Espresso Girl: ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Φανατική των clubs

Ονειρεύεται να εργαστεί ως δημοσιογράφος, ενώ λατρεύει τη φιλοσοφία και τη νυχτερινή διασκέδαση

Η 20χρονη Ανδριάνα σπουδάζει Κοινωνική Ανθρωπολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Με μητέρα Αθηναία και πατέρα από την Κύπρο, η ίδια μένει μόνιμα στην Αθήνα. Μιλάει τρεις γλώσσες, ονειρεύεται να γίνει μια καταξιωμένη δημοσιογράφος, ενώ αγαπά και τη φιλοσοφία, την οποία σκέφτεται να σπουδάσει κιόλας αργότερα. Παρά τις πολλές ασχολίες και τα ενδιαφέροντά της, η νεαρή κοπέλα βρίσκει πάντοτε χρόνο και για τη διασκέδασή της. Σε περίπτωση, λοιπόν, που νυχτοπερπατάτε, σίγουρα θα την πετύχετε σε μερικά από τα δημοφιλέστερα night clubs της πόλης.

ΣΠΟΥΔΕΣ: Κοινωνική Ανθρωπολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

ΣΤΟΧΟΣ - ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ:
Ονειρεύεται να εργαστεί ως δημοσιογράφος σε κάποιο μεγάλο ιδιωτικό κανάλι. Γι' αυτό, όταν ολοκληρώσει τις σπουδές της στην Κοινωνική Ανθρωπολογία, θέλει να αρχίσει μεταπτυχιακές σπουδές στον κλάδο των media.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ:
Με κάθε ευκαιρία ξεκλέβει χρόνο για να βλέπει τα αγαπημένα της πρόσωπα. Ακόμη, της αρέσει να προσφέρει τη βοήθειά της απλόχερα σε όποιον τη ζητήσει.

ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ:
Δεν είναι συνεπής στα ραντεβού της. Επίσης, αγχώνεται εύκολα.

ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ:
Σε ό,τι αφορά την εξωτερική της εμφάνιση, είναι το πρόσωπό της, ενώ σε ό,τι αφορά τον χαρακτήρα της είναι η ικανότητά της να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες με χιούμορ και να βλέπει την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων.

ΣΤΕΚΙ:
Για καφέ στο Arch και στο Dalliance στην Κηφισιά. Για σούσι στο Koi, επίσης στην Κηφισιά. Τα βράδια του Σαββάτου και της Κυριακής συχνάζει στο Lohan Night Club στο Γκάζι και της Τρίτης στο Clock στο Χαλάνδρι.

ΦΛΕΡΤ:
Για την Ανδριάνα το φλερτ είναι παιχνίδι του μυαλού, στο οποίο η μια μεριά προσπαθεί να κατακτήσει την άλλη! Το φλερτ προϋποθέτει ευφυΐα και έντονη προσωπικότητα.

ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ:
Ο άντρας που τη νοιάζεται, την προσέχει και της δημιουργεί το αίσθημα της ασφάλειας. Την ελκύουν, επίσης, οι έξυπνοι, εξωστρεφείς και επιτυχημένοι άνδρες, με χιούμορ και καλή ψυχή.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ:
Στον ελεύθερο χρόνο της διαβάζει, ενημερώνεται για τη μόδα και περιποιείται τον εαυτό της.

ΤΡΕΙΣ ΕΥΧΕΣ:
Τύχη γιατί χρειάζεται σε κάθε πτυχή της ζωής μας. Επίσης, εύχεται να αναλάβουν τις υψηλές θέσεις στην εξουσία άνθρωποι με ανιδιοτέλεια και αγάπη για την Ελλάδα, ώστε να βγάλουν τη χώρα από τη δύσκολη κατάσταση. Τέλος, να πάψουν οι άνθρωποι να θέτουν σε προτεραιότητα τα υλικά αγαθά.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ:
Το Λονδίνο, όπου ζει η αδελφή της, αλλά και η Πάτρα και η Θεσσαλονίκη.

ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ:
Είναι προστατευτική και γενναιόδωρη με αυτούς που αγαπάει. Της αρέσει να γνωρίζει καινούργια άτομα, συγχωρεί εύκολα και δεν μπορεί να κρατήσει κακία σε κανέναν, γιατί πιστεύει ότι τα αρνητικά αισθήματα για κάποιον δηλητηριάζουν πρωτίστως τον εαυτό της. Εχει χιούμορ και είναι πάντα χαμογελαστή για να μεταφέρει καλή ενέργεια στους γύρω της, έστω και αν αντιμετωπίζει κάποια δυσκολία.

Σελίδες