Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Στις 28 Απριλίου η πρεμιέρα του ριάλιτι «TV Queen» στο Open

Ολοταχώς ετοιμάζεται να βγει στον «αέρα» στις 28 Απριλίου...

Χωρισμένη και λαμπερή η Λάσπα!

Λαμπερή και ανανεωμένη Κατερίνα Λάσπα σε μία από τις...

Ο πρίγκιπας Χάρι «έκοψε» επισήμως τους δεσμούς με τη Βρετανία

Να δίνει ο πατέρας σου μάχη με τον καρκίνο...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον...

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Μια «Γυναίκα χωρίς όνομα» στα θρανία!

❱❱ Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη έχει ήδη ξεχωρίσει στην τηλεόραση και στη θεατρική σκηνήΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Για την Αλεξάνδρα Ταβουλάρη η σεζόν 2018-2019 πρέπει να είναι από τις πλέον δημιουργικές της καλλιτεχνικής πορείας της έως τώρα.

Από τη μια, η σεναριογράφος Μαρία Γεωργιάδου τής έδωσε τον ρόλο της Ελλης στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα», τον οποίο… απογείωσε, από την άλλη, ο Λάκης Λαζόπουλος της εμπιστεύτηκε τον χαρακτήρα της Ρούλας, συμμαθήτριας της Λίζας Πετροβασίλη, στην παράσταση της χρονιάς «Χτυποκάρδια στο θρανίο» στο θέατρο Ηβη.

Ποια είναι όμως η ταλαντούχα ηθοποιός που έχει ξεχωρίσει φέτος στη μικρή οθόνη και στη θεατρική σκηνή; «Η καταγωγή μου είναι από την Αθήνα, αλλά εγώ λέω ότι είμαι από την Τήνο, το νησί της μαμάς μου, γιατί το αγαπώ πολύ» λέει στην «Espresso» και συνεχίζει: «Στην οικογένεια την καλλιτεχνική φλέβα την έχει ο πατέρας μου, που είναι μουσικός. Οταν με ρωτούσαν μικρή τι θέλω να γίνω όταν μεγαλώσω, πάντα σκεφτόμουν την υποκριτική. Γιατί μέσα από τους ρόλους που καλείται να ενσαρκώσει ένας ηθοποιός μπορώ να γίνω και γιατρός και δικηγόρος και αστυνομικός».

Εξετάσεις στο Εθνικό

Κάπως έτσι αποφάσισε να δώσει εξετάσεις στο Εθνικό: «Δώσαμε 600 παιδιά και πέρασαν έξι κορίτσια και έξι αγόρια. Μέσα στα κορίτσια ήμουν κι εγώ. Για τρία χρόνια, από το πρωί μέχρι το βράδυ, ήμουν κλεισμένη σε μια σχολή. Δεν ήξερα τι θα πει καφές. Ημουν αφοσιωμένη στο μάθημα και στους δασκάλους μου. Δεν το μετάνιωσα ποτέ που έγινα ηθοποιός. Ξέρεις ότι από αυτή τη δουλειά δεν θα γίνεις πλούσιος, αλλά εμένα δεν με νοιάζει» αναφέρει.

Πότε έγινε όμως το πρώτο της δυνατό μπαμ στην τηλεόραση; «Θεωρώ με τον ρόλο της Πηνελόπης στη σειρά “Κάτι χωρισμένα παλικάρια” του ΑΝΤ1. Ο σκηνοθέτης Βασίλης Θωμόπουλος με ήθελε τόσο πολύ για τον συγκεκριμένο ρόλο, που δέχθηκε να κάνουμε πρωινά γυρίσματα από τις έξι το πρωί, καθώς μετά εγώ είχα θεατρικές πρόβες. Αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ» αποκαλύπτει.

Οσο για τη μετάβαση από την περσινή κωμική σειρά σε μια δραματική όπως είναι η φετινή, η Αλεξάνδρα ετοιμαζόταν για ένα ταξίδι στην Αγγλία όταν χτύπησε το τηλέφωνό της από τον ΑΝΤ1 και της πρότειναν να συμμετέχει στο «Γυναίκα χωρίς όνομα». «Ελαβα στα χέρια μου ένα καταπληκτικό σενάριο με θέμα τη μητρότητα. Μια συγκλονιστική ιστορία για τις μάνες που -ως γνωστόν- δεν έχουν τίποτα πολυτιμότερο στον κόσμο από τα παιδιά τους. Δικαιολογημένα οι τηλεθεάτριες έχουν ταυτιστεί τόσο πολύ με τη σειρά.

Η ηρωίδα που υποδύομαι φαντάζει κακιά, όμως δικαιολογείς τις πράξεις της, επειδή και αυτή, ως παιδί, δεν μεγάλωσε σε ένα ήρεμο περιβάλλον» μας λέει. Συνεχίζοντας, μας δίνει μια γεύση από τα επόμενα επεισόδια της σειράς: «Η Ελλη θα αποκαλύψει ένα μυστικό και οι δικοί της θα τη βάλουν σε ψυχιατρική κλινική. Εκεί πραγματικά θα πάθει κατάθλιψη, γιατί καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να αποδείξει ότι όσα ξέρει δεν είναι θεωρίας συνωμοσίας, αλλά αλήθεια».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...