«Πυρ και μανία» ο Σον Πεν!

ΚΟΣΜΟΣ
Πεθερόπληκτος ο Τζίμι Γιαννόπουλος!

«Πυρ και μανία» ο Σον Πεν!

Ο σταρ τα έβαλε με τον Ελληνα σύντροφο της κόρης του

«Πεθερόπληκτος» και με φωτογραφικά ντοκουμέντα είναι ο ελληνικής καταγωγής σύντροφος της κόρης του Σον Πεν, μουσικός Τζίμι Γιαννόπουλος. Παπαράτσι κατέγραψαν τη στιγμή που ο κατακόκκινος από θυμό Σον Πεν φαίνεται ότι του τα ψέλνει κανονικότατα έξω από καφέ του Μπρούκλιν, παρουσία της πρώην συζύγου του και μητέρας της 26χρονης Ντίλαν, Ρόμπιν Ράιτ.

Μάλιστα, ήταν τέτοια η ένταση, που η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς «House of Cards» έβαλε κάποια στιγμή τα κλάματα. Προφανώς η συνάντηση των τριών στο γαλλικό καφέ Le Gamin ήταν σχεδιασμένη από πριν για κάποιο ξεκαθάρισμα, καθώς η Ντίλαν, η οποία εργάζεται ως μοντέλο και ηθοποιός, ήταν απούσα.

Κάποια στιγμή και ενώ είχαν βγει έξω από το καφέ, ο Σον Πεν πετάχτηκε μπροστά από τον Γιαννόπουλος και άρχισε να του ουρλιάζει, δείχνοντάς του μια φωτογραφία στο κινητό. Βλέποντας ωστόσο την πρώην σύζυγό του να βάζει τα κλάματα, ο διάσημος ηθοποιός σταμάτησε, την αγκάλιασε και άρχισε να την παρηγορεί. Υστερα από κάμποση ώρα, όλοι ηρέμησαν και εμφανίστηκαν σε άλλο σημείο της πόλης ήρεμοι να κουβαλούν βαλίτσες.

Πηγές του Radaronline αναφέρουν ότι η διαφορά διευθετήθηκε και ότι τελικά, όταν αποχαιρετίστηκαν, έδειχναν να έχουν αποκαταστήσει τις σχέσεις τους.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διαρρεύσει τίποτα για τον λόγο της έντασης, ωστόσο ο Σον Πεν φαίνεται ότι λειτουργεί ως άγρυπνος φρουρός της ασφάλειας και της ευτυχίας της κόρης του Ντίλαν, την οποία απέκτησε από τον γάμο του με τη Ράιτ, που τελείωσε το 2010, ύστερα από 14 χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ