Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Οι 6 διάσημες Ελληνίδες που περιμένουν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τα...

Baby boom προσεχώς! Γεννητούρια αναμένονται το επόμενο διάστημα στην...

Στις 28 Απριλίου η πρεμιέρα του ριάλιτι «TV Queen» στο Open

Ολοταχώς ετοιμάζεται να βγει στον «αέρα» στις 28 Απριλίου...

Χωρισμένη και λαμπερή η Λάσπα!

Λαμπερή και ανανεωμένη Κατερίνα Λάσπα σε μία από τις...

Ο πρίγκιπας Χάρι «έκοψε» επισήμως τους δεσμούς με τη Βρετανία

Να δίνει ο πατέρας σου μάχη με τον καρκίνο...

«Chef στον αέρα» με ανανεωμένη κουζίνα

Εύκολες και νόστιμες συνταγές.

Η καθημερινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «Chef στον αέρα» έρχεται με ανανεωμένη κουζίνα και την Ελένη Ψυχούλη ορεξάτη όσο ποτέ, με τους καλεσμένους της να παρουσιάζουν εύκολες, γρήγορες και οικονομικές συνταγές από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 17.50. Κάθε μέρα το τετράδιο συνταγών ανανεώνεται με τρεις ή και τέσσερις συνταγές που γίνονται με προσιτά υλικά, απλές διαδικασίες και σίγουρη επιτυχία! Συνταγές που καλύπτουν όλες τις ημέρες και ώρες, για καθημερινές αλλά και για πιο ειδικές περιστάσεις.

Σήμερα στολίζουν κέικ για να τα μεταμορφώνουν σε σπιτικές τούρτες. Η Ολγα Κωνσταντινίδου δείχνει τη συνταγή για μια νόστιμη επικάλυψη του σοκολατένιου κέικ και μια φραουλένια εκδοχή του κέικ βανίλιας. Επίσης ο Νεκτάριος Βουρίκης φτιάχνει εύκολα τρουφάκια, αρωματισμένα με τσάι Ερλ Γρέι!

Στην αυριανή εκπομπή ο chef Γκίκας Ξενάκης μαγειρεύει με σαλάμι αέρος με φουντούκι: φάβα με γλυκόξινη σάλτσα και τραχανότο με λάχανο, καυκαλήθρες και γιαούρτι. Η Ελένη φτιάχνει φιλέτο ψαριού με λαχανικά στον ατμό.

Την Πέμπτη φτιάχνουν πρωτότυπα κλαμπ σάντουιτς! Ο chef Κώστας Τζιτζικάκης ετοιμάζει κλαμπ σάντουιτς με ελληνικά τυριά και χοιρινό φουαντρέ και γλυκό κλαμπ σάντουιτς με φρούτα και σάλτσα γιαουρτιού. Ο chef Γιώργος Λαχανίδης φτιάχνει μια γρήγορη μακαρονάδα με παπαρδέλες και ψητά ντοματίνια.

Στο τέλος της εβδομάδας το μενού έχει ριζότο. Ο chef Στέφανο Ρόσι φτιάχνει ριζότο με ελληνικό προσούτο και φινόκιο, και με το ριζότο που περισσεύει ετοιμάζει ιταλικούς ρυζοκεφτέδες, τα αραντσίνι. Ο Ανδρέας Λαγός, που μαγειρεύει κάθε Παρασκευή στη στήλη της «άλλης εκδοχής», φτιάχνει μαριναρισμένα φρούτα με βαλσαμικό ξύδι και σπιτική μαρέγκα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...