Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για...

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Τα Στρουμφάκια μιλάνε ελληνικά!

Τα μπλε πλασματάκια θα κατακλύσουν το Σάββατο τη Βάρκιζα, σε μια γιορτή με πολύ χορό, τραγούδι, αλλά και γρανίτα για τα παιδιά.

«Στρουμφίζει Σαββάτο» τραγουδάνε τα μικροσκοπικά μπλε πλασματάκια τα οποία ετοιμάζονται να κατακλύσουν τη Βάρκιζα. Με αφορμή τη νέα ταινία «Στρουμφάκια 2», αλλά και την επέτειο των γενεθλίων του Peyo, του δημιουργού των αξιαγάπητων Στρουμφ, η Columbia Pictures και η Sony Pictures Animation θα συντονίσουν μία ακόμα χρονιά τις εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο για την παγκόσμια μέρα των μπλε φίλων των παιδιών. Γνωστοί καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο θα «δανείσουν» ξανά τις φωνές τους στα σκανταλιάρικα ξωτικά, ενώ κάποιοι θα πρωταγωνιστούν δίπλα τους. Η Κέιτι Πέρι, η Σοφία Βεργκάρα, η Κριστίνα Ρίτσι, ο Μάριο Λόπεζ και ο Χανκ Αζάρια είναι μερικοί από τους Χολιγουντιανούς σταρ που συμμετέχουν στο… μπλε πάρτι, ενώ τις ελληνικές φωνές τους δανείζουν μεταξύ άλλων η Σίσσυ Χρηστίδου (Στρουμφίτα), η Ντορέττα Παπαδημητρίου (Βέξι, η νέα Στρουμφίτα) και ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Φέτος αυτή η ιδιαίτερη γιορτή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στη Βάρκιζα, όπου οι προσκεκλημένοι θα έχουν στη διάθεσή τους μεγάλη έκταση με γρασίδι, αλλά και ένα μέρος της παραλίας. Οι επισκέπτες θα διασκεδάσουν με φανταστικές στρουμφοδραστηριότητες, όπως μαθήματα γλυπτικής, ζωγραφική σε στρουμφομοντέλα, μουσικές καρέκλες, στρουμφοδρομίες, ενώ στο αποκορύφωμα της εκδήλωσης δύο τυχεροί φίλοι των Στρουμφ θα φτάσουν σε απόσταση αναπνοής από την τεράστια στρουμφοτούρτα και θα σβήσουν τα κεράκια για τα γενέθλια του Βέλγου δημιουργού των μπλε κατεργάρηδων. Ολα αυτά βέβαια θα κλείσουν με ένα ξεχωριστό πάρτι με μουσική, χορό και δροσερή μπλε γρανίτα. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 16.00 και θα διαρκέσει τρεισήμισι ώρες, όταν και ξένοι καλλιτέχνες, που έχουν έρθει στην Ελλάδα ειδικά για το event, θα κατασκευάσουν μπροστά στα μάτια των επισκεπτών ένα τεράστιο θεματικό γλυπτό 2,5 μέτρων. Θα ακολουθήσει κλήρωση που θα αναδείξει τους δύο τυχερούς φίλους οι οποίοι θα σβήσουν τα κεράκια προς τιμήν του Peyo, ενώ φωτογράφοι θα απαθανατίσουν το στιγμιότυπο με σκοπό να αναμεταδοθεί σε όλο τον κόσμο. Το πάρτι θα συνεχιστεί με δυνατή μουσική, πολύ χορό και φυσικά ξεγνοιασιά, ενώ για την προβολή της ταινίας οι μικροί φίλοι των Στρουμφ θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου.

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...