Espresso Girl: ΓΙΩΤΑ ΤΣΙΩΤΗ

Ομορφη και απαιτητική!

❱❱ Είναι ιδιοκτήτρια πρακτορείου μοντέλων, διοργανώνει shows και events και ελέγχει τα πάντα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια

Η Γιώτα είναι ιδιοκτήτρια πρακτορείου μοντέλων στη Θεσσαλονίκη και διοργανώνει φαντασμαγορικά και πρωτότυπα shows και events, προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, τα οποία μάλιστα παρουσιάζει η ίδια. Παράλληλα, ως επικεφαλής του πρακτορείου, που προσφέρει υπηρεσίες δημοσίων σχέσεων υψηλού επιπέδου, εξασφαλίζει στα μοντέλα της εξαιρετικές δουλειές στον χώρο της μόδας και της ομορφιάς. Λόγω επαγγέλματος ταξιδεύει συχνά στην Αμερική, ώστε να ενημερώνεται και να εξελίσσει τη δουλειά της, ενώ στο βιογραφικό της έχει και τον τίτλο της μηχανολόγου - μηχανικού.

ΣΠΟΥΔΕΣ: Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, μηχανολόγος - μηχανικός.

ΣΤΟΧΟΣ - ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Θέλει μέσα από τη δουλειά της να δείχνει πως η μόδα δεν είναι ένα είδος πολυτελείας, αλλά μια βαθύτερη, εσωτερική ανάγκη κάθε ανθρώπου να αισθάνεται ωραίος. Φιλοδοξία της είναι με συνεχή ενημέρωση και εντατική, παθιασμένη προσπάθεια να δουλεύει συνεχώς για το καλύτερο, παίρνοντας ικανοποίηση τόσο εκείνη όσο και οι συνεργάτες της.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Κάνει πάντα εμπεριστατωμένο έλεγχο και προγραμματισμό πριν από κάθε εργασιακή δραστηριότητα, ώστε να μην εμφανιστεί οτιδήποτε απρόοπτο στην εξέλιξή της.

ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Η υπερένταση που της προκαλεί η κοπιώδης εργασία πριν από την παρουσίαση ενός event, που δεν την αφήνει να απολαύσει έναν ήρεμο και ήσυχο ύπνο.

ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ: Η ισχυρή και δυναμική προσωπικότητά της.

ΣΤΕΚΙ: Οσο και αν της αρέσει να απολαμβάνει καφέ ή ποτό με φίλους σε διάφορους αγαπημένους χώρους της πόλης, κύριο στέκι της πάντα θα είναι ένα παγκάκι που αγναντεύει τη θάλασσα.

ΦΛΕΡΤ: Θεωρεί το φλερτ μαγική διαδικασία, όπου κάθε φύλο ενεργοποιεί όλες τις αισθήσεις του και επιστρατεύει όλα τα όπλα που διαθέτει προκειμένου να αρέσει και να εντυπωσιάσει.

ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ: Καθώς ασχολείται με τον χώρο της μόδας, θα ήταν λογικό να πει ότι η εξωτερική ομορφιά δεν την αφήνει ανεπηρέαστη. Ομως ένα κράμα έντονης πνευματικότητας -με ό,τι αυτό συνεπάγεται- και ψυχικών, ξεχωριστών χαρισμάτων θα την ξετρέλαινε.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ: Κολύμβηση, μοντέρνος χορός και διάβασμα. Βέβαια, η έντονη επαγγελματική ζωή έχει μειώσει στο ελάχιστο τον ελεύθερο χρόνο της.

ΤΡΕΙΣ ΕΥΧΕΣ: Παγκόσμια ειρήνη και υγεία, αλλά εκείνο που πραγματικά θα ευχόταν και... εις τριπλούν είναι αγάπη στην προσωπική και τη συλλογική ζωή του καθενός, για έναν πραγματικά καλύτερο κόσμο.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: Αν και η Ελλάδα θα είναι για πάντα μοναδική και αναντικατάστατη, η Αμερική είναι ένας αγαπημένος προορισμός, κυρίως για επαγγελματική ενημέρωση.

ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ: Δυναμική, απαιτητική, πάντα ζωντανή και δημιουργική, αλλά πολύ αγχώδης, ακόμη και για τη λεπτομέρεια.

Φωτό: Άρτεμις Παπαγεράκη

Σελίδες