Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Γυρίζει σελίδα η Καίτη Φίνου!

Από την επόμενη εβδομάδα θα μετακομίσει στο «Σπίτι του ηθοποιού» μη μπορώντας να αντεπεξέλθει στις οικονομικές δυσκολίες.

«Δύσκολες μέρες, δύσκολες στιγμές, δύσκολες αποφάσεις. Από την άλλη εβδομάδα θα φιλοξενηθώ στο “Σπίτι του ηθοποιού” έγραψε η Καίτη Φίνου στην προσωπική της σελίδα στο Facebook γνωστοποιώντας έτσι στους φίλους της πως οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό την έχουν αναγκάσει να πάρει αποφάσεις που θα αλλάξουν τη ζωή της.

Η ηθοποιός, η οποία άφησε εποχή με τις εμφανίσεις της σε βιντεοκασέτες τη δεκαετία του ’80, είχε ομολογήσει δημόσια πριν από λίγο καιρό πως περνάει τον δικό της Γολγοθά, αφού η οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει είναι ιδιαίτερα δυσχερής. Ακόμη και η βοήθεια από έναν άγνωστο θαυμαστή της στο παρελθόν (εμφανίστηκε από πουθενά χαρίζοντάς της 7.000 ευρώ) δεν στάθηκε αρκετή, ώστε να καταφέρει να ορθοποδήσει.

Η απόφαση

«Προσπάθησα να το αποφύγω. Πάλεψα πολύ για να μπορέσω να κρατήσω το σπίτι μου, αλλά δεν είχα άλλον τρόπο» λέει στην «Espressο» η ηθοποιός, που μας εξηγεί: «Θα μπω στο “Σπίτι του ηθοποιού” στα τέλη της εβδομάδας. Το Σαββατοκύριακο μάλλον θα είμαι εκεί. Ηδη έχω μεταφέρει λίγα από τα ρούχα μου. Τα έπιπλά μου θα τα βάλω σε ένα χώρο που νοικιάζει η Αννα Φόνσου, δίπλα».

Δεν ήταν εύκολη η απόφαση να αφήσει το δικό της σπίτι και να αναζητήσει βοήθεια, πόσω μάλλον να αντιμετωπίσει τις αλλαγές που πρόκειται να συμβούν στη ζωή της. «Σαφώς και είναι δύσκολη η προσαρμογή. Ή, καλύτερα, περίεργη. Είναι ένα συναίσθημα που δεν ξέρω αν μπορώ να το περιγράψω. Από τη μία αισθάνομαι άσχημα, διότι αφήνω το σπιτικό μου, από την άλλη όμως φιλοξενούμαι σε έναν υπέροχο χώρο που έχει φτιάξει η Αννα Φόνσου και αυτό με γεμίζει ελπίδα» λέει η ηθοποιός, η οποία παρά τις δυσκολίες αρνείται να το βάλει κάτω.

«Εχω αποφασίσει να βλέπω τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Στο διάστημα που θα φιλοξενούμαι δεν θα έχω στο μυαλό μου ούτε ενοίκια, ούτε λογαριασμούς και κοινόχρηστα. Ετσι θα μπορέσω να συγκεντρωθώ στα νέα μου βήματα και να φτιάξω σιγά-σιγά και πάλι τη ζωή μου. Επίσης σκοπεύω να δουλέψω πολύ και για το “Σπίτι”. Αισθάνομαι τόση ευγνωμοσύνη που υπάρχει και μπορεί ο κάθε ηθοποιός να ζητήσει βοήθεια! Μάλιστα η Αννα έχει φτιάξει ένα υπέροχο καφέ εδώ, που λειτουργεί και θα ήθελα να της κάνω μια πρόταση για να το μάθει ο κόσμος και να έρχεται».

Αν και δεν αποκαλύπτει ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, τώρα που έφυγε από πάνω της το άγχος του αγώνα για επιβίωση, η ίδια δηλώνει ιδιαίτερα χαρούμενη. «Δεν θέλω να πω ακόμη, αλλά έχει να κάνει με το διαδικτυακό marketing. Θεωρώ πως είναι προσοδοφόρα κίνηση. Ελπίζω πως σύντομα όλα θα αρχίσουν να φτιάχνουν» λέει γεμάτη αισιοδοξία και καταλήγει: «Τα όνειρα είναι τα μόνα που δεν στερεύουν ποτέ και αξίζει να τα κάνουμε».

ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...