ΣΑΡΑ ΤΣΑΝΚΟΒΙΤΣ

Από τα τερέν στο catwalk

Επαιζε βόλεϊ για πέντε χρόνια και τώρα σπουδάζει σχέδιο, ενώ ονειρεύεται καριέρα στον χώρο της μόδας

Η Σάρα Τσάνκοβιτς ζει στο Ηράκλειο της Κρήτης και έχει καταγωγή από τη Σερβία. Φαν του αθλητισμού και ειδικότερα του βόλεϊ, έπαιξε στην ομάδα της Χερσονήσου για πέντε χρόνια. Παράλληλα, λατρεύει τη μουσική και τη μόδα. 

ΣΠΟΥΔΕΣ: Σπουδάζει σχέδιο μόδας στα ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

ΣΤΟΧΟΣ - ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Να φτάσει ψηλά στον χώρο της μουσικής και της μόδας.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Φροντίζει όσο μπορεί τα ζώα γιατί είναι και η μεγάλη αδυναμία της.

ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Δεν μπορεί να αντισταθεί στα γλυκά και είναι αρκετά σπάταλη σε προϊόντα ομορφιάς και ρούχα.

ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ: Η ισχυρή προσωπικότητά της. Αν έχει σχηματίσει γνώμη για κάτι ή για κάποιον, κανείς δεν μπορεί να την παρασύρει και να της την αλλάξει.

ΣΤΕΚΙ: Το Μajestic.

ΦΛΕΡΤ: Αν γίνεται με τον κατάλληλο τρόπο και εμπεριέχει χιούμορ και ευγένεια, είναι ευπρόσδεκτο για εκείνη. Είναι καθαρά θέμα επιπέδου εκείνου που το κάνει.

ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ: Να σέβεται τη γυναίκα, να είναι ευγενικός, να δείχνει κατανόηση και να νοιάζεται για εκείνη.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ: Ασχολείται με τη μουσική, προς στιγμήν είναι σε ένα συγκρότημα που ονομάζεται Lucky, στον ελεύθερο χρόνο της λατρεύει να σχεδιάζει, της αρέσει να ασχολείται με τη διακόσμηση και την αρχιτεκτονική. Γυμνάζεται πολύ τακτικά και ως γνήσιο θηλυκό λατρεύει την αισθητική σε συνδυασμό με την περιποίηση.

ΤΡΕΙΣ ΕΥΧΕΣ: Να φτάσει ψηλά στον χώρο της μουσικής και της μόδας, να είναι πάντα καλά οι δικοί της και η κυριότερη ευχή της είναι να σταματήσει η εκδήλωση βίας στα ζώα και ο ρατσισμός στους ανθρώπους.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: Η Αμερική ήταν πάντα ο στόχος της.

ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ: Είναι λίγο εγωίστρια και πεισματάρα, θέλει να γίνεται το δικό της. Οταν βρίσκεται με ανθρώπους που αγαπάει και αισθάνεται ότι την αγαπούν, είναι πάντα ο εαυτός της.

Σελίδες