Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

Ένοχος για βιασμό ο Ηλίας Μίχος – Αθώα η μητέρα της 12χρονης...

Ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον Ηλία Μίχο...

H Mαριαγάπη του «GNTM» μίλησε για την περιπέτεια με τον καρκίνο του...

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά αποκάλυψε πως πρόλαβε τον καρκίνο του...

Ο… λάτιν πειρασμός του Ρέμου

Η Βάγια Καλαντζή, που μάγεψε με το σαξόφωνό της στη φιέστα του τραγουδιστή στο Nammos, μιλά για το περιβόητο live, το πάθος της για τη μουσική και την καριέρα της στο εξωτερικό

Ποια είναι η εκρηκτική σγουρομάλλα με το σαξόφωνο, που μάγεψε τα πλήθη στην πολυσυζητημένη μυκονιάτικη φιέστα στο Nammos, παίζοντας υπέροχες μελωδίες στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου; Τη λένε Βάγια Καλαντζή, μοιράζει την καταγωγή της ανάμεσα στη Βραζιλία και την Ελλάδα και διαπρέπει στη διεθνή μουσική σκηνή με το καλλιτεχνικό όνομα Miss Saxo Vaya. «Το υιοθέτησα στη Νέα Υόρκη. Εκεί τους ήταν δύσκολο το ”Καλαντζή” και με φώναζαν Miss Saxo ή Vaya. Αποφάσισα, λοιπόν, να το ενώσω» εξηγεί η ίδια στην «Espresso».

ΑΠΟ ΤΟΝ 
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Κόρινθο, η Βάγια μπήκε στη φιλαρμονική μπάντα σε πολύ μικρή ηλικία ακολουθώντας την προτροπή της Βραζιλιάνας ποιήτριας μητέρας της, η οποία είχε αντιληφθεί τις καλλιτεχνικές ανησυχίες της.

rfserff 2«Το σαξόφωνο είναι το διαβατήριό μου για όλο τον κόσμο» σημειώνει ο Βάγια, η οποία συνεργάζεται με το γερμανικό MTV και κάνει συχνά περιοδείες ανά την υφήλιο παρουσιάζοντας τη δουλειά της σε πολλούς χώρους και διαφορετικά events, από trendy clubs στη Νέα Υόρκη μέχρι VIP parties στο Ντουμπάι, αλλά και open air συναυλίες με ελεύθερη είσοδο.

Η Βάγια έχει ασχοληθεί επίσης με την υποκριτική, τον χορό και την αρθρογραφία, ενώ είναι και επιτυχημένη στιχουργός, έχοντας στο βιογραφικό της συνεργασίες με σημαντικούς καλλιτέχνες, όπως η Αννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος.

Το διαχρονικό τραγούδι του τελευταίου «Είναι στιγμές» έχει την υπογραφή της. Δεν ήταν τυχαίο, λοιπόν, που ο Αντώνης την είχε μαζί του τόσο στις χειμερινές εμφανίσεις του στην Αθήνα όσο και στο Nammos πριν από λίγες μέρες. «Με τον Αντώνη Ρέμο συνεργαζόμαστε γενικότερα στη φετινή περιοδεία του, όχι σε όλους τους σταθμούς του, γιατί κάνω κι εγώ παράλληλα δικές μου, σόλο εμφανίσεις. Στο Nammos ήταν η πρώτη φορά που έπαιξα. Εχει πολύ ωραία ενέργεια η Μύκονος και το εν λόγω event, το οποίο είναι καθιερωμένο πια και το περιμένει ο κόσμος, σημείωσε επιτυχία. Ημασταν όλοι χαρούμενοι, ο Αντώνης είχε πολλά κέφια, ήταν όλο πολύ ωραίο, διαφορετικό» λέει στην «Espresso» η Βάγια.

Κρίση

Οσο για τα αρνητικά σχόλια, που συνοδεύουν κάθε χρόνο την εν λόγω φιέστα λόγω του πανάκριβου εισιτηρίου; Η όμορφη μουσικός έχει τη δική της άποψη: «Το γεγονός ότι η Ελλάδα περνάει κρίση δεν σημαίνει ότι είναι κατακριτέο εκείνοι που έχουν χρήματα να τα ξοδεύουν όπως επιθυμούν. Δεν μου αρέσει που κάποιοι πετροβολούν συνέχεια τη Μύκονο. Αυτό το νησί είναι η διαφήμιση της χώρας μας στο εξωτερικό. Ναι, είναι ακριβός προορισμός, αλλά μακάρι να είχαμε άλλα τρία τέτοια νησιά. Στη Μύκονο έχει δουλειά για τους Ελληνες. Είναι νησί που βοηθάει την οικονομία της χώρας μας. Οποιος δεν μπορεί να κάνει διακοπές εκεί ας μην πηγαίνει. Υπάρχουν μέρη για όλες τις τσέπες. Το ίδιο ισχύει και για τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου. Οποιος δεν μπορεί να πληρώσει το εισιτήριο στο Nammos μπορεί να τον ακούσει κάπου αλλού.

Τον χειμώνα υπήρχε ένα πολύ προσιτό κόστος εισιτηρίου για τα live του στην Αθήνα. Και το καλοκαίρι όμως ο Αντώνης ταξιδεύει παντού, για όσους θέλουν να τον ακούσουν. Το κάνει μέσα από την ψυχή του, διότι σέβεται και αγαπάει πολύ το κοινό του. Και βέβαια εισπράττει πίσω αυτή την αγάπη. Είναι ευλογημένος άνθρωπος κι εγώ νιώθω ευλογημένη που συνεργάζομαι μαζί του».

04.06 espr.weekend 260x160 630x388

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...