Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

Μαρκέλλα Γιαννάτου: Παίζει ακόμη με playmobil και δημιουργεί το δικό της παραμύθι

❱❱ Η Μαρκέλλα Γιαννάτου μιλά για τον ρόλο της στη «Γυναίκα χωρίς όνομα» του ΑΝΤ1, τα παρασκήνια της σειράς αλλά και τις φιλίες ζωήςΑπό την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Είναι μια όμορφη, δυναμική γυναίκα που στην τηλεοπτική πορεία της έχει υποδυθεί μοιραίους ρόλους. Στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» του ΑΝΤ1, όμως, η Μαρκέλλα Γιαννάτου «ντύνεται» μια ηρωίδα που έχει έρθει αντιμέτωπη με το σκληρό πρόσωπο της ζωής. Είναι η Ρένα, η συγκρατούμενη της Μαρίνας (Ντόρα Μακρυγιάννη), στη φυλακή, η οποία θα αλλάξει, καθώς η «συγκατοίκησή» τους στο ίδιο κελί θα τη βοηθήσει να βγάλει προς τα έξω την ευαίσθητη πλευρά της και να γνωρίσει το πολύτιμο αγαθό της φιλίας.

Και μπορεί στη μικρή οθόνη η όμορφη ηθοποιός να είναι σκληρή, όμως στην πραγματική ζωή της κρύβει μέσα της ένα μικρό παιδί, που ακόμη και σήμερα συλλέγει playmobil! Μάλιστα, όταν έχει χρόνο, τα βγάζει από τα κουτιά τους, όπως μας λέει, τα στήνει και δημιουργεί το δικό της παραμύθι. Φέτος, βέβαια, επειδή τα γυρίσματα για την καθημερινή σειρά είναι πολύωρα, δεν έχει αυτή την πολυτέλεια, ωστόσο εξακολουθεί με το ίδιος πάθος να αγοράζει τις μινιατούρες της! 

f2 makrigianni giannatoyΣε ό,τι αφορά τη σειρά, η συζήτησή μας αρχίζει μιλώντας για τα παιδιά. Αλλωστε, για να προστατέψει το παιδί της, καταστρέφεται η ζωή της τηλεοπτικής Μαρίνας. «Η ηρωίδα μου δεν έχει παιδί, για να πω μέχρι πού θα έφτανα για να το προστατέψω… Σε προσωπικό επίπεδο θα έφτανα μέχρι στο σημείο όπου θα έφτανε κάθε μάνα» μας λέει και μοιράζεται μαζί μας τι είναι αυτό που αγαπάει στους μικρούς μπόμπιρες: «Το καθαρό τους βλέμμα και την ιδιαίτερη αντίληψή τους για την πραγματικότητα. Τα θαυμάζω τα παιδιά, οπότε γενικά μου αρέσει να βρίσκομαι μαζί τους. Να τ’ ακούω, να παίζω».

Τα γυρίσματα

Στη συνέχεια αναφέρεται σε αυτά που συμβαίνουν στα παρασκήνια της επιτυχημένης τηλεοπτικής παραγωγής. «Οι πιο δύσκολες στιγμές στα γυρίσματα για μένα είναι όταν κάνει κρύο και πρέπει να είμαι ντυμένη με πολύ ελαφρά ρούχα. Δεν θα ξεχάσω μια σκηνή, στην οποία ήμουν εγώ και ο Αντώνης Βλοντάκης και έπρεπε να βραχούμε, ενώ είχε πολύ κρύο έξω. Εκεί οι δυσκολίες είναι πρακτικές και όχι ερμηνευτικές. Αλλά βάζεις τα δυνατά σου και προχωράς» τονίζει.

Μιλώντας για το τι αγαπάει στην ηρωίδα που υποδύεται και τι απεχθάνεται, η Μαρκέλλα είναι… διχασμένη: «Μου αρέσει που είναι ευθύς χαρακτήρας, που σκέφτεται καθαρά χωρίς να υπολογίζει άλλα πράγματα μικρότερης σημασίας. Είναι δυνατή, με χιούμορ και αντιμετωπίζει τα πάντα με επιθετικότητα. Αυτό που δεν μου αρέσει τόσο είναι ότι έχει απωθημένα. Φυσικό, θα μου πείτε, καθώς ήταν πολλά χρόνια στη φυλακή και της έχουν λείψει πράγματα από την καθημερινότητα. Είναι κρίμα σε όποιον κι αν έχει συμβεί αυτό». 

Με την ηρωίδα της η Μαρκέλλα βρίσκει ότι έχει σίγουρα ένα κοινό στοιχείο στον χαρακτήρα της κι αυτό δεν είναι άλλο από το μεγάλο δέσιμο που έχει με τους φίλους της! «Πιστεύω στη φιλία όπως και η ηρωίδα μου και έχω φιλίες ζωής από το σχολείο, από τον χορό και από τα φοιτητικά μου χρόνια» μας λέει.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...