Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Πέτρος Κόκκαλης: Το οικολογικό όραμά του, η φυγή του από τον ΣΥΡΙΖΑ,...

«Οι ευρωεκλογές θα δώσουν στον Κόσμο τη δυνατότητα να...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Η 25χρονη και η πολυγαμική οικογένεια των… ζόμπι!

Πολυγαμική έγινε η 25χρονη Φελίσιτι Κάντλεκ, καθώς μεγάλωσε την...

Ο αληθινός Φόρεστ Γκαμπ: Έτρεξε από την μια άκρη της Αφρικής στην...

Σαν να ήταν ο Φόρεστ Γκαμπ, άνδρας πήγε τρέχοντας...

Με τον Κλούνεϊ στο διάστημα

Δεν πρόκειται για ερωτική κομεντί, αλλά για διαστημικό θρίλερ με σκηνές έντασης που ανεβάζουν κατακόρυφα την αδρεναλίνη.

Χαμένη στο Διάστημα με μόνη συντροφιά τον Τζορτζ Κλούνεϊ είναι στη νέα της ταινία η Σάντρα Μπούλοκ. Αν και το σενάριο ακούγεται μάλλον απολαυστικό για πολλές γυναίκες στον κόσμο, πρόκειται για το θρίλερ «Gravity», του οποίου το νέο τρέιλερ δίνει πρόγευση μιας έντονου σασπένς κινηματογραφικής εμπειρίας. Με ρυθμό σαν από γρήγορο καρδιοχτύπι εναλλάσσονται πλάνα που δείχνουν τη Σάντρα Μπούλοκ να στροβιλίζεται ανεξέλεγκτα στο Διάστημα, ενώ ο απελπισμένος συμπρωταγωνιστής της προσπαθεί να ανακτήσει επικοινωνία με τη Γη.

Οι δύο πρωταγωνιστές έφτασαν σε αυτό το σημείο εξαιτίας απανωτών ατυχιών κατά τη διάρκεια μιας διαστημικής αποστολής ρουτίνας. Η τελευταία οδηγία που τους έδωσε η ΝΑΣΑ ήταν να εγκαταλείψουν την αποστολή τους, όταν σκουπίδια του Διαστήματος προσέκρουσαν στο διαστημόπλοιο στο οποίο δούλευαν. Η δρ Ράιαν Στόουν και ο Ματ Κοβάλσκι αρχίζουν να πανικοβάλλονται. «Χάσαμε το Χιούστον!» φωνάζει ο Κοβάλσκι και μας θυμίζει τη θρυλική ατάκα «Χιούστον, έχουμε πρόβλημα!», συνειδητοποιώντας ότι πια είναι μόνοι τους μες στην απόλυτη ησυχία και το σκοτάδι του Διαστήματος.

Ολόκληρη η ταινία, που είναι παραγωγή του στούντιο Warner Bros, εστιάζει στην προσπάθεια των δύο αστροναυτών να σωθούν και να επιστρέψουν στη Γη. Ο σκηνοθέτης Αλφόνσο Κουαρόν επέλεξε να γυρίσει μονοκάμερο το τρέιλερ προκειμένου να δημιουργήσει κλειστοφοβική και απειλητική αίσθηση. Ωστόσο ο ίδιος σε συνέντευξή του παραδέχθηκε ότι αυτή η αίσθηση δεν επικρατεί σε ολόκληρη την ταινία.

Ο Κουαρόν εμφανίστηκε πρόσφατα μαζί με την Μπούλοκ στο συνέδριο Comic Con για την προώθηση της νέας ταινίας, την οποία έγραψε μαζί με τον γιο του και θα κάνει πρεμιέρα σε ένα μήνα στο Φεστιβάλ της Βενετίας. Στη συνέντευξη Τύπου που έδωσαν η πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι η υψοφοβία της ήταν εμπόδιο στα γυρίσματα, συμπλήρωσε ωστόσο ότι τα μαθήματα χορού που έχει κάνει στο παρελθόν τη βοήθησαν να κινείται σα να βρισκόταν πράγματι στο Διάστημα.

«Μεγαλώνοντας έκανα χορό και χρησιμοποίησα τις κινήσεις που έμαθα για να ενδυναμώσω τον κορμό μου για έναν τόσο απαιτητικό ρόλο. Με είχαν να κρέμομαι από σύρματα για οκτώ με εννέα ώρες την ημέρα. Επρεπε να μάθω να συγκεντρώνομαι και να βοηθάω μόνη το σώμα μου» εξήγησε.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...