Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Μπλέκουν σε εξωσυζυγική σχέση

❱❱ Ο Alpha σκέφτεται να αναθέσει στους Νικολάου και Γεωργίου τη μεταφορά της αργεντίνικης σειράς «Love after love»Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν… Με βάση αυτό, οι υπεύθυνοι προγράμματος του Αlpha έχουν αρχίσει να φτιάχνουν το ψυχαγωγικό πρόγραμμα για τη σεζόν 2019-2020. Το ενδιαφέρον τους έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά στη μυθοπλασία και όχι τυχαία! Οταν οι τρεις σειρές τους «Τατουάζ», «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και «Το σόι σου» φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις του Top10 της τηλεθέασης, αυτό λέει πολλά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα στελέχη του καναλιού της Κάντζας θέλουν να μεταφέρουν τη δραματική αργεντίνικη σειρά «Love after love» («Αγάπη μετά την αγάπη») στην ελληνική πραγματικότητα. Η ιστορία αφορά μια εξωσυζυγική σχέση, η οποία αποκαλύπτεται με αφορμή ένα αυτοκινητικό δυστύχημα… Ο άνδρας και οδηγός του αυτοκινήτου νοσηλεύεται με κώμα στο νοσοκομείο, ενώ η γυναίκα που καθόταν πλάι του σκοτώνεται ακαριαία.

Η αστυνομία ψάχνει να βρει τις αιτίες του δυστυχήματος. Καθώς οι έρευνες συνεχίζονται, στο οικογενειακό και συγγενικό περιβάλλον, μετά το αρχικό σοκ, έρχεται στο φως ότι οι δύο επιβαίνοντες στο μοιραίο αυτοκίνητο ήταν εραστές και απατούσαν τους συζύγους τους. Οι οικογένειές τους, βαθιά πικραμένες, μαθαίνουν την αλήθεια και πολλά άλλα μυστικά για τη ζωή των δύο εραστών.

Αραγε οι σύζυγοί τους θα λυπηθούν ή θα ζητήσουν εκδίκηση; Οταν συναντηθούν, τι θα πουν μεταξύ τους, τι θα ψάξουν να βρουν και πώς θα νιώσουν ο ένας για τον άλλον; Μήπως αυτό το μοιραίο γεγονός τούς φέρει αντιμέτωπους με μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και την αγάπη; Μήπως όλα έγιναν για να συναντηθούν αυτοί που ένιωσαν την προδοσία;

Η σειρά, που κοστίζει αρκετά όσον αφορά τα πνευματικά δικαιώματα, είναι σίγουρο ότι θα πρέπει να πέσει σε πολύ καλά χέρια. Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, ακούγεται ότι ο Alpha θα αναθέσει τη μεταφορά της στην ελληνική TV στον παραγωγό του «Τατουάζ» Κούλλη Νικολάου και στον σκηνοθέτη Ανδρέα Γεωργίου.

Ο παραγωγός-ηθοποιός έχει δώσει μαζί με τον σκηνοθέτη-ηθοποιό επιτυχίες στο γυαλί, όπως το «Μπρούσκο» στον ΑΝΤ1, που παίζεται σε 56 χώρες στο εξωτερικό, τα «Δίδυμα φεγγάρια», επίσης στο κανάλι του Αμαρουσίου, και φυσικά το «Τατουάζ», που και πέρσι και φέτος σπάει το κοντέρ της τηλεθέασης, στον Alpha, δημιουργώντας νέους πρωταγωνιστές, όπως ο Γιώργος Αγγελόπουλος και όχι μόνο! Μάλιστα, το «Τατουάζ» έχει την ίδια πορεία με το «Μπρούσκο» και πωλείται σαν ζεστό ψωμί στο εξωτερικό! Οι συζητήσεις για τη σειρά θα γίνουν με ησυχία από το νέο έτος και φυσικά σε αυτό που θα δώσουν μεγάλη προσοχή οι Κούλλης Νικολάου και Ανδρέας Γεωργίου είναι το πρωταγωνιστικό καστ. Δεν αποκλείεται και αυτήν τη φορά ο τελευταίος να ψάξει και πάλι μέσα από το Instagram και να βρει αστεράκια, όπως έκανε με τη Δανάη Παππά, που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...