«Πριγκίπισσα» η Μενούνος

ΚΟΣΜΟΣ
Μεγάλη νικήτρια η 23χρονη Κάρα Μαντ, που εντυπωσίασε με τις οικολογικές ανησυχίες της

«Πριγκίπισσα» η Μενούνος

❱❱ Ηταν μέλος της κριτικής επιτροπής στο «Miss America» και μαγνήτισε τα φλας με την τουαλέτα και το χτένισμα που επιμελήθηκε ο Δημήτρης Γιαννέτος

Η Μαρία Μενούνος επέστρεψε στην τηλεόραση αυτή τη φορά όχι για να παρουσιάσει εκπομπή ή να μιλήσει για την περιπέτεια υγείας της, αλλά για να κρίνει!

Η ελληνικής καταγωγής διάσημη τηλεπαρουσιάστρια ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού ομορφιάς «Miss America», που πραγματοποιήθηκε στο Ατλάντικ Σίτι την Κυριακή και μεταδόθηκε από το δίκτυο ΑBC.

Με εντυπωσιακή πράσινη βελούδινη τουαλέτα, που παρέπεμπε στο παλιό Χόλιγουντ, και χτένισμα που επιμελήθηκε άλλη μία φορά ο Δημήτρης Γιαννέτος η 39χρονη θα μπορούσε να είναι η «πριγκίπισσα» της βραδιάς. Αυτό δεν έγινε, αλλά έχει γίνει στο παρελθόν, αφού η καλλονή είχε στεφθεί το 1996 Μις Εφηβη Μασαχουσέτη, ενώ ήταν η πρώτη αναπληρωματική για το στέμμα της Μις Μασαχουσέτη το 2000.

Η παρουσιάστρια, που έχει αποφασίσει να ρίξει τους τόνους στην καριέρα της για να μη στρεσάρεται όπως στο παρελθόν, μετά την αφαίρεση του όγκου από τον εγκέφαλό της, έδειχνε να χάρηκε αυτήν την επιστροφή της μπροστά από τις κάμερες -έστω για λίγο- και ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram τόσο από την προετοιμασία της στο σπίτι της όσο και από το παρασκήνιο της βραδιάς.

Μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού ομορφιάς αναδείχτηκε η Κάρα Μαντ από τη Βόρεια Ντακότα, απόφοιτη του πανεπιστημίου Brown και πρωταθλήτρια εθνικού διαγωνισμού χορού. Η 23χρονη, που δραστηριοποιείται σε μη κυβερνητική οργάνωση που πραγματοποιεί τις επιθυμίες παιδιών 3-18 ετών τα οποία πάσχουν από σοβαρές ασθένειες, εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή με τις χορευτικές της δεξιότητες αλλά και τις οικολογικές της ανησυχίες, καθώς δήλωσε ότι διαφωνεί με την απόφαση της νέας κυβέρνησης οι ΗΠΑ να αποσυρθούν από τη Συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα. Η νικήτρια θα λάβει μια υποτροφία ύψους 50.000 δολαρίων, την κάλυψη των εξόδων της για έναν χρόνο και εξαψήφιο χρηματικό έπαθλο.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες: 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ