Espresso Girl: ΜΑΓΔΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ

Το γελαστό κορίτσι του αθλητισμού

Διαπρέπει στα 100 μέτρα και στο άλμα εις μήκος

Η Μάγδα γεννήθηκε στη Σταυρούπολη, στη Θεσσαλονίκη, και από την ηλικία των 2 ετών άρχισε να ασχολείται με το τάε κβον ντο. Στα 14 της δοκίμασε τις δυνάμεις της σε αθλήματα του στίβου και μέχρι τα 17 της στέφθηκε πέντε φόρες πανελλήνια πρωταθλήτρια. Ο απολογισμός της σε μετάλλια ήταν 7 χρυσά και 2 ασημένια στα αγωνίσματα των 100 μέτρων και του άλματος εις μήκος.

Οταν έγινε 19 ετών, ασχολήθηκε για λίγους μήνες μόνο με την άρση βαρών, κερδίζοντας μάλιστα ένα χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 58 κιλών!
Αν και γυμνασμένη, διατηρεί τη θηλυκότητά της και όσοι την ξέρουν μιλούν για ένα γλυκό, φιλότιμο, ευγενικό και χαμογελαστό κορίτσι. Οπως λέει, ο αθλητισμός είναι η ζωή της.

Η «Espresso» συνάντησε τη Μάγδα και τη φωτογράφησε στο ΟΑΚΑ, λίγο πριν πετύχει μια μεγαλειώδη επίδοση στο άλμα εις μήκος, η οποία της έδωσε το εισιτήριο για τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στο Λονδίνο.

ΣΠΟΥΔΕΣ: Τελείωσε το λύκειο και δεν σπουδάζει, αφού ασχολείται αποκλειστικά με τον αθλητισμό.

ΣΤΟΧΟΣ - ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Ο πρώτος της στόχος, να μπει στην Εθνική ομάδα, μόλις επιτεύχθηκε. Θέλει, όμως, να γίνει μια σπουδαία αθλήτρια, εντός και εκτός συνόρων, και να καταφέρει να στεφθεί Ολυμπιονίκης.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Είναι πολλές! Η υγιεινή διατροφή, να βοηθάει όσους έχουν ανάγκη, και να χαρίζει χαμόγελα και θετική ενέργεια.

ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Είναι οξύθυμη και κτητική. Οταν προσπαθούν να τη βγάλουν «λάθος», ενώ η ίδια είναι σωστή, γίνεται σωστό αγρίμι!

ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ: Η εξωπραγματική δύναμη και η έκρηξη που διατρέχει ολόκληρο το σώμα της.

ΣΤΕΚΙ: Το γυμναστήριο «Α.Σ. Λάζαρος Στεφανίδης, Ο Μακεδόνας», το οποίο διευθύνει μαζί με τον αδελφό της. Επίσης, μπορεί να τη βρει κάποιος στα Blendair, Jollity, Bozar στον Εύοσμο και στο Todaylicious στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

ΦΛΕΡΤ: Θεωρεί πως το φλερτ, με την παλιά έννοια, είναι ανύπαρκτο, έχοντας δώσει τη θέση του σε έναν γελοίο τρόπο προσέγγισης, είτε μέσω social media είτε από κοντά. Οι άνδρες που βλέπαμε στις παλιές ελληνικές ταινίες είναι πια είδος υπό εξαφάνιση.

ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ: Να είναι μελαχρινός, αξύριστος, με ανοιχτόχρωμα μάτια, αρσενικό με όλη τη σημασία της λέξης και -το κυριότερο- να σέβεται τη γυναίκα που έχει δίπλα του και ο λόγος του να είναι... υπογραφή!

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ: Της αρέσει να περνάει τον ελεύθερο χρόνο της με αγαπημένα της πρόσωπα, βλέποντας ταινίες ή τρώγοντας όλοι μαζί, ακόμη και παίζοντας σε escape rooms. Επίσης, λατρεύει τα ψώνια.

ΤΡΕΙΣ ΕΥΧΕΣ: Να εξαλειφθεί η οικονομική κρίση στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο, οι άνθρωποι να ζουν έχοντας γαλήνη, υγεία, αγάπη και ειρήνη, και να γίνουν όλα τα όνειρά της πραγματικότητα.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: Το Παρίσι, η Βενετία, αλλά και η Βουλγαρία και η Σερβία.

ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ: Είναι ντροπαλή, ευαίσθητη, ναζιάρα, πολύ γλυκιά και χαμογελαστή. Υποστηρίζει πως είναι 50 χρόνων στο μυαλό και... 5 στην καρδιά!

Σελίδες