Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Επιθεώρηση «Τίγρη»

❱❱ Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε χθες στη Ν. Φιλαδέλφεια και ενημερώθηκε για τα έργα κατασκευής της «Αγια-Σοφιάς»Από τον
Γιώργο Σηφάκη

Οταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης ονειρευόταν την «Αγια-Σοφιά», λίγοι ήταν αυτοί που πίστευαν στο όραμά του! Βλέπετε, είχαν ακούσει πολλά «θα» από πρώην παράγοντες και πολιτικούς. Η χθεσινή ημέρα, όπως και πολλές άλλες στην εποχή του «Τίγρη», ήταν όμως πολύ σημαντική για το γήπεδο της ΑΕΚ, καθώς έπεσαν οι πρώτες πλάκες και τα πρώτα «βαριά» μπετά στην «Αγια-Σοφιά». 

Εκεί, επιθεωρώντας τις εργασίες, ήταν και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ηταν η πρώτη φορά που ο «Τίγρης» επισκέφθηκε το εργοτάξιο σε αυτήν του τη μορφή και για περίπου μισή ώρα ενημερώθηκε για τα πάντα όσον αφορά τα έργα που έχουν προχωρήσει ως τώρα και τα επόμενα στάδια. Λίγο αργότερα, στην αίθουσα συσκέψεων της «Δικέφαλος» στο γήπεδο ο Μελισσανίδης κάθισε με την Ερμώνασσα Α.Ε. (Αλέξανδρος Μεταξάς), την Dimand (Πάνος Παναγιωτίδης) και τη Βαγενάς Τεχνική Εταιρία (Γιώργος και Παναγιώτης Βαγενάς) για περίπου μία ώρα, ενώ φυσικά στη συνάντηση ήταν και η Δικέφαλος Α.Ε. με τον Χρήστο Παπαδημητρίου.

Στη σύσκεψη ο «Τίγρης» ρώτησε λεπτομέρειες για το χρονοδιάγραμμα και έδωσε την εντολή του «Πάμε, παιδιά, όσο πιο γρήγορα γίνεται», ενώ φεύγοντας εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την έως τώρα πορεία των έργων. 
Να σημειώσουμε ότι στην ουσία αυτή είναι η πλάκα μιας πλευράς των υπόγειων γκαράζ, το πρώτο δάπεδο του γηπέδου δηλαδή. Τα έργα θα συνεχίζονται νυχθημερόν, αφού αυτό απαιτεί το έργο.

Από εκεί και πέρα, ο Ρόμπιν Λουντ φέρεται ότι βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ, με τον Φινλανδό μέσο να μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό. Ο Λουντ θα ήθελε να παραμείνει στην Ελλάδα, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από τα διοικητικά του Παναθηναϊκού. Σε περίπτωση που το «Τριφύλλι» δεν γυρίσει σελίδα στα διοικητικά, τότε ανοίγει ο δρόμος για την ΑΕΚ.

Μήνυμα για τον λοχία

Τέλος, όπως είναι γνωστό, ο λοχίας ΕΠ.ΟΠ. Δημήτρης Κούκλατζης και ο ανθυπολοχαγός Αγγελος Μητρετώδης βρίσκονται ακόμη στα «χέρια» των Τούρκων και ο πατέρας του Δημήτρη Κούκλατζη, Νίκος, επικοινώνησε με το aek365, θέλοντας να στείλει το δικό του μήνυμα σε όλους τους αεκτζήδες: «Πιστεύοντας στη δύναμη της προσευχής, παρακαλώ γι’ άλλη μια προσευχή από όλους τους φίλους, ώστε ο Δημήτρης σύντομα να γυρίσει κοντά μας και να ξαναζήσει μαζί με τις οικογενειακές και τις γεμάτες ΑΕΚ στιγμές που τον συγκινούν και τις περιμένει».

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...