Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Μαζί για το Παιδί: Μαζί στρώνουμε το πασχαλινό τραπέζι για 600 παιδιά

Φέτος το Πάσχα το Μαζί για το Παιδί μας...

Η μικρή πήρε το επώνυμο της μητέρας της, Καρολάιν, την οποία σκότωσε...

Το επώνυμο της αδικοχαμένης μητέρας της πήρε η Λυδία...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Ο σφαγέας της Κυριακής θα εξεταστεί από τρεις ψυχιάτρους

Τρεις ψυχίατροι θα εξετάσουν εκ νέου τον 39χρονο που...

Είχε σχεδιάσει το διπλό φονικό ο Πακιστανός!

Αμετανόητος, με βλέμμα ψυχρό στον εισαγγελέα ο 23χρονος φονιάς που κατακρεούργησε τον γυναικολόγο και τη σύζυγό του στο Αλιβέρι.

225h97f8f96Είχε σχεδιάσει τα πάντα ο αδίστακτος killer της Εύβοιας! Η διπλή δολοφονία του 56χρονου γυναικολόγου και της συζύγου του μέσα στη βίλα τους στο Αλιβέρι, που «σκέπασε» το νησί με ένα πέπλο τρόμου και συγκλόνισε το πανελλήνιο, ήταν προσχεδιασμένη, καθώς -όπως αποκαλύφθηκε στην προανάκριση- είχε προαναγγείλει από μέρες στους ομοεθνείς του τι σκόπευε να κάνει… Κατά την προσαγωγή τους στα δικαστήρια ο 23χρονος δράστης, ο οποίος δεν ντρεπόταν να αποκαλεί τα θύματά του «μαμά» και «μπαμπά», και οι φίλοι του που τον έκρυβαν ήρθαν αντιμέτωποι με εξοργισμένους κατοίκους, που προσπάθησαν να τους λιντσάρουν.

«Είχα σχεδιάσει να τους καθαρίσω εδώ και καιρό. Θα έπαιρνα τις πιστωτικές κάρτες, θα έκανα ανάληψη τα λεφτά που υπήρχαν στους λογαριασμούς και θα πήγαινα στην πατρίδα μου όπου βρίσκεται η οικογένειά μου» παραδέχθηκε ο δολοφόνος!

Ψυχρός, ανέκφραστος και κυρίως αμετανόητος, ο νεαρός Πακιστανός πέρασε χθες το μεσημέρι το κατώφλι του εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Κατόπιν, προσήχθη στον ανακριτή για να απολογηθεί, αλλά ζήτησε και πήρε προθεσμία για σήμερα στις 12 το μεσημέρι. Οι άλλοι έξι Πακιστανοί, ηλικίας 39, 33, 31, 29, 27 και 26 ετών που συνελήφθησαν επειδή έκρυβαν τον 23χρονο στο σπίτι τους στη Νέα Λάμψακο Χαλκίδας, κατηγορούνται για υπόθαλψη εγκληματία.

Μιλώντας στην «Espresso» ανώτατο στέλεχος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας χαρακτήρισε τον δολοφόνο άτομο με «παγωμένο» βλέμμα που καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στα κρατητήρια δεν έδειξε το παραμικρό ίχνος μεταμέλειας και δεν έσκυψε το κεφάλι ούτε μία φορά. «Ηταν πολύ ήρεμος, δεν έδειξε να μετανιώνει ούτε στιγμή για την πράξη του, την οποία ομολόγησε. Είχε εκμυστηρευτεί σε ομοεθνείς του ότι σχεδίαζε να σκοτώσει το ζευγάρι, κάτι που σημαίνει ότι ήταν αποφασισμένος. Δεν έχυσε ούτε ένα δάκρυ γι’ αυτούς».

Οπως αποκαλύφθηκε, ο φονιάς είχε μπει σε πρόγραμμα επαναπατρισμού του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και έψαχνε απεγνωσμένα να βρει χρήματα για να μπορέσει να επιστρέψει στο Πακιστάν την ερχόμενη Πέμπτη. Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο νεαρός χτύπησε την πόρτα του ζευγαριού με το πρόσχημα ότι ήθελε να μαζέψει τα πράγματά του. Ανυποψίαστη η 54χρονη συνταξιούχος τραπεζικός άνοιξε την πόρτα της βίλας στην Ακτή Νηρέως στο Αλιβέρι και τότε ο 23χρονος της συνέθλιψε με έναν τσιμεντόλιθο το κεφάλι. Κατόπιν, πήγε στον 56χρονο γυναικολόγο που είχε ξαπλώσει και αφού επιχείρησε να τον πνίξει, τον χτύπησε άγρια στο κεφάλι και τελικά του κάρφωσε στην καρωτίδα ένα σκουπόξυλο! Επειτα άρπαξε από το σπίτι 140 ευρώ, τέσσερις πιστωτικές κάρτες, δύο κινητά τηλέφωνα και κάρτες ανάληψης μετρητών.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...