Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Σέξι και… kinky η Ευδοκία!

Η Ρουμελιώτη παίζει σε… ταινία πορνό με guest Βίκυ Χατζηβασιλείου και Κατερίνα Καραβάτου.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη, πιο σέξι από ποτέ, αφήνει για λίγο την… ποιότητα κατά μέρος και καλείται να φορέσει kinky εσώρουχα συμμετέχοντας σε αισθησιακή ταινία. Οχι, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, αλλά για τις ανάγκες της νέας κωμικής ταινίας «Το πουλί της Κύπρου», που, αν κρίνουμε από τα views του τρέιλερ στο YouTube, πρόκειται για πολλά υποσχόμενη παραγωγή.

Σύμφωνα με το σενάριο, η Ευδοκία υποδύεται την… Ευδοκία, δηλαδή τον εαυτό της, την ηθοποιό που επειδή είναι πολύ δημοφιλής στην Ελλάδα, μετά τη συμμετοχή της και στη «Ζωή της άλλης» πέφτει θύμα απαγωγής από τέσσερις φίλους. Η περίεργη αυτή τετράδα (που όλοι τους έχουν πέσει θύματα της οικονομικής κρίσης) έχει σκοπό να αρπάξει την ηθοποιό από την Ελλάδα και να τη μεταφέρει στην Κύπρο, ώστε να γυρίσουν ταινία πορνό, παρά τη θέληση εκείνης φυσικά! Τελικά την υποχρεώνουν να φορέσει τα σούπερ σέξι εσώρουχα και να γυρίσει μέχρι και σκηνές… μαστιγώματος!

Η τετράδα της συμφοράς απαγάγει όντως την Ευδοκία, τη μεταφέρει με βάρκα από τη Ραφήνα στη… Μεγαλόνησο, όμως ένα λάθος στους υπολογισμούς τους βγάζει στα Κατεχόμενα και, όπως είναι αναμενόμενο συλλαμβάνονται. Εκεί αρχίζει και η περιπέτεια.

Για την ταινία, που θα κάνει πρεμιέρα στην Κύπρο στις 28 Μαρτίου, ήδη έχουν ενδιαφερθεί και ελληνικές εταιρίες διανομής ώστε να τη φέρουν στη χώρα μας. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφουν ο Λώρης Λοϊζίδης και ο Νικόλας Κουμίδης. Οι δυο τους συνεργάζονται εδώ και επτά χρόνια και αποτελούν το πιο πετυχημένο καλλιτεχνικό δίδυμο, καθώς η σειρά τους «Αίγα φούξια» έσπασε όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης φτάνοντας έως και το 70%!

Το φιλμ χαρακτηρίζεται κωμωδία δράσης και, εκτός από την Ευδοκία Ρουμελιώτη, πρωταγωνιστούν Ελληνες και Κύπριοι ηθοποιοί, ανάμεσά τους οι Λένια Σορόκου, Αντώνης Κατσαρής, Μάριος Δημητρίου, Λώρης Λοϊζίδης, Φώτης Γεωργίδης, Κρατερός Κατσούλης, Γεράσιμος Γεννατάς, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Νίκος Ορφανός, Γιάννης Μποσταντζόγλου, Μαρία Φιλίππου, Νικολέτα Καρρά και Σωτήρης Καλυβάτσης.

Επίσης, το… ντεμπούτο τους στο κινηματογράφο με ένα «πέρασμα» κάνουν η Βίκυ Χατζηβασιλείου (στης οποίας την εκπομπή «Πάμε πακέτο» γίνεται το… έλα να δεις) και η σύζυγος του Κατσούλη, Κατερίνα Καραβάτου. Βέβαια, δεν λείπουν και αγαπημένοι σταρ της κυπριακής τηλεόρασης, όπως η Χριστιάννα Αριστοτέλους, ο Τάσος Τρύφωνος και η Μαρίνα Φιλιππίδου. Το soundtrack της ταινίας έχουν ετοιμάσει οι Professional Sinnerz και ο Κόμης Χ.

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...