Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

«Σασμός»: Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Σάντρα δείχνει...

Βασίλης Σίμος: Ο πρώην Survivor και πανελίστας του Φουρθιώτη είναι ο πολιτικός...

Επιασε λαβράκι ο Ανδρέας Λοβέρδος, τοποθετώντας τον 33χρονο πρόεδρο...

Πωλείται στη Ρόδο η κιτς βίλα του θρύλου των Pink Floyd!

Το πολυτελές ακίνητο στη Ρόδο όπου πέρναγε τις διακοπές του ο θρύλος των Pink Floyd πωλείται ξανά για 1.100.000 ευρώ

Στο σφυρί αντί 1.100.000 ευρώ βγαίνει η πολυτελής βίλα του θρυλικού τραγουδιστή και κιθαρίστα των Pink Floyd, Ντέιβιντ Γκίλμουρ, στη Ρόδο! Η συνολικής επιφάνειας 575 τ.μ. βίλα, που βρίσκεται στην περιοχή Πεύκοι, κοντά στην ιστορική Λίνδο, αποτελούσε επί σειρά ετών εξοχική κατοικία του παγκοσμίου φήμης μουσικού, που είναι λάτρης της Ελλάδας (μάλιστα έχει ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης του Καστελόριζου, για το οποίο έχει συνθέσει και το ομώνυμο κομμάτι «Castellorizon», που το 2006 ήταν υποψήφιο για βραβείο Grammy καλύτερου instrumental rock κομματιού)!

Το τεραστίων διαστάσεων σπίτι αποτελείται από συνολικά έξι ξεχωριστά διαμερίσματα, εμβαδού 50 τ.μ. το καθένα, διαθέτει συνολικά εννιά υπνοδωμάτια, ενώ βρίσκεται σε απόσταση μόλις 30 μέτρων από την παραλία μέσα σε ένα κατάφυτο οικόπεδο 9.800 τ.μ.! Η απίστευτης ομορφιάς βίλα, που διαθέτει μια τεράστια πισίνα 120 τ.μ., βρίσκεται σε στρατηγικό σημείο, αφού απέχει 6,5 χλμ. από τη Λίνδο, 51 χλμ. από την πόλη και το λιμάνι της Ρόδου και 55 χλμ. από το διεθνές αεροδρόμιο του νησιού των ιπποτών!

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τελευταία χρόνια η βίλα άνηκε σε ένα ζευγάρι Ιταλών, που το είχαν αγοράσει από τη σύζυγο του τραγουδιστή των Pink Floyd. Για άγνωστους λόγους, είχαν να το επισκεφτούν περισσότερο από ένα χρόνο μέχρι σήμερα, οπότε αποφάσισαν να το πουλήσουν αντί 1.100.000 ευρώ.

«Εξωτικό ξενοδοχείο»

Οι φωτογραφίες που συνοδεύουν τη διαδικτυακή αγγελία πώλησης είναι πραγματικά εντυπωσιακές, αφού από την πρώτη ματιά γίνεται αντιληπτό πως πρόκειται για μοναδικής αρχιτεκτονικής και χλιδής υπερπολυτελή βίλα, που φέρει έντονα το σημάδι του frontman της θρυλικής μπάντας. Το εσωτερικό του σπιτιού είναι διακοσμημένο με «βαριά» ξύλινα έπιπλα και αντικείμενα στο χρώμα του χρυσού, ενώ οι εξωτερικοί χώροι θυμίζουν εξωτικό ξενοδοχείο της Καραϊβικής και είναι διακοσμημένοι με ξυλόγλυπτα και μαρμάρινα αγάλματα, καθώς και επιβλητικούς φοίνικες! Παράλληλα, η αναλυτική περιγραφή που συνοδεύει την αγγελία πώλησης του σπιτιού αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Η βίλα βρίσκεται στην περιοχή Πεύκοι, σε πλήρως διαμορφωμένο οικόπεδο 9.800 τ.μ. Τα σύνορα της γης φτάνουν μέχρι τη θάλασσα, με υπέροχη θέα στη Μεσόγειο. Η κύρια βίλα έχει επιφάνεια 240 τ.μ. και υπάρχουν επίσης έξι διαμερίσματα περίπου 50 τ.μ. το καθένα. Η συνολική επιφάνεια των κτιρίων είναι 575 τ.μ. Επιπλέον, σύμφωνα με την ελληνική οικοδομική νομοθεσία, υπάρχει η δυνατότητα οικοδόμησης άλλου χώρου, 206 τ.μ. ισόγειο και 206 τ.μ. υπόγειο. Το ακίνητο έχει σχεδιαστεί με μοναδικό στυλ art deco. Το οικόπεδο είναι πλήρως διαμορφωμένο, με πολλά φυτά και δέντρα, και υπάρχει μια εντυπωσιακή πισίνα των 120 τ.μ.. Δεδομένου ότι η ιδιοκτησία δεν έχει κατοικηθεί κατά το τελευταίο έτος, έχει ανάγκη από κάποια ανακαίνιση, η οποία περιλαμβάνεται στην τιμή πώλησης, ενώ η επίπλωση έχει αφαιρεθεί. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κεντρικό κτίριο κατοικιών των 240 τ.μ., τοποθετημένα σε δύο επίπεδα. Η κύρια κατοικία διαθέτει άνετους χώρους διαβίωσης και τρία υπνοδωμάτια. Υπάρχουν επίσης έξι ξενώνες των 50 τ.μ. ο καθένας, που περιλαμβάνουν ένα υπνοδωμάτιο ο καθένας».

Ανδρέας Αξιώτης 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...