Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος χειροθέτησε τον ευεργέτη Νικόλαο Πατέρα σε Αρχοντα...

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος τελέστηκε σήμερα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού...

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 19 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΕίστε έτοιμοι να μπείτε στη διαδικασία να εξισορροπήσετε τις...

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Μη γίνεις σαν εμένα»

❱❱ Οι «Νοστράδαμοι με γόβες στιλέτο» είχαν προβλέψει την εγκυμοσύνη της δούκισσας έναν μήνα πριν από την επίσημη ανακοίνωση του παλατιού«Μην προσπαθήσεις να είσαι τέλεια, όπως έκανα εγώ» προειδοποιεί από τον τάφο της τη Μέγκαν Μαρκλ η πριγκίπισσα Νταϊάνα, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν δίδυμες αδελφές μέντιουμ, που είναι γνωστές ως «Νοστράδαμοι με γόβες στιλέτο».

Η Λίντα και η Τέρι Τζέιμισον, που προέβλεψαν την εγκυμοσύνη της δούκισσας του Σάσεξ έναν μήνα πριν από την ανακοίνωση του παλατιού τον Οκτώβριο, μεταφέρουν, όπως ισχυρίζονται, στη Μέγκαν το μήνυμα της νεκρής μητέρας του πρίγκιπα Χάρι εν όψει της γέννησης του πρώτου παιδιού τους.

Μιλώντας στην «Daily Star», οι δίδυμες μέντιουμ υποστήριξαν μάλιστα ότι η Νταϊάνα άρχισε το «μήνυμά» της λέγοντας ότι είναι κατενθουσιασμένη με τον επικείμενο ερχομό του πρώτου παιδιού της Μέγκαν και του Χάρι. «Αυτό το μωρό θα φέρει πολλή χαρά στη βασιλική οικογένεια και θα το αγαπήσει ολόκληρος ο κόσμος» φέρεται ότι είπε «απευθυνόμενη» στη Μαρκλ, προβλέποντας ότι «το παιδί σου θα είναι πολύ κοντά με τα παιδιά του Γουίλιαμ και της Κέιτ και τα βλέπω να κάνουν πολλά παιχνίδια και άλλες δραστηριότητες μαζί». Πρόσθεσε ότι νιώθει ευτυχισμένη, βλέποντας ότι ο Χάρι και η Μέγκαν είναι χαρούμενοι και αγαπιούνται ειλικρινά.

Ωστόσο, η Νταϊάνα δεν παραλείπει να προειδοποιήσει τη Μαρκλ να μη γίνει σαν αυτή. «Μη γίνεις σαν εμένα. Θυμήσου ότι ο Τύπος μεγεθύνει οποιοδήποτε λάθος και δεν μπορείς -ούτε πρέπει να προσπαθήσεις- να τους ευχαριστήσεις όλους» είπε, προσθέτοντας ότι «αυτό είναι συνταγή τρέλας».

«Ολοι θα έχουν άποψη για την ανατροφή του παιδιού» ανέφερε, ρίχνοντας σπόντες για πιθανή εμπλοκή τόσο της βασιλικής οικογένειας όσο και των μέσων ενημέρωσης στην ανατροφή του παιδιού. Καλεί δε τη Μαρκλ να ξεκουράζεται συχνά από τα πριγκιπικά καθήκοντα, ενώ την προειδοποιεί ότι η οικογένειά της θα προσπαθήσει να της δημιουργήσει προβλήματα. 

Σύμφωνα με τα μέντιουμ, η «θλιμμένη πριγκίπισσα» άρπαξε την ευκαιρία να… διαψεύσει από τον τάφο δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου για το παιδί. «Δεν βλέπω να αποκτάτε δίδυμα, τουλάχιστον όχι με αυτή την εγκυμοσύνη, παρόλο που αυτό αναφέρεται σε πολλούς τίτλους (δημοσιευμάτων)» είπε μέσω των δύο μέντιουμ.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...