Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Τέλος για τη Μαντόνα τα toy boys

❱❱ Ο βιογράφος της αποκαλύπτει γιατί η 59χρονη τραγουδίστρια έβαλε στην… άκρη τους νεαρούς άντρεςΟσο μικρότερος τόσο το καλύτερο ήταν το μότο της Μαντόνα για τους συντρόφους της τα τελευταία χρόνια μετά τον χωρισμό της από τον επί επτά χρόνια σύζυγό της Γκάι Ρίτσι. 

Τώρα, όμως, αυτό φαίνεται ότι έχει αλλάξει. Ο βιογράφος της Ράντι Ταραμπορέλι αποκαλύπτει τους λόγους που η 59χρονη βασίλισσα της ποπ προτιμούσε toy boys αλλά και για ποιον λόγο τώρα αποφεύγει τους πολύ μικρότερους άντρες κάνοντας στροφή σε αρσενικά που είναι πιο κοντά στην ηλικία της.

Από τον κατά δέκα χρόνια μικρότερό της Γκάι Ρίτσι η Μαντόνα πήρε διαζύγιο τον Δεκέμβριο του 2008 και σχεδόν αμέσως τα έφτιαξε με το 21χρονο μοντέλο Ζεζούς Λουζ. Ο νεαρός, η καριέρα του οποίου εκτοξεύτηκε, ανέβαζε την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή της, ενώ, όπως εκμυστηρεύτηκε σε φίλη της η Μαντόνα, μαζί του έκανε το καλύτερο σεξ της ζωής της.

Μετά τον χωρισμό τους, το 2010, η Μαντόνα βρήκε τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του 23χρονου χορογράφου Μπραΐμ Ζαϊμπάτ. Η σχέση τους κράτησε, με πολλά σκαμπανεβάσματα, μέχρι το 2013. Δεν πρόλαβε να περάσει ούτε ένας μήνας από τον χωρισμό τους και η Μαντόνα τα έφτιαξε με τον 26χρονο Ολλανδό χορευτή και χορογράφο Τίμορ Στίβενς. Εμειναν μαζί μόλις οκτώ μήνες. Το 2016 η τραγουδίστρια έκανε σχέση με το 25χρονο μοντέλο Αμπουμπακάρ Σουμαχόρο.

Οπως υποστηρίζει ο Ταραμπορέλι στην επικαιροποιημένη βιογραφία της Μαντόνα «Madonna: An intimate biography of an icon at 60», αυτό που αναζητούσε στα toy boys η βασίλισσα της ποπ ήταν η διασκέδαση και το καλό σεξ. Τώρα όμως, με έξι παιδιά, ελεύθερη και καθώς πλησιάζει τα 60, οι προτεραιότητές της έχουν αλλάξει. «Θέλει ο σύντροφός της να είναι αρκετά μεγάλος ώστε να θυμάται τη σειρά “Friends”» γράφει χαρακτηριστικά ο Ταραμπορέλι.

OΡΓΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΟΤΙ Η ΣΤΑΡ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΑΝΕΜΩΝ

Στο νησί των ανέμων θέλουν οι πιο πρόσφατες φήμες τη Μαντόνα. Οπως υποστηρίζουν πηγές, η 59χρονη φέρεται ότι μετέβη αεροπορικώς στη Μύκονο την Παρασκευή. «Η Μαντόνα μόλις έφτασε» δήλωσε άτομο που μένει αυτόν τον καιρό στο νησί και υποστηρίζει ότι είναι αυτόπτης μάρτυρας.

Η παρουσία της Μαντόνα στο νησί, σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Page Six» της «New York Post», δεν είναι τυχαία, καθώς η τραγουδίστρια φέρεται ότι προσκλήθηκε στο ομηρικό πάρτι γενεθλίων, όπως το χαρακτηρίζει η αμερικανική εφημερίδα, το οποίο διοργανώνει ένας από τους καλύτερους φίλους της, γνωστός για την κοσμοπολίτικη ζωή του. Πρόκειται για τον Μπρόνσον φαν Γουίκ, ο οποίος κινεί τα νήματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας και καυχιέται ότι έχει για πελάτισσες τοπ τραγουδίστριες, μεταξύ των οποίων είναι και η Μπιγιονσέ. Η εφημερίδα αποφεύγει να αναφέρει σε ποιο σημείο του νησιού φιλοξενείται η Μαντόνα, καθώς ο τόπος διαμονής της φέρεται ότι κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...