Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πριν αρχίσετε να εκνευρίζεστε με τις υποδείξεις των...

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμασίες για βάφτιση του μικρού

Ηταν το μεσημέρι της 7ης Φεβρουαρίου του 2023 όταν...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού...

Αποκαλυπτικός ήταν ο Κώστας Σλούκας στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο PS Blog,...

Τρεις πέρασαν τα τεστ Μίτσελ

Ποιοι από το νέο «αίμα» παίρνουν καλό βαθμό από τον Ισπανό.

Ο Μίτσελ συμπλήρωσε έξι ματς στο τιμόνι του Ολυμπιακού και ήδη έχει ανοίξει σε μεγάλο βαθμό τα χαρτιά του αναφορικά με το έμψυχο υλικό της ομάδας. Από τους είκοσι οκτώ παίκτες που έχει στο ρόστερ χρησιμοποίησε μέχρι τώρα τους δεκαεννέα. Πέρα από εκείνους που αποτελούσαν φέτος (και επί Ζαρντίμ αλλά και επί Νικοπολίδη) τον βασικό κορμό, ο Ισπανός κόουτς έχει εμπιστευτεί και ένα τμήμα του «πάγκου». Συγκεκριμένα, ευκαιρίες πήραν οι Παπάζογλου, Φέισα, Βλαχοδήμος, Λυκογιάννης και Φετφατζίδης.

Για την ώρα, οι τρεις πρώτοι κερδίζουν το στοίχημα. Ο Παπάζογλου καθιερώνεται από τον Μίτσελ σε ρόλο δεξιού μπακ (εξαίρεση αποτέλεσαν τα δύο παιχνίδια της Ευρώπης, στα οποία δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής), ο Φέισα έχει πάρει φανέλα βασικού στη μεσαία γραμμή και ο Βλαχοδήμος στις πτέρυγες. Από την άλλη, ο Λυκογιάννης πήρε φανέλα βασικού με τον 50χρονο τεχνικό. Στον εντός έδρας αγώνα με τη Λεβάντε όμως είχε ένα άσχημο 45λεπτο και αντικαταστάθηκε, ενώ στο παιχνίδι που ακολούθησε με τον Αρη έμεινε στον πάγκο.

Οσον αφορά τον Φετφατζίδη, ο 23χρονος μεσοεπιθετικός έπαιξε και στα έξι ματς του Μίτσελ! Ωστόσο, παρ’ ότι ο Ισπανός δείχνει πρόθεση να του δώσει ευκαιρίες, μέχρι τώρα ο «Φέτφα» δεν τις έχει αξιοποιήσει στον βαθμό που θα ήθελαν τόσο ο ίδιος όσο και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν έχει βγάλει 90λεπτο σε κανένα από τα έξι ματς στα οποία χρησιμοποιήθηκε. Ενώ ξεκίνησε βασικός στο πρώτο ματς (με τον Αστέρα) του «ερυθρόλευκου» τεχνικού, στο δεύτερο ημίχρονο αντικαταστάθηκε και ξαναβρέθηκε στο αρχικό σχήμα στον προχθεσινό αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΣ.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Μίτσελ συνεχίζει τα τεστ για την ομάδα της νέας σεζόν και προετοιμάζεται για τις θέσεις στις οποίες χρειάζεται ενίσχυση το ρόστερ. Χθες πάντως ο Ισπανός τεχνικός διέψευσε το κομμάτι της συνέντευξής του στη «Marca» στο οποίο εμφανιζόταν να έχει στο μυαλό του για τις μεταγραφές του καλοκαιριού έξι με οκτώ παίκτες.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΛΙΟΣ


ΤΑ «ΜΩΡΑ» ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ 

«Θρυλική» πτήση για τους «8» του NextGen Series έκαναν χθες βράδυ οι Νέοι του Ολυμπιακού. Η ομάδα Κ-20 του πειραϊκού συλλόγου επικράτησε 2-1 της Αντερλεχτ στο Καραϊσκάκη και προκρίθηκε άξια στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Πρωταγωνιστής για τους Πειραιώτες ήταν ο Νίκος Ιωαννίδης. Στο 21’ άνοιξε το σκορ με καρφωτή κεφαλιά και στο 54’ πέτυχε και δεύτερο τέρμα από τα 11 βήματα. Το γκολ των Βέλγων σημείωσε στο 46’ ο Ακεμπόνγκ με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Το «νέο αίμα» του Ολυμπιακού συνεχίζει την καλή πορεία που είχε φέτος στο αντίστοιχο Τσάμπιονς Λιγκ των Νέων και πλέον θα διεκδικήσει την πρόκριση για τα ημιτελικά σε νοκ άουτ αγώνα με την Αστον Βίλα στην Αγγλία.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ20: Βλάχος, Καραγκούνης, Λυκογιάννης, Ρουγκάλας, Λεάντρο, Εμ. Σιώπης, Δ. Σιώπης (82’ Βούρος), Βουτσιώτης (71’ Παπασάβας), Λύρας (82’ Παιδάκης), Γκίνο (83’ Σούκιας), Ιωαννίδης (74’ Βέργος).

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ Κ20: Ρόιφ, Ντ’ Αλμπέρτο (78’ Καρβάλιο), Εμπεμπά, Χέιλεν, Λουκακού, Ντεντονέλτερ, Ταρφί (78’ Ντεβίλντε), Νταφ (61’ Ριβιτούζο), Ακεμπόνγκ, Σουμαρέ (46’ Τζααντί), Ντιαρά (46’ Χενέν).

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...