Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Τις… στόλισε ο «Ρονάλντο»

❱❱ Η Ειρήνη Ερμίδου δεν έχασε την ευκαιρία να «τα χώσει» στις συμπαίκτριές της στο «Next Top Model»Συνέχεια στο «Greece’s Next Top… Ξεκατίνιασμα»! Αυτήν τη φορά ήταν η σειρά της Ειρήνης Ερμίδου, γνωστής και ως «Ρονάλντο», η οποία αποχώρησε μαζί με την Ελντα στο επεισόδιο της Τρίτης, να καθίσει στον καναπέ της πρωινής εκπομπής του Star και να «στολίσει» τις συμπαίκτριές της.

«Με την Ξανθή νόμιζα ότι ξεκαθάρισε η κατάσταση, αλλά τελικά δεν έβγαλα άκρη… Πάντα μπορούσε να αποφύγει ένα συγκεκριμένο θέμα, πέταγε μπηχτές, αλλά ποτέ δεν τις δικαιολογούσε» είπε. Για την Αννα Τσακουρίδου είπε ότι είχαν ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι δεν συμπαθεί η μία την άλλη, ενώ δικαιολόγησε και την… κωλοτούμπα στη συμπεριφορά της απέναντι στην Εύη Ιωαννίδου: «Από ένα σημείο και μετά ήταν πολύ μόνη της. Δε μου αρέσει όταν κάποιος είναι μόνος του και κλαίει, προφανώς όταν έκλαψε πήγα και της μίλησα… Θα έκανα το ίδιο με όποια κι αν ήταν στη θέση της».

Στο στόχαστρό της βρέθηκε και η Αννα Αμανατίδου: «Προς το τέλος τουλάχιστον μου έβγαλε κάτι πολύ ψεύτικο. Πάντα γκρίνιαζε ότι οι κριτές δεν τη βοηθάνε και, όταν πήγαινε στο πλατό, έλεγε “νιώθω απογοητευμένη από εμένα”. Μετά με χάλασε ένα θέμα που είχε γίνει με τη Σοφία Ζαχαριάδου. Επειδή γνωριζόντουσαν από πιο παλιά, θεωρούσα ότι είχαν μια νορμάλ σχέση! Ερχότανε και μου έλεγε ότι “στο δωμάτιο δεν με πιστεύουν και bye bitc@@s” και τέτοια. Ημουν σε φάση “χαλάρωσε λίγο, Αννα”! Δεν είχαμε τσακωθεί, αυτά είναι λόγια της Μικαέλας».

Είχαν προηγούμενα Ιωαννίδου και Αμανατίδου

Είναι ορκισμένες εχθροί, αλλά δεν έγιναν μέσα στο παιχνίδι! Η Εύη Ιωαννίδου και η Αννα Αμανατίδου, που από την αρχή του «Greece’s Next Top Model» απέφευγαν ακόμα και να συναντιούνται τα βλέμματά τους, έχουν παρελθόν, όπως πολλοί υποψιάζονταν, αλλά μόνο η Ειρήνη Καζαριάν τόλμησε να αποκαλύψει στην κάμερα.

amanatidou 1

«Η Εύη δούλευε υποδοχή σε ένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη και κατά κάποιον τρόπο την έδιωξαν για να πάρει τη θέση της η Αμανατίδου! Αυτό της έχει κάτσει…» είπε η συμπαίκτριά τους, δικαιολογώντας πλέον γιατί από το στόμα των δύο υποψήφιων next top models ακούγονται φράσεις όπως «η Αμανατίδου δεν είναι μοντέλο» και «καιρός να φύγει η Εύη»!

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...