Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Στις 28 Απριλίου η πρεμιέρα του ριάλιτι «TV Queen» στο Open

Ολοταχώς ετοιμάζεται να βγει στον «αέρα» στις 28 Απριλίου...

Χωρισμένη και λαμπερή η Λάσπα!

Λαμπερή και ανανεωμένη Κατερίνα Λάσπα σε μία από τις...

Ο πρίγκιπας Χάρι «έκοψε» επισήμως τους δεσμούς με τη Βρετανία

Να δίνει ο πατέρας σου μάχη με τον καρκίνο...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον...

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ο Αλβανός βίασε κοπελίτσα πέντε ημέρες μετά τον φόνο της Ελένης

❱❱ Ο Αλέξανδρος Λ., που έχει προφυλακιστεί μαζί με τον 21χρονο Ελληνα για την άγρια δολοφονία της Τοπαλούδη, κακοποίησε σεξουαλικά κορίτσι με ειδικές ανάγκες, παρέα με 23χρονο Ρομά

Από τη
Μαρία Μεϊμάρη

Δεν έχει όρια η φρίκη που προκαλεί η χιονοστιβάδα των αποκαλύψεων για τους δολοφόνους της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, καθώς προκύπτει ότι συνέχιζαν τη δράση τους ακόμη και μετά την άγρια δολοφονία, σαν να μη συνέβη κάτι σημαντικό!

Μόλις πέντε μέρες μετά το πρωτοφανές φονικό που «πάγωσε» την κοινή γνώμη, ο 19χρονος Αλβανός Αλέξανδρος Λ., που έχει προφυλακιστεί μαζί με τον 21χρονο Ροδίτη Μανώλη Κ., βίασε μία 19χρονη με ειδικές ανάγκες στην περιοχή του Ενυδρείου, μαζί με έναν 23χρονο Ρομά!

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο βιασμός της 19χρονης έγινε την 1η Δεκεμβρίου 2018, τρεις ημέρες μετά την ανεύρεση της σορού της άτυχης Ελένης στη θαλάσσια περιοχή Φώκια, στους Πεύκους της Λίνδου (28 Νοεμβρίου). Τότε ο ιατροδικαστής είχε διαπιστώσει πως ο θάνατός της είχε επέλθει τουλάχιστον δύο εικοσιτετράωρα πριν.

Σκληρότητα

Αυτό σημαίνει πως, όταν ο 19χρονος (που συνελήφθη στις 4 Δεκεμβρίου) κακοποίησε με τη βοήθεια του 23χρονου Ρομά την άτυχη κοπέλα με ειδικές ανάγκες, τα χέρια του ήταν ήδη βαμμένα με το αίμα της αδικοχαμένης φοιτήτριας!

Αυτό δείχνει την ιδιαίτερη σκληρότητα του νεαρού Αλβανού, ο οποίος όχι μόνο δεν μετάνιωσε για τον άγριο βασανισμό και τη δολοφονία της 21χρονης Ελένης, αλλά δεν δίστασε να επιτεθεί με παρόμοια αγριότητα σε βάρος ακόμη ενός ανυπεράσπιστου κοριτσιού, μόλις πέντε μέρες μετά!

Σύμφωνα με στοιχεία που επικαλείται η «Ροδιακή», το περιστατικό, που δίνει νέα τροπή στην υπόθεση θανάτου της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη, συνέβη το βράδυ της 1ης Δεκεμβρίου 2018.

Ο 19χρονος Αλβανός με τον 23χρονο γνωστό του, οι οποίοι βρίσκονταν στην περιοχή του Ευαγγελισμού στο κέντρο της Ρόδου, πρότεινε στη 19χρονη να πάνε όλοι μαζί μια βόλτα για να… ακούσουν μουσική. Στη συνέχεια, όμως, την οδήγησαν σε ένα απόμερο σημείο του Ενυδρείου, στο βορειότερο άκρο του νησιού, όπου την υποχρέωσαν να συνευρεθεί σεξουαλικά μαζί τους, ενώ επιδόθηκαν και σε άλλες ερωτικές πράξεις χωρίς τη συγκατάθεσή της!

Αφού ξεπέρασε το σοκ, η 19χρονη βρήκε το θάρρος να καταγγείλει τους βιαστές της, δίνοντας κατάθεση στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου. Σχεδόν δύο εβδομάδες μετά, στις 17 Ιανουαρίου, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εξιχνιάσουν την υπόθεση και πέρασαν χειροπέδες στον νεαρό Ρομά, ο οποίος αναγκάστηκε να ομολογήσει και να περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια τις πράξεις τους υπό το βάρος των στοιχείων που υπήρχαν εναντίον του.

Η συνέχεια ήταν να σχηματιστεί νέα δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος του 23χρονου, αλλά και του ήδη προφυλακισμένου Αλέξανδρου Λ., που υποβλήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα και ακολούθησε η έκδοση σχετικών ενταλμάτων σύλληψης.

Κατηγορίες

Χθες το μεσημέρι ο 23χρονος Ρομά οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ρόδου, που του απήγγειλε κατηγορίες, και στη συνέχεια στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας καταγγελίες νεαρών κοριτσιών, τα οποία υποστηρίζουν ότι τους επιτέθηκε ο 19χρονος και αποπειράθηκε να τα βιάσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία 17χρονη και μία 18χρονη φέρεται ότι ανέφεραν στις Αρχές πως ο «σκληρός» Αλβανός είχε αποπειραθεί να τις βιάσει στο παρελθόν! Την ίδια ώρα, οι Αρχές εξετάζουν κάποιες μαρτυρίες, σύμφωνα με τις οποίες στη Ρόδο δρα ένα μεγάλο κύκλωμα πορνείας που εκμεταλλεύεται νεαρές κοπέλες, οι οποίες μένουν στο νησί για να σπουδάσουν.

Μετά όσα αποκαλύφθηκαν για την αρρωστημένη δράση του 19χρονου Αλέξανδρου Λ., ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη σε δηλώσεις του ανέφερε: «Αν έκανε αυτό που έκανε μετά την αποτρόπαιη δολοφονία της κόρης μου, τι έκανε τόσα χρόνια πριν και ποιος τον συγκάλυπτε; Και το πιο αποτρόπαιο είναι ότι το κορίτσι είναι με ειδικές ανάγκες. Και πόσα άλλα κοριτσάκια μπορεί να έχουν βρεθεί στην ίδια θέση; Εγώ έχω μιλήσει για κύκλωμα. Τι έκαναν όλα αυτά τα χρόνια και αυτός και κάποιοι άλλοι αλήτες εκεί; Πιθανόν ο ένας να χρηματοδοτούσε τους άλλους, να είχαν και ναρκωτικά… και όλα αυτά σε βάρος κοριτσιών που πήγαιναν εκεί για να σπουδάσουν ή να δουλέψουν. Το είχα πει ότι θα την πατούσε και κάποιο άλλο κορίτσι, το περιστατικό, δυστυχώς, επιβεβαιώνει όσα είχα πει».

offer

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...