατορική σουίτα κοστίζει 3.934 ευρώ τη βραδιά για τον μήνα Αύγουστο.

Ο δούκας του Κέμπριτζ και η οικογένειά του έφτασαν στη Γαλλία στις 26 Ιουλίου μ’ ένα ιδιωτικό αεροσκάφος Cessna, που ανήκει στον οικογενειακό τους φίλο, τον δούκα του Γουέστμινστερ, το οποίο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Πο Πιρενέ. Εκτιμάται ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Γαλλία ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η δούκισσα Κάθριν θα επισκεφτούν τους πολλούς φίλους αλλά και συγγενείς που διαμένουν στην περιοχή.

4 62

Αγαπημένος προορισμός

Η Γαλλία ήταν πάντα αγαπημένος προορισμός διακοπών για το νεαρό ζευγάρι. Οι πρώτες διακοπές που έκαναν ως τετραμελής οικογένεια ήταν στις Γαλλικές Αλπεις τον περασμένο Μάρτιο.

Οι Γάλλοι, αν και δεν θα το περίμενε κανείς, έχουν μεγάλη αδυναμία στον βρετανικό βασιλικό οίκο. Ο δήμαρχος της πόλης Λάας, που βρίσκεται στην περιοχή όπου κάνουν διακοπές ο Γουίλιαμ και η Κάθριν, δήλωσε ότι περιμένει πώς και πώς επίσκεψή τους. Οπως εξηγεί μιλώντας στην εφημερίδα «Sud Ouest», έχουν ήδη στείλει δώρα στην οικογένεια με την ευκαιρία γέννησης της Σάρλοτ. «Δημιουργήσαμε ειδικά έναν μπερέ λευκό και ροζ για τη μικρή. Για τον μικρό πρίγκιπα φτιάξαμε έναν μπλε και λευκό» αποκαλύπτει ο Πασκάλ Μιτό, υπεύθυνος παραγωγής της τοπικής επιχείρησης Le Beret Francais, όπου κατασκευάστηκαν τα δώρα. Αν και δεν έλαβαν ποτέ ευχαριστήριο γράμμα, ελπίζουν τώρα σε μια επίσκεψη-έκπληξη!

5 34

Το μόνο σίγουρο για το πρόγραμμα του πριγκιπικού ζεύγους είναι ότι, μετά τις διακοπές του στη Γαλλία, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη το φθινόπωρο στον Καναδά, όπως αποκαλύπτει το σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε το γραφείο του.


04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....