Αν ήταν ποτό, θα ήταν Daiquiri φράουλα (δροσερή, γλυκιά, ανάλαφρη).
Αν ήταν φαγητό, θα ήταν won-ton με τυρί Φιλαδέλφεια και καβούρι - μπορεί να ζει μόνο με αυτά!
Αν ήταν προορισμός, θα ήταν το Κο Σαμούι στην Ταϊλάνδη. Εκεί έχει περάσει από τις καλύτερες διακοπές της ζωής της («διαφορετικές και αξέχαστες εικόνες, ευγενικοί άνθρωποι, καλή ενέργεια. Ασε που έχει το πιο ωραίο αεροδρόμιο»).
Αν ήταν ζώο, θα ήταν ένα ελεύθερο πουλί (της αρέσει να ταξιδεύει και να αλλάζει εικόνες)
Αν ήταν λουλούδι, θα ήταν κρίνος (καθαρή, clean cut, είναι ό,τι φαίνεται. Δεν υποκρίνεται).
Αν ήταν χρώμα, θα ήταν ροζ (είναι το αγαπημένο της).
Κατερίνα Δημήτρογλου: Η θηλυκή εκδοχή του Μαγγελάνου
9.2.2010
Η Κατερίνα έχει σπουδάσει ελληνική φιλολογία και υποκριτική. Φέτος τη βλέπουμε στο «Κάρμα», στον ΑΝΤ1. Πρόσφατα, δε, ολοκλήρωσε τα γυρίσματά της για τον «Πόλεμο τον Aστρων», που θα προβληθεί μέσα στο μήνα από το ίδιο κανάλι.Μια φορά κι έναν καιρό: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Hταν ένα μικρό κοριτσάκι με όνειρα που σιγά-σιγά έχει αρχίζει και πραγματοποιεί.
Πτυχία (γαλλικά και πιάνο): Σπούδασε ελληνική φιλολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και υποκριτική στη δραματική σχολή της Αγίας Βαρβάρας. Επίσης, μιλάει καλά αγγλικά, ενώ ξέρει κι από μπαλέτο.
Παρθενική εμφάνιση: Στο «Κλειδί του Παραδείσου» ήταν η πρώτη της ολοκληρωμένη συνεργασία. Παλαιότερα συμμετείχε σε κάποια επεισόδια της σειράς «Γιαννάκη ομορφόπαιδο» με τον Γιάννη Ζουγανέλη και είχε παρουσιάσει μία εκπομπή με τον Θέμη Γεωργαντά στο Mega.
Φιλοδοξίες: Να είναι όσον το δυνατό καλύτερη σε αυτό που κάνει, να βελτιωθεί ως ηθοποιός και μέσα από αυτό να βελτιώσει και τον εαυτό της. Η δουλειά του ηθοποιού είναι υπέροχη, λυτρωτική και μαγική. Αργότερα εννοείται ότι θέλει να δημιουργήσει μία σωστή και αρμονική οικογένεια.
Στιγμή αδυναμίας: Τα ταξίδια. Δεν μπορεί να πει όχι σε μικρές ή και μεγαλύτερες αποδράσεις. Πραγματικά, τα λατρεύει. Είναι η θηλυκή εκδοχή του Μαγγελάνου.
Κολλημένη με... τα επιτραπέζια παιχνίδια και το σκι!
Συχνάζει: Δεν βγαίνει πολύ τώρα τελευταία. Εχει βαρεθεί τις κλαμπότσαρκες. Συνήθως κανονίζει με παρέες και πηγαίνει σε σπίτια φίλων, όπου πίνουν μπίρες και παίζουν επιτραπέζια.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ
MORE ABOUT











