ΒΑΝΕΣΑ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

Φιλόδοξη και πεισματάρα!

Ασχολήθηκε με το μπαλέτο, σπούδασε βοηθός φυσικοθεραπευτή και θέλει να φτιάξει έναν δικό της εργασιακό χώρο που να την εμπνέει

Η Βανέσα είναι μια δυναμική κοπέλα 21 ετών, με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες για τη ζωή της. Ασχολήθηκε για αρκετά χρόνια ερασιτεχνικά με το μπαλέτο και τη ρυθμική γυμναστική.
Αν και έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της ως βοηθός φυσικοθεραπευτή, δεν έχει ασχοληθεί με το αντικείμενό της. Μιλάει αγγλικά και λίγα ισπανικά, ενώ αυτή την περίοδο δεν εργάζεται, αλλά βρίσκεται σε φάση αναζήτησης, ώστε να καταστρώσει τα σχέδιά της για το μέλλον. Εχει την οικονομική άνεση που χρειάζεται ώστε να φτιάξει έναν δικό της εργασιακό χώρο, που να την εμπνέει και να την ευχαριστεί.
Εδώ και τρία χρόνια έχει σχέση «με μέλλον», όπως η ίδια λέει στην «Espresso». Εχει ένα σκυλάκι, τη Μίνι, και μια οικογένεια που την υπεραγαπάει.

ΣΠΟΥΔΕΣ: Απόφοιτος Τμήματος Βοηθών Φυσικοθεραπευτή σε ΙΕΚ της Καβάλας.

ΣΤΟΧΟΣ - ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Να μπορέσει να γίνει οικονομικά ανεξάρτητη με μια δική της δουλειά.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Το καλό φαγητό.

ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Ο πολύς ύπνος.

ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ: Τα μάτια της.

ΣΤΕΚΙ: Της αρέσει να πίνει τον καφέ της στο Μπρίκι, που έχει θέα την Καβάλα. Τα καλοκαιρινά βράδια θα τη βρείτε να απολαμβάνει τα κοκτέιλ της στις παραλίες και στα κλαμπ της πόλης της, ενώ τον χειμώνα προτιμάει, όπως λέει, να κάνει σαββατοκυριακάτικες εξορμήσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

ΦΛΕΡΤ: Το πιο όμορφο φλερτ που θυμάται είναι όταν ο ενδιαφερόμενος της μίλησε για το βλέμμα της. Ηταν ευγενικό και ταυτόχρονα πολύ ερωτικό.

ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ: Να είναι αποφασιστικός, δυναμικός, ευγενικός και αυτάρκης.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ: Λατρεύει να πηγαίνει για ψώνια με τις φίλες της, να ταξιδεύει, ώστε να γνωρίζει τόπους και ανθρώπους, και να φωτογραφίζει τον εαυτό της σε κάθε ευκαιρία.

ΤΡΕΙΣ ΕΥΧΕΣ: Να πραγματοποιήσει τους στόχους που έχει για την προσωπική της ζωή, να κάνει πολλά ταξίδια και να πάρει όση αγάπη έχει δώσει.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: Εύκολα διαλέγει ως αγαπημένο της προορισμό τη Σαντορίνη και την Αράχοβα για τις καλοκαιρινές και τις χειμερινές διακοπές της αντίστοιχα.

ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ: Είναι ευαίσθητη, δοτική με τους ανθρώπους που αγαπάει, γκρινιάρα μέχρι να της κάνεις όλα τα χατίρια, και υπερβολικά κτητική και πεισματάρα.

Σελίδες