Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Τον θάμπωσε η ομορφιά της

❱❱ Ο Απόστολος Γκλέτσος ενθουσιάστηκε από την παρουσία της Ελενας Ράπτη στη ΣτυλίδαΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Υποκλίθηκε μπροστά στην ομορφιά της Ελενας ο Απόστολος Γκλέτσος. Η Ελενα Ράπτη, βουλευτής της Ν.Δ. στην Α’ Θεσσαλονίκης και συντονίστρια της καμπάνιας «Ενα στα πέντε» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα, εμφανίστηκε στα λημέρια του Αποστόλη στη Στυλίδα, κι εκείνος ήταν μαζί της «σωστός ιππότης».

Αλλωστε ο ίδιος ήταν ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης που έγινε προχθές στον Δήμο Στυλίδας κατά της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.

Ο δήμαρχος και πρωταγωνιστής του «Τατουάζ», αδυνατισμένος, ντυμένος στα χακί, και με εμφανή συστολή, παρά την τεράστια εμπειρία του στις γυναίκες, χαιρέτησε την ωραία Ελενα και ενθουσιάστηκε με την ομιλία της.

Οσοι παρακολούθησαν την εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να προμηθευτούν το DVD των δύο ιστοριών κινουμένων σχεδίων «Το Μυστικό της Νίκης 1» και «To Μυστικό της Νίκης 2 – Η περιπέτεια του Βίκτωρα», παιδικά παραμύθια κι οδηγίες για το τι πρέπει να κάνουν οι γονείς, εάν αντιληφθούν κάτι κακό!
Οσο για τον Απόστολο Γκλέτσο, μετά την εκδήλωση κάλεσε την Ελενα για ψαράκι δίπλα στη θάλασσα, αλλά δεν ξέρουμε εάν η βουλευτής είπε το «ναι» στον δήμαρχο και υποψήφιο περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας.

Πήραν γεύση από τη μακεδονική καντίνα

img 6660

❱❱«Μάστερ σεφ» στην Περιφέρεια Θεσσαλονίκης! Ο Απόστολος Τζιτζικώστας και η Βούλα Πατουλίδου εγκαινίασαν μια πρωτότυπη καντίνα, που θα γυρίσει όλο τον κόσμο προσφέροντας μακεδονίτικο φαγητό. Το… κινητό resto με την ονομασία «Food Track» εντός του 2019 και για δύο χρόνια θα γυρίσει ολόκληρη την Ευρώπη για να προωθήσει την κεντρική Μακεδονία ως μοναδικό γαστρονομικό τουρισμό.
Είναι μια ιδέα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Μακεδονίας – Θράκης, που την επικροτούν οι Θεσσαλονικείς πολιτικοί. Προχθές λοιπόν οι μάγειρες έφτιαξαν αυθεντικές μακεδονικές συνταγές, και πρώτοι τις δοκίμασαν ο περιφερειάρχης Τζιτζικώστας και η αντιπεριφερειάρχης Πατουλίδου.

Τίμησαν τη Ζατέλη

img 6647

❱❱Στην περίπτωση της συγγραφέως Ζυράννας Ζατέλη δεν ισχύει αυτό που συνήθως λέγεται: «Oυδείς προφήτης στον τόπο του». Το αντίθετο μάλιστα. Προχθές το βράδυ στο χωριό της, τον Σοχό Θεσσαλονίκης, οι συγχωριανοί της αφιέρωσαν τη δημοτική τους βιβλιοθήκη στη διάσημη συντοπίτισσά τους, μιας και δόθηκε το όνομά της στη βιβλιοθήκη του Σοχού, παρουσία του φίλου της βουλευτή Θεσσαλονίκης Σάββα Αναστασιάδη (φωτό).
Η συγγραφέας γεννήθηκε το 1951 εκεί. Εμεινε στον Σοχό ως το 1969, όταν τελείωσε το λύκειο. Τρία χρόνια μετά σπούδασε θέατρο, εργάστηκε ως ηθοποιός, μα τα εγκατέλειψε γρήγορα για τη συγγραφή, στην οποία διέπρεψε.

«Η πατρίδα συνεχίζει»

❱❱Ο κοσμήτορας της Βουλής Κώστας Κουκοδήμος δέχθηκε χθες στο Κοινοβούλιο την αντιπροσωπία του Σωματείου Δρομέων Κύπρου «Περικλής Δημητρίου».
Τα μέλη του Σωματείου Δρομέων βρίσκονται στην Αθήνα λόγω της συμμετοχής τους στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Στα 30 χρόνια δράσης και προσφοράς το Σωματείο Δρομέων έχει να παρουσιάσει πλούσιο έργο σε κοινωνικές δράσεις αθλητικού περιεχομένου τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα. Ο Κώστας Κουκοδήμος, αφού καλωσόρισε την αντιπροσωπία «στη χώρα που γέννησε τον αθλητισμό», όπως είπε, αναφέρθηκε στον Μαραθώνιο της Αθήνας τονίζοντας: «Ηταν μια πολύ καλή διοργάνωση, που δυστυχώς έγινε κάτω από συνθήκες θλίψης και στενοχώριας μετά τα γεγονότα στο Μάτι Αττικής, αλλά η πατρίδα συνεχίζει και θα βοηθήσουμε όλοι έτσι ώστε να αποκατασταθεί αυτό το κακό που έχει γίνει το συντομότερο δυνατό».

(!)

img 6649

Τελικώς υπάρχουν πολύτεκνοι σε αυτή τη χώρα και γιορτάζεται ακόμη η Ημέρα της Πολύτεκνης Οικογένειας. Αυτό είναι είδηση, κι όχι ότι εκεί βρίσκονταν σχεδόν όλοι οι βουλευτές Θεσσαλονίκης από την αντιπολίτευση, αλλά όχι συριζαίοι. Ο Σύλλογος «Αγιοι Πάντες», λοιπόν, βράβευσε 700 αριστούχους μαθητές πολύτεκνων οικογενειών, παρουσία των Κώστα Γκιουλέκα, Θόδωρου Καράογλου και Σταύρου Καλαφάτη από τη Ν.Δ. καθώς και του Γιάννη Σαρίδη από την Ενωση Κεντρώων. Ο ΣΥΡΙΖΑ, πουθενά. Λογικό, θα μου πείτε, αφού με τη δική του οικονομική πολιτική η μεσαία τάξη «που έκανε παιδιά» εξαχρειώθηκε τόσο πολύ, που ούτε το σκέφτεται πια. Τι να πει λοιπόν σε όλους αυτούς τους ανθρώπους η κυβέρνηση;

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...