Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

Στιγμές τρόμου και αγωνίας για τη σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου

Σώθηκε από τροχαίο, αλλά η αδελφή της χαροπαλεύει στην Εντατική.

Η συμμετοχή της σε μια συναυλία μετατράπηκε σε εφιάλτη για την παγκοσμίου φήμης Ελληνίδα σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου. Μπορεί η ίδια να μην τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο ατύχημα, όμως η δίδυμη αδελφή της που επέβαινε στο αυτοκίνητο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση! Η διάσημη σοπράνο μετά το φρικτό ατύχημα που είχε ανοίγει την καρδιά της στην «Espresso».33h65j987jk74

«Ο Θεός να κάνει το θαύμα του και η αδελφή μου να επιστρέψει σύντομα κοντά μας» λέει με δάκρυα στα μάτια και με τρεμάμενη φωνή που μαρτυρά το άγχος και την αγωνία για την κατάσταση της υγείας της δίδυμης αδελφής της Μαρίας, η οποία είναι γνωστή στην ιδιαίτερη πατρίδα τους για την ακτιβιστική και κοινωνική δράση της. Η Σόνια Θεοδωρίδου θυμάται με πόνο όλα όσα συνέβησαν την ημέρα που οι δυο τους έπεσαν θύματα τροχαίου λίγο έξω από το Κιλκίς: «Το σίγουρο είναι πως, αν δεν έβγαζα εκτός πορείας το αυτοκίνητο που οδηγούσα, θα βρισκόμασταν κάτω από τις ρόδες του φορτηγού. Η τρελή διαδρομή που διέγραφε στον αγροτικό δρόμο εκείνη την ώρα δεν μου άφησε περιθώρια για πολλές κινήσεις» λέει. Το τροχαίο συνέβη όταν οι δύο αδελφές ξεκίνησαν το ταξίδι τους από τη Βέροια με προορισμό το Κιλκίς, όπου η σοπράνο θα πήγαινε να τραγουδήσει σε μια ξεχωριστή συναυλία στο θέατρο Λόφου, με μαέστρο τον σύζυγό της Θεόδωρο Ορφανίδη. «Ηταν γύρω στις 12.30 της περασμένης Τρίτης όταν εκεί που οδηγούσα, λίγο πριν φτάσουμε στο Κιλκίς, είδα ξαφνικά μπροστά μου ένα μεγάλο κόκκινο φορτηγό να έρχεται κατά πάνω μας. Ο οδηγός του πήγαινε αντίθετα στον δρόμο, με αποτέλεσμα να προσπαθήσω να κάνω τα πάντα ώστε να το αποφύγω. Εκανα κάποιους ελιγμούς γιατί έβλεπα το κακό που θα συνέβαινε. Τελικά αποφάσισα να βγάλω το αυτοκίνητο εκτός δρόμου για να σωθούμε, αφού διαφορετικά ούτε κι εγώ ξέρω τι μπορούσε να είχε συμβεί».

Ωρες αγωνίας

Η αντικανονική πορεία του φορτηγού στο αντίθετο ρεύμα ανάγκασε τη Σόνια Θεοδωρίδου να ρίξει το μικρό αυτοκίνητο που οδηγούσε σε παρακείμενο χωράφι. Ομως, εκείνο ανατράπηκε… «Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν την τρομάρα μου. Τόσα χρόνια οδηγός και ποτέ δεν μου είχε συμβεί κάτι ανάλογο. Μόλις κατάλαβα ότι είμαι καλά και μπορώ και κινούμαι, βγήκα από το αυτοκίνητο. Η εικόνα που αντίκρισα ήταν σοκαριστική. Το αυτοκίνητο από τη δική μου πλευρά δεν είχε πάθει τίποτα, όλο το κακό είχε συμβεί από την πλευρά της αδελφής μου. Προσπάθησα να ανοίξω αμέσως την πόρτα. Ταυτόχρονα ούρλιαζα μήπως και με άκουγε κανείς και ερχόταν για βοήθεια. Η αδελφή μου κατάλαβε αμέσως την κατάσταση της υγείας της, λόγω των σπουδών της στην Ιατρική, γι’ αυτό και το πρώτο που μου είπε ήταν “μη με μετακινείς”. Εκεί τρελάθηκα! Τα έχασα… Αρχισα να τρέχω ξυπόλητη στο χωράφι και να ζητάω βοήθεια. Τελικά ήρθε το ασθενοφόρο και μας παρέλαβε» διηγείται.

Οι δύο αδελφές μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Κιλκίς όπου, μόλις οι γιατροί διαπίστωσαν τη σοβαρότητα της κατάστασης της Μαρίας Θεοδωρίδου διέταξαν την άμεση μεταφορά της στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. «Δυστυχώς η αδελφή μου έσπασε τον αυχένα της, ενώ έχει πάθει και θλάση στους πνεύμονες. Η κατάστασή της είναι πάρα πολύ κρίσιμη και σοβαρή και όλοι ελπίζουμε σε ένα θαύμα. Λίγες ώρες πριν χειρουργηθεί μου ζήτησε να πάω στο Κιλκίς και να τραγουδήσω για εκείνην. Δεν της χάλασα το χατίρι, γι’ αυτό και ευχαριστώ το υπέροχο κοινό που βρέθηκε κοντά μας και μας στήριξε».

ΘΑΝΟΣ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...