ΧΡΥΣΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ

Αφοσιωμένη στον χώρο της ομορφιάς

Σπούδασε Λογιστική, ενώ αργότερα έκανε σεμινάρια επαγγελματικού μακιγιάζ και πλέον συνεργάζεται με διεθνή εταιρία καλλυντικών 

Είναι όμορφη, σέξι, φιλόδοξη και ανερχόμενη blogger! Η Χρύσα Ζαχαράκη, αν και σπούδασε Λογιστική, αποφάσισε να αφιερωθεί στον κόσμο της ομορφιάς. Ετσι εκφράζει τη δημιουργικότητά της μέσα από τη σελίδα της www.goonlifestyle.com.

Επειδή θέλει να έχει ολοκληρωμένη εικόνα του χώρου με τον οποίο ασχολείται, έκανε σεμινάρια επαγγελματικού μακιγιάζ και σύντομα άρχισε συνεργασία με γνωστή διεθνή εταιρία καλλυντικών. Αποφάσισε να φτιάξει την ιστοσελίδα της γιατί ήθελε να μοιράζεται ιδέες πάνω στη μόδα, την ομορφιά και να προτείνει πράγματα που κάνουν την καθημερινότητά πιο ενδιαφέρουσα για άνδρες και γυναίκες. Λατρεύει τα social media, γι' αυτό φροντίζει να διοχετεύει στους προσωπικούς της λογαριασμούς φωτογραφικό υλικό από τις δραστηριότητές της.

ΣΠΟΥΔΕΣ: ΤΕΙ Λογιστικής στην Καβάλα.

ΣΤΟΧΟΣ-ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Στόχος της είναι προσελκύσει όλο και μεγαλύτερο κοινό στη σελίδα της και να τους παρασύρει σε έναν πιο δημιουργικό και απλό τρόπο ζωής.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Κάνει σωστή διατροφή και τρώει καλό πρωινό, για δυνατό ξεκίνημα της ημέρας.

ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Κάπνιζε, αλλά ευτυχώς το «έκοψε».

ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ: Το χαμόγελό της, το οποίο αποτελεί την πρώτη εικόνα όταν τη βλέπει κάποιος και έτσι δεν μπορεί παρά να τη συμπαθήσει.

ΣΤΕΚΙ: Τη συναντά κανείς στην Κηφισιά, που είναι η αγαπημένη της περιοχή για φαγητό και ποτό, μια και μένει κοντά, ενώ το Χαλάνδρι είναι επίσης στέκι της, αφού εκεί μεγάλωσε και έχει πολλούς παιδικούς φίλους και γνωστούς.

ΦΛΕΡΤ: Υπάρχει και από τα δύο φύλα.

ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ: Ο σύντροφός της αποτελεί για εκείνη το ιδανικό αρσενικό, μια και τη στηρίζει απόλυτα δύο χρόνια τώρα σε όλες τις επιλογές της επαγγελματικά, ενώ ανέχεται την τρέλα της καθημερινότητάς της.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ: Σεμινάρια επαγγελματικού μακιγιάζ, yoga, pilates.

ΤΡΕΙΣ ΕΥΧΕΣ: Εύχεται και ελπίζει σε έναν πιο ειρηνικό και δημιουργικό κόσμο. Σε μια εποχή κρίσης και οικονομικής δυσχέρειας, πρέπει να επικρατεί η καλή διάθεση και η βοήθεια σε όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: Λατρεύει τα ταξίδια - πρόσφατα βρέθηκε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ: Αν και της αρέσει να κάνει τέλεια οτιδήποτε αναλαμβάνει, η τελειότητα και ο εγωκεντρισμός δεν τη χαρακτηρίζουν. Προσπαθεί να γεμίζει με εμπειρίες και χαρούμενες στιγμές τη ζωή της και να επηρεάζει όσο μπορεί πιο θετικά τους γύρω της.

Σελίδες