Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Μηνύσεις στους υπευθύνους της Πυροσβεστικής και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας από τους...

Τις ποινικές ευθύνες των υπευθύνων της Πυροσβεστικής αλλά και...

Αναγέννηση τώρα με βλαστοκύτταρα!

❱❱ Νέες πρωτοποριακές τεχνικές από τη Cellentis για λείο, φωτεινό και ομοιόμορφο δέρμα με εφαρμογή στην πλαστική χειρουργικήΕίναι γνωστή πλέον η συνεχής αναζήτηση για ένα λείο, φωτεινό και ομοιόμορφο δέρμα. Προβλήματα του δέρματος, όπως ρυτίδες, ραγάδες και ουλές από ακμή, πληγώνουν την αυτοπεποίθηση της γυναίκας.

Η αναγεννητική ιατρική έχει προχωρήσει τόσο στις μέρες μας, που μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά τη γυναίκα να αντιμετωπίσει τα σημάδια του χρόνου, έτσι ώστε να μη χάσει ποτέ τη λαμπερή και λεία επιδερμίδα της. Η λύση έρχεται από τη Cellentis με την εφαρμογή μιας σειράς αποτελεσματικών θεραπειών αναγεννητικής ιατρικής. Οι θεραπείες αυτές ενεργοποιούν και επιταχύνουν τη φυσιολογική διαδικασία αναγέννησης των κυττάρων και τους μηχανισμούς αντιγήρανσης και ανάπλασης του δέρματος. Η εφαρμογή τους είναι άμεση, ανώδυνη, αναίμακτη και χωρίς την ανάγκη χειρουργικής επέμβασης.

Αξιοποιώντας το κυτταρικό δυναμικό του ίδιου του οργανισμού και την ικανότητά του να επιδιορθώνει βλάβες, επιτυγχάνεται σημαντική ανάσχεση στην εξέλιξη της φθοράς και της γήρανσης του δέρματος, και η γυναίκα πλέον μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές δραστηριότητές της όμορφη, λαμπερή και γεμάτη αυτοπεποίθηση.

cellentis 0910 07

Οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται από τη Cellentis είναι απολύτως ασφαλείς και το αισθητικό αποτέλεσμα παραμένει σταθερό στον χρόνο, χωρίς την ανάγκη συχνών επαναλήψεων.

•Εμφύτευση λίπους με βλαστοκύτταρα.
Η εμφύτευση λίπους εμπλουτισμένου με βλαστοκύτταρα είναι μια αποτελεσματική μέθοδος αντιμετώπισης της φθοράς του δέρματος. Τα βλαστοκύτταρα είναι τα κυρίαρχα κύτταρα του ανθρώπινου σώματος.
Μέσω της αναγεννητικής ικανότητάς τους παίζουν σημαντικό ρόλο στην ανάπλαση των στιβάδων του δέρματος. Ο συνδυασμός των βλαστοκυττάρων με λίπος αποτελεί την πλέον αποτελεσματική θεραπεία για την αντιμετώπιση των ρυτίδων με απολύτως φυσικό τρόπο, επιτυγχάνοντας λείανση των ρυτίδων με παράλληλη ανάπλαση του δέρματος εκ των έσω και παρατεταμένο αποτέλεσμα. Η πρωτοποριακή αυτή μέθοδος ενδείκνυται ως μια αποτελεσματική θεραπεία για τη λείανση των ρυτίδων, κυρίως του προσώπου, ενώ μπορεί να εφαρμοστεί και στον λαιμό, στο ντεκολτέ και στα χέρια.

•Βιολογική ανάπλαση δέρματος με αυξητικούς παράγοντες.
Μια εναλλακτική μέθοδος αντιμετώπισης της φθοράς του δέρματος είναι οι αυξητικοί παράγοντες. Οι αυξητικοί παράγοντες είναι ενεργά βιομόρια που απομονώνονται από το αίμα του ίδιου μας του οργανισμού.
Παίζουν σημαντικό ρόλο στην ενεργοποίηση των κυττάρων των στιβάδων του δέρματος και κυρίως των ινοβλαστών, προκαλώντας έτσι την παραγωγή ενδογενούς υαλουρονικού οξέος, κολλαγόνου και ελαστίνης.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της δομής και της ελαστικότητας του δέρματος, ενώ παράλληλα επιτυγχάνεται με απολύτως φυσικό τρόπο η ενυδάτωσή του. Η πρωτοποριακή αυτή μέθοδος ενδείκνυται ως μια φυσική αντιγηραντική θεραπεία του δέρματος, με εφαρμογή στο πρόσωπο, στον λαιμό, στο ντεκολτέ και στα χέρια. Μπορεί να εφαρμοστεί και για την αντιμετώπιση των ραγάδων καθώς και των ουλών ακμής.

•Θεραπείες με πολλαπλά οφέλη και ορατά αποτελέσματα.
Οι παραπάνω τεχνικές ενεργοποιούν και επιταχύνουν τη φυσιολογική διαδικασία αναγέννησης των κυττάρων του δέρματος και τους μηχανισμούς αντιγήρανσης. Ως βιολογικές διεργασίες αποκλείουν τη χρήση «ξένου» υλικού και η εφαρμογή τους είναι απολύτως ασφαλής. Το αισθητικό αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και έχει μεγάλη διάρκεια.

Γιώργος Βασιλικός
Πλαστικός χειρουργός – Ιατρικός Υπεύθυνος Cellentis Hellas

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...