Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Τρα(ϊα)νό κούρεμα για Δέλλα και Γωγώ

Δύσκολες ώρες για το ζεύγος που έχασε πολλά χρήματα στις τράπεζες της μαρτυρικής Μεγαλονήσου.

Συνεχίζεται η κακοδαιμονία για τη Γωγώ Μαστροκώστα και τον Τραϊανό Δέλλα. Μετά την περιπέτεια υγείας που είχε ταλαιπωρήσει τη Γωγώ πριν από αρκετό καιρό και την πυρκαγιά που είχε καταστρέψει ένα από τα σαλέ της στην Αράχοβα, το κακό τρίτωσε, αφού η οικονομική κρίση στην Κύπρο και η κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος έπληξαν τις καταθέσεις του ζευγαριού στη μαρτυρική Μεγαλόνησο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το σύνολο των καταθέσεων του δημοφιλούς ζευγαριού βρίσκεται στις δύο μεγάλες τράπεζες της Κύπρου, δηλαδή στη Λαϊκή και την Κύπρου, ενώ παράλληλα το ζευγάρι είχε κάνει και επενδύσεις, κυρίως σε ακίνητα. «Μας κλέβουν και δεν μπορούμε να κάνουμε απολύτως τίποτα» παραδέχτηκε ο Τραϊανός Δέλλας μιλώντας στην εφημερίδα «Real News».

Η σχέση βέβαια του Τραϊανού Δέλλα με την Κύπρο δεν είναι τυχαία, καθώς ο γνωστός ποδοσφαιριστής ανήκε στην Ανόρθωση της Κύπρου από το 2008 έως το 2010. Μάλιστα, ακόμη δεν είναι γνωστή, λόγω της ρευστής κατάστασης που επικρατεί σχετικά με το θέμα, η έκταση της απώλειας που θα υποστούν, γι’ αυτό και το ζευγάρι δεν σταματά να ελέγχει καθημερινά τις εξελίξεις στην Κύπρο. Οπως αποκάλυψε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, σχεδόν το σύνολο των χρημάτων τους βρισκόταν στις δύο μεγάλες κυπριακές τράπεζες, στη Λαϊκή και την Κύπρου, ενώ είχαν επενδύσει αρκετά χρήματα και σε ακίνητα στη Μεγαλόνησο.

Ολα ξεκίνησαν το 2008, την περίοδο που ο Τραϊανός έπαιζε για την Ανόρθωση και οικογενειακώς είχαν μετακομίσει στην Κύπρο. Η περίοδος τότε και μέχρι το 2010 είχε χαρακτηριστεί η «χρυσή εποχή» της Κύπρου και το ζευγάρι μετά και τις παραινέσεις φίλων μετέφερε σχεδόν όλα τα χρήματά του στο νησί. Πάντως, όπως λέει και ο ίδιος, δεν μπορεί να πει με σιγουριά το μέγεθος της ζημιάς, αφού πιστεύει ότι η κρίση στην κυπριακή οικονομία θα έχει και άλλες συνέπειες. Παρά τις δυσκολίες όμως, ο Τραϊανός και η Γωγώ δεν το βάζουν κάτω. Εδώ και αρκετό καιρό έχουν ανοίξει μαζί με τον Βασίλη Μπορμπόκη μια επιχείρηση εξοπλισμού ξενοδοχείων κι εστιατορίων και ασχολούνται με αυτό.

Να θυμίσουμε ότι πριν από πολλά χρόνια η Γωγώ Μαστροκώστα είχε επενδύσει τα χρήματά της αγοράζοντας τρία σαλέ στην Αράχοβα. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα σκέφτηκε να τα πουλήσει, γιατί δεν της απέφεραν τα έσοδα που περίμενε. Αφού πούλησε με επιτυχία το πρώτο σαλέ και βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις για τα άλλα δύο, έγινε το απρόοπτο και το δεύτερο πήρε φωτιά και κάηκε ολοσχερώς. Μετά από αυτό το περιστατικό, λόγω της ταλαιπωρίας και του σοκ που υπέστη η όμορφη Γωγώ, αποφάσισε να αφήσει για λίγο το θέμα και να επανεξετάσει αργότερα την πώληση του σαλέ. Ακολούθησε η περιπέτεια που είχε η Γωγώ με την υγεία της, οπότε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα δεν είχε καθόλου στο μυαλό της τις επενδύσεις, ούτε φυσικά το σαλέ. Κατάφερε όμως να βγει νικήτρια από την περιπέτεια υγείας και μάλιστα πιο δυνατή από ποτέ άλλοτε. Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την εκ βαθέων εξομολόγησή της κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για τις «Γυναίκες της Χρονιάς» το 2010, που συγκλόνισε όλους τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι πήραν ένα πραγματικό μάθημα ζωής από την εντυπωσιακή παρουσιάστρια και show woman!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...