Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια στη σχολική ψυχολογία

Με την υπογραφή της Bright Academy (https://www.brightacademy.gr/) και σε...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους...

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...

«Ο πρώτος από εμάς»: Οι κυκλοθυμίες του Άλκη, αρχίζουν να ανησυχούν την...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο πρώτος...

Καταδικασμένοι να πετύχουμε

Ο «Τίγρης» έδωσε ξανά το σύνθημα.

Δυναμικός, όπως πάντα, ετοιμόλογος και αποφασισμένος να οδηγήσει το «καράβι» της ΑΕΚ από την ξέρα στο πέλαγος, ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρουσίασε χθες σε ειδική εκδήλωση στο «Τατόι Κλαμπ» τη νέα διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του «Δικεφάλου», αλλά και τους ανθρώπους του προπονητικού επιτελείου.

«Ερχόμαστε!» ήταν το σύνθημα του «Τίγρη», που έδωσε το ξεκάθαρο στίγμα, εν όψει της νέας εποχής στην Ενωση. «Είναι ένα ξεκίνημα από το μηδέν και είμαστε καταδικασμένοι να πετύχουμε. Η ΑΕΚ είναι στη Γ’ Εθνική. Δεν μπορεί να υπάρχει ούτε ένας φίλος της ΑΕΚ που να δηλώνει ευχαριστημένος με αυτή την οδυνηρή, αλλά απαραίτητη αυτοκάθαρση. Ο Μελισσανίδης δεν πήρε καμία ΑΕΚ. Η δική μας ΑΕΚ δεν έχει ιδιοκτήτες. Η δική μας ΑΕΚ υπήρχε πριν από εμάς και θα υπάρχει μετά από εμάς. Ιδιοκτήτες και μεγαλομετόχους έχουν μόνο η εταιρείες, όχι οι ιδέες» είπε στην εισαγωγή του ο επιχειρηματίας και συνέχισε:

«Δύο είναι οι στόχοι: να δημιουργηθεί μια ομάδα με στέρεες βάσεις από ελληνόπουλα και η δημιουργία του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εκεί όπου μεγάλωσαν γενιές και γενιές. Θα είναι ένα λαμπρό σπίτι, ένα παλάτι, για τον αθλητισμό, την παιδεία και τον πολιτισμό. Θα έχει και ένα λαμπερό μουσείο προσφυγικό για να τιμήσει το σύνθημα. Μπαίνω εγγυητής και μπροστάρης γι’ αυτούς τους στόχους. Θέλω να κάνουμε τα πάντα, ώστε να μην έχουμε προβλήματα με το ΣτΕ. Εμείς δεν ζητάμε τίποτα παραπάνω απ’ ό,τι είχαμε. Δεν θέλω καμία εμπορική χρήση, ούτε σούπερ μάρκετ. Ο,τι λέει ο νόμος και οι κανονισμοί. Θέλουμε ένα γήπεδο να παίζει η ομάδα μας εκεί, όπως παλιά. Θέλουμε γήπεδο όχι για δύο ώρες, αλλά ένα γήπεδο που να δώσει ζωή στη Νέα Φιλαδέλφεια επτά ημέρες την εβδομάδα».

«Εκεί θέλω βοήθεια»

Επίσης σημαντική ήταν η τοποθέτηση του Μελισσανίδη, όταν ρωτήθηκε για την ιδιοκτησία. «Ο,τι κι αν γίνει, το γήπεδο θα ανήκει στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ»! Ενώ για το όνομα απάντησε: «Το ιδρυτικό του θα είναι «Αγια-Σοφιά». Το εμπορικό του, θα δούμε». Ακόμα, έδειξε πως πιστεύει στη βοήθεια των μετόχων του 2004: «Είναι πολλοί που θέλουν να βοηθήσουν για το γήπεδο. Και ο Παππάς και ο Πόλυς. Τη βοήθεια απ’ όλους τη θέλω μόνο για το γήπεδο».

Σε εκείνο το σημείο αναφέρθηκε στα διαρκείας, στέλνοντας ταυτόχρονα και ένα ηχηρό μήνυμα προς τους αντιπάλους: «Οσοι αγοράσουν κάρτες δηλώνουν συμμετοχή σε αυτή την προσπάθεια ανέγερσης του γηπέδου μας. Ζητάω να είναι όλοι κοντά και να μη λείψει κανείς από το ιστορικό ξεκίνημα μετά το 1924. Διαπιστώνω ότι όλοι γράφουν και μιλάνε για την ΑΕΚ. Ανησυχούν. Να μην ανησυχούν… Εχουμε δρόμο, η ΑΕΚ δεν θα παρακαλέσει, θα απαιτήσει, θα διεκδικήσει, όταν θα είναι έτοιμη. Αυτό που έχει τώρα η ΑΕΚ είναι οι άνθρωποι που είναι εδώ και τα τρία γράμματα που την ακολουθούν διαχρονικά. Είναι δυνατόν να τη φοβούνται από τώρα; Οταν επιστρέψουμε, θα τους ενημερώσω εγώ πρώτος».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗΣ


«Κι εγώ να παίξω θα πάρουμε την άνοδο»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αρνήθηκε να κάνει την παραμικρή τοποθέτηση για τα θέματα του ΟΠΑΠ, ενώ έδειξε να ξαφνιάζεται όταν τον ρώτησαν τι μέλλει γενέσθαι αν -μπάλα είναι…- η ΑΕΚ δεν ανέβει σε δύο χρόνια στην Α’ Εθνική. «Ας ανέβουμε σε έξι χρόνια… Θα περιμένουμε. Αλλά κι εγώ να παίξω, θα το πάρουμε το πρωτάθλημα στη Γ’ Εθνική! Πολύ… κουφό το ακούω αυτό που μου λέτε» είπε χαρακτηριστικά, με το πλήθος να ξεσπά σε γέλια!

Ρωτήθηκε και για το αν έχει στα σχέδιά του να αποκτήσει δικό της προπονητικό κέντρο η ομάδα και τόνισε: «Αυτή τη στιγμή έχουμε τα Σπάτα. Αν τα Σπάτα δεν μας χωρέσουν, θα το δούμε με τον καιρό. Μην τρελαινόμαστε όμως… Ας φτιάξουμε το γήπεδο και μετά βλέπουμε». Οταν τον ρώτησαν γιατί δεν μπήκε νωρίτερα στην ΑΕΚ, είπε: «Δεν βγαίνει κάτι να γυρίζουμε πίσω. Να κλαίμε για τον νεκρό δεν έχει αξία. Με τα παλιά μόνο διχόνοια βάζουμε. Και η αλήθεια είναι πως τα χρέη ήταν πάρα πολλά, κανείς επιχειρηματίας δεν θα αναλάμβανε».

Γ.Μ.


Ντούσαν: Εχουμε και όρεξη αλλά και δύναμη

Χαρούμενος αλλά και συγκινημένος έδειχνε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στις δηλώσεις του μετά τη συνέντευξη του Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο γενικός διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του «Δικεφάλου» ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αρχίζουμε. Είναι όπως το είπε και ο Μελισσανίδης, ότι θα γίνουν ωραία και δυνατά πράγματα και θα προχωρήσουμε έτσι. Δυστυχώς φτάσαμε σ’ ένα σημείο που δεν πήγαινε άλλο. Η ΑΕΚ είναι ομάδα που θα είναι πάλι δυνατή, όπως ήταν πριν. Εχουμε πραγματικά καλούς συνεργάτες, με γνώσεις. Εχουν μεγάλες παραστάσεις και έχουν προσφέρει στην ΑΕΚ. Εχουν φιλοδοξία και πιστεύω πως μπορούν να βοηθήσουν. Η ΑΕΚ είναι πάνω απ’ όλους μας. Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια. Εχουμε όρεξη, έχουμε δύναμη και έχουμε πολλά πράγματα που πρέπει να κάνουμε. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Τα συναισθήματά μου είναι πολύ δυνατά και δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο. Ξέρετε πολύ καλά πόσο μας έλειψε το γήπεδο. Δεν είχαμε σπίτι. Αν δεν έχεις σπίτι, δεν μπορείς να προσφέρεις. Να γίνει λοιπόν ένα γήπεδο, όπως ήταν πριν».

Ρωτήσαμε τον Ντούσαν Μπάγεβιτς αν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί με πιθανή πρόταση από την ομοσπονδία της Σερβίας και υπήρξε κατηγορηματικός: «Οχι. Τώρα μόνο η ΑΕΚ υπάρχει»…

Γ.Μ.


Οι τιμές στα φετινά διαρκείας

Από τα 150 ευρώ θα ξεκινούν οι τιμές των φετινών εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ και θα φτάνουν μέχρι και τα 4.000 ευρώ. Τα φτηνά εισιτήρια αντιστοιχούν στα δύο πέταλα του ΟΑΚΑ (θύρες 1-35, 15) και τα ακριβότερα είναι στα Members. Αναλυτικά οι τιμές ανά θύρα: 1, 35, 15: 150 ευρώ. 3: 200 ευρώ. 5, 13: 250 ευρώ. 7, 11: 350 ευρώ. 9: 450 ευρώ. 29: 550 ευρώ. VIP (R1-R2): 2.000 ευρώ. Members: 4.000 ευρώ. Η διάθεση των καρτών διαρκείας θα ξεκινήσει σήμερα και θα ολοκληρωθεί στις 12 Σεπτεμβρίου. Ειδικές τιμές θα υπάρχουν σε ηλικιακές κατηγορίες (παιδικά, ηλικιωμένων, νεανικά εισιτήρια).

Γ.Μ.


Η απουσία Ντέμη και συνθήματα

Μεγάλος απών από την εκδήλωση χθες ήταν σαφέστατα ο Ντέμης Νικολαΐδης. Ο πρώην πρόεδρος του «Δικεφάλου», παρ’ ότι ήταν προσκεκλημένος, επέλεξε να μην παρευρεθεί. Μάλιστα δεν αναφέρθηκε στους δικαιολογημένα απόντες. Αναφέρουμε επίσης ότι σε τοίχους στον δρόμο που οδηγούσε στο «Τατόι Κλαμπ» ήταν γραμμένα συνθήματα εναντίον του! Δεν ήταν ξεκάθαρο αν ήταν τωρινά ή παλαιότερα, αλλά οπαδοί είχαν γράψει κατά του Ντέμη! Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν πάντως αρκετοί παλαίμαχοι του «Δικεφάλου», όπως οι Νεστορίδης, Σεραφείδης, Μαύρος, Παπαϊωάννου, Ατματσίδης, Μανωλάς, Κασάπης, Συμιγδαλάς, Τσιάρτας και Καραφέσκος.

Γ.Μ.

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...