Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Κεραυνός για Λιάγκα και Σκορδά

Το σοκ του Λιάγκα και της Σκορδά όταν συνειδητοποίησαν ότι αετονύχηδες είχαν αρπάξει το καινούργιο φουσκωτό τους

Σοκαρισμένοι είναι ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά καθώς το ταξίδι με το νέο τους φουσκωτό στην Κεφαλλονιά τούς βγήκε ξινό. Αγνωστοι έκλεψαν το σκάφος του παρουσιαστή ξημερώματα Πέμπτης από το Φισκάρδο, όπου το είχε αγκυροβολημένο. Ετσι όταν εκείνος πήγε να «λύσει» για να κάνει βόλτα με τη σύζυγό του έμεινε… στήλη άλατος, αφού είδε τη θέση άδεια. Το δέκα μέτρων μαύρο φουσκωτό είχε κάνει «φτερά» και εκείνος έδειχνε να μην το πιστεύει. Αμέσως ενημέρωσε τις Αρχές για το συμβάν και από τότε άρχισαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του. Η κινητοποίηση ήταν μεγάλη, με τον Γιώργο Λιάγκα να μη στέκεται λεπτό και να περιμένει από στιγμή σε στιγμή την ευχάριστη είδηση της ανεύρεσής του.

Αργά χθες το βράδυ μετά από έρευνες το σκάφος βρέθηκε στην Ακράτα, ενώ η αστυνομία κάνει λόγο για αδίστακτους δραπέτες, οι οποίοι άρπαξαν το φουσκωτό του Λιάγκα και της Φαίης από το Φισκάρδο με σκοπό να το χρησιμοποιήσουν για δικές τους «δουλειές».

Στο πλευρό του και η Φαίη, η οποία προσπαθούσε με όλες της τις δυνάμεις να δώσει θάρρος και κουράγιο στον καταστεναχωρημένο Γιώργο. Η κλοπή έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες, ωστόσο κανείς δεν κατάλαβε ή δεν άκουσε τίποτα, αφού οι… αετονύχηδες που «σήκωσαν» το φουσκωτό επέλεξαν την κατάλληλη χρονική στιγμή ώστε να είναι σίγουροι πως μόνιμοι κάτοικοι και τουρίστες βρίσκονταν για τα καλά στην αγκαλιά του Μορφέα.

Το όνειρο ζωής που χάθηκε για μία μέρα!

Κομμάτι-κομμάτι έφτιαχνε το συγκεκριμένο σκάφος ο Γιώργος Λιάγκας εδώ και ένα χρόνο. Ο παρουσιαστής πούλησε το προηγούμενο φουσκωτό του σχεδόν ενάμιση χρόνο πριν. Μάλιστα του είχε στοιχίσει αφάνταστα το γεγονός ότι πέρασε το περσινό καλοκαίρι χωρίς να μπορεί να ανοιχτεί στο πέλαγος. Η θάλασσα είναι η μεγάλη του αγάπη (άλλωστε έχει επιλέξει ακόμη και το σπίτι του να είναι σε σημείο της Βουλιαγμένης όπου το πρώτο που αντικρίζει το πρωί είναι το πέλαγος), γι’ αυτό είχε όνειρο ζωής να αποκτήσει ένα σκάφος ακριβώς όπως εκείνος το ήθελε. Ολο τον περασμένο χρόνο επισκεπτόταν τον χώρο όπου τεχνικοί συναρμολογούσαν το φουσκωτό υπό τις υποδείξεις του παρουσιαστή, που καμάρωνε για το νέο του απόκτημα. Μάλιστα, μιλούσε γι’ αυτό με λατρεία και περίμενε πώς και πώς τη μέρα που θα του το παρέδιδαν και θα ήταν σε θέση να το ρίξει στη θάλασσα. Αυτό συνέβη αρχές καλοκαιριού, ωστόσο οι υποχρεώσεις του στο «Πρωινό mou» δεν του επέτρεψαν να κάνει την πρώτη του μεγάλη βόλτα άμεσα. Με τη λήξη όμως της εκπομπής οργάνωσε το ταξίδι στην Κεφαλλονιά με συντροφιά την αγαπημένη του σύζυγο Φαίη Σκορδά. Οι πληροφορίες θέλουν τέτοιοι τύποι σκαφών να πιάνουν τους 70 κόμβους την ώρα και το κόστος τους να αγγίζει ακόμη και τα 150.000 ευρώ. Ωστόσο το συγκεκριμένο ήταν custom made, δηλαδή φτιαγμένο με συγκεκριμένες προδιαγραφές που ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας είχε επιλέξει.

Η αγάπη για τη θάλασσα και οι σκαφάτες διακοπές

Ο Γιώργος Λιάγκας ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη του για τη θάλασσα. Μάλιστα, στο site που διατηρεί με τη Φαίη ανέβασε ένα editorial σχετικά με τον έρωτά του για τα ταξίδια με σκάφος. «Θυμάμαι με τα χρήματα της πρώτης δουλειάς μου οι φίλοι με προέτρεπαν να πάρω ένα αξιοπρεπέστερο αυτοκίνητο, με τον μύθο ότι θα… ρίξω πιο όμορφη γυναίκα. Εγώ πήγα στην Πάτρα για να πάρω μεταχειρισμένο και φθηνά το πρώτο μου φουσκωτό. Θυμάμαι τη δυσάρεστη έκπληξη όταν χωρίς να γνωρίζω πώς πρέπει να χειριστώ το πριμ των μηχανών, δεν κατάφερα ποτέ να κατεβάσω τη ριμάδα την πλώρη στην πρώτη βόλτα. Και τη μαγεία που ένιωσα όταν κάποιος εκεί στη μαρίνα μού εξήγησε και καταφέραμε να φύγουμε την επομένη με τον φίλο μου τον Στέφανο για Κυκλάδες. Τρελοί! Ακόμα πιο τρελοί όταν με το 5,5 μ. φουσκωτό περάσαμε Ισθμό, Κορινθιακό και βρεθήκαμε μέχρι τους Οθωνούς στις πρώτες… σκαφάτες διακοπές. Εχω γυρίσει σχεδόν όλα τα ελληνικά νησιά και ο τρόπος που τα ‘χω γνωρίσει, από τη θάλασσα, είναι πολύ πιο γοητευτικός από όσα βλέπεις από μέσα προς τα έξω. Ολα είναι πιο όμορφα από τη μεριά της θάλασσας», έγραφε ο Γιώργος πριν από το παρθενικό ταξίδι του νέου του σκάφους, χωρίς να υπολογίσει τους σύγχρονους… πειρατές που λυμαίνονται τα αραγμένα φουσκωτά. «Βίρα τις άγκυρες, λοιπόν, κι ελπίζω να μη σιχτιρίσετε για την περιπέτεια που σας προτρέπω να ζήσετε!» κατέληξε ο Γιώργος, ο οποίος ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν θα μπορούσε να φανταστεί την τροπή που θα έπαιρναν οι διακοπές του στη μαγευτική Κεφαλλονιά.

ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

[email protected]

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...