Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Νυχτερινή έξοδος για Πιερίδη και Τσαλαπάτη

Η περσινή συνύπαρξή τους στο πλατό της εκπομπής του...

«Το προξενιό της Ιουλίας»: Οι τύψεις οδηγούν τον Στράτο στον τάφο του...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Το...

Σαν τρελό… λεωφορείο

Συναγερμός σήμανε χθες το πρωί στα Λιόσια, όταν ένα...

Οικογενειακές στιγμές στα Νότια για τον Σόμμερ και τη σύζυγό του Βαλεντίνη

Οικογενειακές στιγμές στη Γλυφάδα μοιράστηκαν ο Κώστας Σόμμερ και...

Νέoς έρωτας για τον Υπάτιο που έχασε γυναίκα και παιδί στο πάρκινγκ του θανάτου

❱❱ Ο Υπάτιος Πατμάνογλου είχε χάσει γυναίκα και παιδί στο τροχαίο με την Πόρσε-ρουκέτα την οποία οδηγούσε ο γιος του ΒακάκηΑπό τη
Μαρία Μεϊμάρη

Πριν από 20 μήνες είδε με τα ίδια του τα μάτια την 33χρονη σύζυγό του και το μόλις δυόμισι ετών παιδί τους να χάνονται μέσα σε μια κόλαση φωτιάς, όταν η Πόρσε του γιου του «Mr Jumbo» Απόστολου Βακάκη «καρφώθηκε» με ταχύτητα 320 χιλιομέτρων (!) στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν.

Σήμερα ο 42χρονος Υπάτιος Πατμάνογλου έχει αφήσει πίσω του τον εφιάλτη που βίωσε και ετοιμάζεται να ανοίξει νέα σελίδα στη ζωή του, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό της νέας αγαπημένης του Εμμυς Βογιατζή, η οποία είναι δημοτική σύμβουλος στα Μέγαρα!
Το ζευγάρι που σύμφωνα με πληροφορίες θα παντρευτεί στις αρχές Δεκεμβρίου γνωρίστηκε πριν από επτά μήνες στο facebook.

4062788

Εκτός από την αγάπη που τρέφουν ο ένας για τον άλλον, η οποία επισφραγίστηκε με την εγκυμοσύνη της εντυπωσιακής Μεγαρίτισσας, οι δύο μελλόνυμφοι φέρεται ότι συνδέονται με πολλά κοινά. Οταν γνωρίστηκαν, ο 42χρονος πάλευε με τους εφιάλτες που του άφησε η τραγική απώλεια της αγαπημένης του συζύγου Αποστολίας και του μονάκριβου γιου του Παύλου στο «πάρκινγκ του θανάτου» της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας!

904515 1410980979179375 7274089343319216767 o

Αλλά και η γυναίκα που έδωσε το «φιλί της ζωής» στον Υπάτιο ανέβαινε τον δικό της γολγοθά, καθώς λίγο καιρό πριν είχε βρεθεί νεκρός ο άνδρας με τον οποίο διατηρούσε σχέση τα τελευταία οκτώ χρόνια. Σύμφωνα με όσα επιβεβαίωσε ο πατέρας του σε δηλώσεις του, όταν η όμορφη Μεγαρίτισσα ζήτησε από τον γιο του να χωρίσουν στις 27 Σεπτεμβρίου του 2017, εκείνος δεν άντεξε τον πόνο και έδωσε τέλος στη ζωή του!

4062793

Αυτοπυροβολήθηκε

«Οταν η κοπέλα τού ζήτησε να χωρίσουν, πήρε το όπλο και αυτοπυροβολήθηκε στην καρδιά» ανέφερε ο πατέρας του αυτόχειρα, προσθέτοντας ότι προτού πεθάνει ο γιος του είχε αφήσει μήνυμα στο facebook στο οποίο έγραφε: «Εγώ θα φύγω για ένα μακρινό ταξίδι και στην κηδεία μου μην έρθεις ποτέ. Να ξέρεις πως για όλα φταίει συγγενικό σου πρόσωπο»!

Σύμφωνα με τον ίδιο, το ζευγάρι τσακωνόταν συχνά και πολλές φορές υπήρχαν παρεμβάσεις από τρίτα πρόσωπα.

13029473 10208582113205279 4983493994383191353 o

Φαίνεται ότι ο δυσβάσταχτος πόνος που βίωναν για λόγους έφερε κοντά τον 42χρονο και την όμορφη μελαχρινή, με αποτέλεσμα να γίνουν ζευγάρι! Τον πρώτο καιρό κρατούσαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, ανήμερα των γενεθλίων του Υπατίου στις 3 Νοεμβρίου ανέβηκε στο facebook μία αινιγματική ανάρτηση που προανήγγειλε όσα θα ακολουθούσαν:
«Η ζωή προχωράει με τις χαρές και τις λύπες της κι εμείς οφείλουμε να την ακολουθούμε. Σας ευχαριστώ θερμά για τις ευχές σας. Εύχομαι από καρδιάς ό,τι ευχή πήρα να σας τη δώσει ο Θεός διπλή. Χρόνια μου πολλά» ανέφερε ο Υπάτιος Πατμάνογλου στην ανάρτησή του.

ok

«O,τι και να έχει γίνει, το συμβάν ήταν πολύ μεγάλο, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να συνεχιστεί η ζωή. Ο Υπάτιος ήταν ένα γερό παιδί, είχε πολύ γερή ψυχολογία, το ξεπέρασε αυτό, αλλά δεν νομίζω ότι έπρεπε να γίνει κάτι διαφορετικό… Δεν σημαίνει ότι ξέχασε τους προηγούμενους, αλλά ήταν να γίνει… Και τους θυμάται πάντα και τους συζητάει πάντα, σε όλες τις κουβέντες που γίνονται» υπεραμύνθηκε της απόφασης του Υπατίου Πατμάνογλου συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου». Την ίδια ώρα όσοι έχουν γνωρίσει την εντυπωσιακή μελαχρινή, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso» βρίσκεται σε κατάσταση εγκυμοσύνης, κάνουν λόγο για ένα πολύ ζεστό και φιλικό άτομο, που είναι ιδιαίτερα αγαπητό στον Δήμο Μεγαρέων.

Αρχαία τραγωδία

Το τρομερό δυστύχημα που «πάγωσε» την κοινή γνώμη συνέβη το απόγευμα της 26ης Φεβρουαρίου του 2017. Η μαύρη Πόρσε που οδηγούσε ο 24χρονος μοναχογιός του «Mr Jumbo» Απόστολου Βακάκη όρμησε σαν κεραυνός στο πάρκινγκ που βρίσκεται στο 83ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας και έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο της οικογένειας Πατμάνογλου, με αποτέλεσμα να βρουν ακαριαίο θάνατο ο Γιώργος Βακάκης και ένας παιδικός του φίλος. Ακολούθησαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας.
Ο Υπάτιος, που είχε βγει στο μεταξύ από την τουαλέτα, είδε την οικογένειά του να χάνεται μέσα στις φλόγες που είχαν τυλίξει το αυτοκίνητο, δίχως να μπορεί να κάνει το παραμικρό για να τη βοηθήσει.

Διεκδικεί αποζημίωση-μαμούθ από τον «Mr Jumbo»

Μπορεί να ετοιμάζει τη νέα του ζωή ο Υπάτιος Πατμάνογλου, esr 1511 011 cmykωστόσο έχει ακόμη ανοιχτά «μέτωπα» με τη Δικαιοσύνη, καθώς έχουν ήδη συμπληρωθεί 10 μήνες από τη συζήτηση της αγωγής που είχε καταθέσει για την αποζημίωση που διεκδικεί μετά τον τραγικό χαμό της συζύγου του Αποστολίας και του γιου του Παύλου και το επόμενο διάστημα περιμένει την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας. Ο 42χρονος αξιώνει αποζημίωση ύψους περίπου 2.000.000 ευρώ, ενώ οι υπόλοιποι συγγενείς της αδικοχαμένης μητέρας και του μικρού Παύλου διεκδικούν το ποσό του 1.300.000 ευρώ.

Με την αγωγή τους στρέφονται εναντίον του ιδιοκτήτη του οχήματος που οδηγούσε ο γιος του Απόστολου Βακάκη, Γιώργος, των κληρονόμων του θανόντος οδηγού αλλά και της ασφαλιστικής εταιρίας. Η οικογένεια διεκδικεί αποζημίωση η οποία αφορά ψυχική οδύνη των συγγενών της Αποστολίας και του μικρού Παύλου, τις ζημιές που προκλήθηκαν στο αυτοκίνητο αλλά και την απώλεια των προσωπικών αντικειμένων που υπήρχαν μέσα σε αυτό.

Η οικογένεια Βακάκη δεν είχε παρασταθεί κατά τη συζήτηση της υπόθεσης στο δικαστήριο, ενώ η δικηγόρος της ασφαλιστικής εταιρίας συνομολόγησε την υπαιτιότητα και δήλωσε παράσταση μέχρι του ποσού των 2.400.000 ευρώ, δηλαδή 1.200.000 ευρώ ανά θανόντα, που είναι το μέγιστο ποσό που καλύπτουν οι ασφαλιστικές. Καταθέτοντας στο δικαστήριο ο εξάδελφος της άτυχης Αποστολίας Πατμάνογλου είχε τονίσει πως η άτυχη γυναίκα και ο σύζυγός της ήταν ένα ζευγάρι γεμάτο όνειρα για το μέλλον.

«Ηταν μια αγαπημένη οικογένεια. Ηταν μαζί από 16 χρονών. Ηταν υπέροχο ζευγάρι, με πολλά όνειρα. Είχαν εγκατασταθεί στην Πτολεμαΐδα και ο Υπάτιος διορίστηκε στην ΕΥΔΑΠ στην Αθήνα» είχε πει χαρακτηριστικά. «Ερχονταν στην Αθήνα όταν έγινε το ατύχημα. Ηταν δεμένοι και με τις οικογένειές τους. Ο Υπάτιος δεν μπόρεσε να ξαναδουλέψει μετά το ατύχημα και δεν νομίζω να τα καταφέρει» είχε πει αναφερόμενος στο μοιραίο βράδυ.

offer

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...