Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Γιοτ, σαμπάνιες και βίλα με πισίνα για τον Ριχάρδο

❱❱ Οι πόζες με πολιτικούς, τραγουδιστές, μάνατζερ και εκπροσώπους της showbiz, και το μασίφ χρυσό τηλέφωνο βάρους 4,6 κιλώνΜε το επιχειρηματικό δαιμόνιό του ο Δημήτρης – Ριχάρδος Μυλωνάς κατάφερε να μετατρέψει τα θεωρούμενα ως άντρα τοκογλυφίας ενεχυροδανειστήρια σε «αθώες» επιχειρήσεις δανεισμού μετρητών. 

Από τη μια, τα ανυποψίαστα θύματα της οικονομικής κρίσης και, από την άλλη, τα υπέρογκα ποσά που διέθετε για διαφημίσεις και τηλεοπτικά σποτ σε κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, και μάλιστα σε εκπομπές υψηλής τηλεθέασης, ήταν αρκετά ώστε από απλός αργυραμοιβός ο Ριχάρδος να ανακηρυχθεί από τη μια μέρα στην άλλη σε «βασιλιά του χρυσού».

29572528 1676030099130886 1362781558978190641 n

Επί χρόνια, ο γεννημένος το 1967 (και πατέρας τεσσάρων παιδιών) Μυλωνάς δεν προκαλούσε μόνο με την επιχειρηματική δράση και με τα καταστήματα που άνοιγε σε όλη την Ελλάδα, στην Πορτογαλία και την Ισπανία, αλλά και με τη ζωή του. Μια ματιά να ρίξει κάποιος σε φωτογραφίες του στα social media είναι αρκετή για να διαπιστώσει ότι ο «Mr Χρυσός» ζούσε ζωή χαρισάμενη, χωρίς τσιγκουνιές και «καβούρια στην τσέπη».

Ταξίδια

Λάτρης των μπουζουκιών, του Ντόναλντ Τραμπ και της Μελάνια, συγκεκριμένης πανάκριβης μάρκας σαμπάνιας, των υπερατλαντικών ταξιδιών και των διακοπών στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, ο 51χρονος Ριχάρδος ζούσε για δεκαετίες το δικό του όνειρο, αφού τίποτα δεν του στάθηκε εμπόδιο στον δρόμο προς τη δόξα.

20108454 1444002659000299 5060141444759635453 n

Ούτε καν τάραξαν τη ζωή του ενεχυροδανειστή-τηλεστάρ οι προηγούμενες συλλήψεις του, το 2014 και το 2015. Για να φωτογραφηθεί έπρεπε απαραιτήτως να έχει πάντα δίπλα του μια από τις σκαλιστές σαμπανιέρες της προσωπικής συλλογής του, όλες αντίκες διάσημων οίκων με το αγαπημένο του ποτό μέσα.

15073320 1200954683305099 7794811332727515077 n

Αλλη απόδειξη της πλούσιας ζωής του είναι η βίλα με πισίνα που διαθέτει στην περιοχή της Σαρωνίδας, η οποία είναι διακοσμημένη βάσει της δικής του αισθητικής, με βαριά σκαλιστά έπιπλα, πίνακες γνωστών ζωγράφων σε όλους τους χώρους και σπάνια αντικείμενα. Κατά καιρούς, η οικογένεια του ενεχυροδανειστή είχε διοργανώσει στον κήπο της βίλας τα πιο πετυχημένα πάρτι με υψηλούς καλεσμένους – επιχειρηματίες, πρώην πολιτικά πρόσωπα και εκπροσώπους της showbiz.

Οπως κάθε πλούσιος επιχειρηματίας που σέβεται τον εαυτό του, ο Ριχάρδος διαθέτει δικό του πολυτελές σκάφος, στο οποίο καλεί συχνά τους διάσημους φίλους του, μεταξύ αυτών και τον Πασχάλη Αρβανιτίδη, ο οποίος είχε πάρει μέρος σε μια σύντομη βόλτα εν πλω.

Νυχτοπερπατήματα

Σύμφωνα με το φωτογραφικό υλικό που κυκλοφορεί, πιο τυχερός από όλους τους φίλους του είναι ο μάνατζερ Σπύρος Ρέβης, για τον οποίο ο Ριχάρδος -εκτός από τα νυχτοπερπατήματα σε διάσημα στέκια- έχει βγάλει από το χρηματοκιβώτιό του ακόμη και το μασίφ ολόχρυσο τηλέφωνο, βάρους τεσσάρων κιλών και 600 γραμμαρίων (!) που έχει στην κατοχή του! Σε μια κίνηση επιδειξιομανίας, επιχειρηματίας και μάνατζερ φωτογραφήθηκαν σε ένα από τα κεντρικά καταστήματα του Ριχάρδου κρατώντας στα χέρια το ολόχρυσο τηλέφωνο!

24301382 1568513089882588 7452975239707643283 n

Αρκετές είναι και οι στιγμές στο παρελθόν όπου ο Ριχάρδος Μυλωνάς φωτογραφήθηκε με πρώην βουλευτές, μεταξύ των οποίων ο Γεράσιμος Γιακουμάτος (ο οποίος στο παρελθόν είχε διατελέσει και υπουργός), ή με τον αγαπημένο του παρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη, με τον οποίο έχει εδώ και έξι χρόνια τηλεοπτική συνεργασία. Αλλωστε, ο παρουσιαστής είχε αναφερθεί πολλές φορές μέσα από τις εκπομπές του στη φιλία που τον δένει με τον Ριχάρδο, παρουσιάζοντας πολλά αφιερώματα και διαφημίσεις των επιχειρήσεών του, φυσικά πάντα επί πληρωμή.

Μέσα από τη συνεργασία αυτή, ο Ριχάρδος κατάφερε να κλείσει τηλεοπτικές διαφημίσεις σε όλα τα μεγάλα κανάλια, ενώ πολλές φορές έφτανε στο σημείο να αγοράζει τηλεοπτικό χρόνο για να παρουσιάζει ο ίδιος τον σκοπό των επιχειρήσεών του.

Συνελήφθη και το 2014 έπειτα από έλεγχο σε καταστήματά του

Χειροπέδες είχαν περάσει οι αστυνομικοί στον «βασιλιά του χρυσού» και τον Ιούλιο του 2014 έπειτα από έλεγχο που έκαναν σε δύο καταστήματά του στην οδό Πατησίων και στην Ακτή Ποσειδώνος στον Πειραιά. Τότε σε βάρος του Δημήτρη Ριχάρδου Μυλωνά είχε ασκηθεί δίωξη για υπεξαίρεση κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, αλλά και για παράβαση της διάταξης περί υποχρεώσεων αργυραμοιβών, παλαιοπωλών, ενεχυροδανειστών.

41961286 1890262107707683 6496320253482500096 n

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος έκαναν έλεγχο στα βιβλία καταγραφής των αντικειμένων που αγόραζε ως ενέχυρο και βρήκαν ότι τον τελευταίο μήνα φερόταν ότι είχε στην κατοχή του χρυσά αντικείμενα αξίας 70.000 ευρώ. Οταν, όμως, του ζητήθηκε από τους αστυνομικούς να τους επιδείξει τα επίμαχα αντικείμενα, η απάντηση του ενεχυροδανειστή ήταν αρνητική!

rixardos fb pics 2811 8

Αμέσως τον συνέλαβαν καθώς, σύμφωνα με τη νομοθεσία, ήταν υποχρεωμένος να κρατά για περίπου έναν μήνα τα αντικείμενα στο κατάστημα, ώστε ο πολίτης να είναι σε θέση να μπορεί να αποκτήσει εκ νέου το κόσμημα ή το αντικείμενο που είχε βάλει ως ενέχυρο, αποδίδοντας βέβαια το χρηματικό ποσό που είχε πάρει από τον ενεχυροδανειστή.

Δεν πήραν αποδείξεις

Μάλιστα και τότε οι Αρχές εξέταζαν το ενδεχόμενο ο κατηγορούμενος ενεχυροδανειστής να μετέτρεπε τα κοσμήματα και τα τιμαλφή σε πλάκες χρυσού και να τις έβγαζε με παράνομο τρόπο στις αγορές χρυσού του εξωτερικού. Δέκα μήνες αργότερα, στις 8 Μαΐου 2015, έπειτα από φορολογικό έλεγχο επί τόπου που διενήργησε κλιμάκιο αστυνομικών της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι δύο πελάτες οι οποίοι είχαν πουλήσει τιμαλφή τους αντί αμοιβής δεν έλαβαν τις προβλεπόμενες αποδείξεις, ύψους άνω των 500 ευρώ. Την ίδια ώρα, οι ελεγκτές ανακάλυψαν ότι δύο από τους εργαζομένους του καταστήματος ήταν ανασφάλιστοι.

11223595 963906850339955 291211917392012759 n

Τρελό «γλέντι» στο twitter

Χιλιάδες αναρτήσεις «έριξαν» χθες το twitter, φέρνοντας στην πρώτη θέση το hasthag #Ριχάρδος! Η «Espresso» συγκέντρωσε μερικά από τα «χρυσά» σχόλια:
• «Φήμες λένε ότι σε υποκατάστημά του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα χρυσά μήλα των Εσπερίδων».
• «Στην κατοχή του Ριχάρδου βρέθηκε και ο Χρυσός Αιώνας του Περικλή»!
• «Πρώτα κόβουν την εκπομπή του Μένιου, μετά πιάνουν τον Ριχάρδο… Να κλείσουν και την εταιρία της Kumtel, να αποτελειώσουμε εντελώς πια αυτή τη χώρα!»
• «#Ριχάρδος… Τώρα, το νέο μας κατάστημα και στον Κορυδαλλό!»
• «Θα παίρναμε όρκο ότι ήταν ένας τίμιος και υγιής επιχειρηματίας που άνοιξε 500 ενεχυροδανειστήρια μέσα σε λίγους μήνες σε όλη την Ελλάδα μόνο και μόνο επειδή ήταν έξυπνος και άριστος… ΤΙ; ΟΧΙ;»
• «Χειροπέδες σε τιμή κοσμήματος, όχι απλά χρυσού!»
• «Στον Ριχάρδο δεν θα του φέρνουν τσιγάρα στη φυλακή, αλλά βαφές Κόλεστον».
• «Δεν πιστεύω τα βραχιολάκια που πέρασαν στον #Ριχάρδος να είναι τίποτα φτηνιάρικα ιμιτασιόν ασημένια και μας περάσει για φτωχομπινέδες ο άνθρωπος;»

Υπήρξαν, βέβαια, και σχόλια χωρίς διάθεση για χιούμορ:
• «Δεν είναι μόνο ότι έκανε λαθρεμπορία χρυσού ο #Ριχάρδος. Είναι ένα διαρκές έγκλημα και μόνο, που εκμεταλλευόταν την απελπισία, τη φτώχεια, την αξιοπρέπεια ανθρώπων ρημαγμένων από την κρίση».
• «Δηλαδή, υπήρχε άνθρωπος που είχε δει ξαφνικά έναν τυχαίο τύπο να διαφημίζεται σε όλα τα μεγάλα ΜΜΕ της χώρας με τον πανάκριβο διαφημιστικό χώρο και χρόνο, και δεν πήγε το μυαλό του πως κάτι βρομάει;»

offer

{{-PCOUNT-}}27{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...