Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

«Πρωινό ΣουΣου»: Άνοδο στο δυναμικό κοινό

Άνοδο στο δυναμικό κοινό 18-54 καταγράφει η εκπομπή «Πρωινό...

Τραβάνε τα μαλλιά τους οι επικοινωνιολόγοι στα γραφεία της Κουμουνδούρου με τις…...

Λυτοί και δεμένοι έχουν πέσει πάνω του για να...

Πλατινένια «Ζάρι» Σάττι

Σε μόλις δύο εβδομάδες από την κυκλοφορία του το...

Σωφρονιστικός υπάλληλος με «βιογραφικό» ντιλάριζε ουσίες στις Φυλακές Κορυδαλλού!

Μια πληροφορία ότι σωφρονιστικός υπάλληλος βάζει ναρκωτικά μέσα στις...

Fashion χήρες!

❱❱ Η Βικτώρια Καρύδα, πέντε μήνες μετά τη δολοφονία του συζύγου της, ανέβηκε ξανά στο catwalk 

❱❱ Τα φλας στην ακριβοθώρητη Δήμητρα Λιάνη.

Στις 31 Οκτωβρίου η Βικτώρια Καρύδα ένιωσε το έδαφος να χάνεται κάτω από τα πόδια της, όταν έμαθε το τραγικό μαντάτο της δολοφονίας του συζύγου της Γιάννη Μακρή, λίγα λεπτά αφότου είχε κατέβει από την πασαρέλα της Athens Xclusive Designers Week, στην επίδειξη της Kathy Heyndels.

Πέντε ολόκληρους μήνες μετά η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks», χήρα πλέον, ανέβηκε ξανά στο catwalk για λογαριασμό της ίδιας διοργάνωσης και του ίδιου οίκου μόδας.

Η Βικτώρια, μετά τον τραγικό χαμό του άντρα της και πατέρα των παιδιών της, αποτραβήχτηκε για ένα διάστημα από τα φώτα της δημοσιότητας. Εδώ και λίγο καιρό, ωστόσο, έχει αρχίσει να επανέρχεται στα κοσμικά στέκια. Το πρώτο βήμα της ήταν να ενεργοποιήσει και πάλι τον λογαριασμό της στο Instagram, κάνοντας ως επί το πλείστον αναρτήσεις για τον αγαπημένο της σύζυγο που έχασε.

Απόλυτα συνεπής

Πριν από καμιά δεκαριά μέρες εμφανίστηκε στα γενέθλια καλού φίλου της σε γνωστό μαγαζί της Γλυφάδας και την περασμένη Παρασκευή ξάφνιασε ευχάριστα τα πλήθη στο fashion show των Kathy Heyndels & Giannetos Handamade, δείχνοντας στην πασαρέλα ρούχα από τη συλλογή «Mirage». Η Βικτώρια, όπως πληροφορηθήκαμε, υπήρξε απόλυτα συνεπής στο ραντεβού της με τους ιθύνοντες της επίδειξης κι αφού αφέθηκε στα έμπειρα χέρια του μακιγιέρ Φρέντυ Καλομπράτσου, περπάτησε στο catwalk που έχει στηθεί στο Ζάππειο, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

26 27 f4 3995 ioana mpela 2932019
Αριστερά: Η Βικτώρια Καρύδα. Δεξιά: Η Ιωάννα Μπέλλα

26 27 f3 3487 manos pantazis 2932019
Αριστερά: Ο «γαμπρός» Στράτος Τζώρτζογλου. Δεξιά: Ο Μάνος Πανταζής

Στο ίδιο show παρουσιάστηκε και η νέα συλλογή «Vintage Voyage» του Τάκη Γιαννέτου με guest star τον Στράτο Τζώρτζογλου, ο οποίος έκανε με την ευκαιρία και πρόβα γαμπριάτικου κοστουμιού στην πασαρέλα, αφού σε λίγους μήνες θα παντρευτεί την αγαπημένη του Σοφία Μαριόλα. Επανεμφάνιση στο catwalk για την επίδειξη του brand Giannetos πραγματοποίησε και ο παλαίμαχος του μόντελινγκ Μάνος Πανταζής.

26 27 f5 3821 naysika panagiotakopoyloy 2932019
Αριστερά: Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Δεξιά: Η Εφη Αναστασοπούλου

dimitra lianiΟσο για τη συλλογή «Mirage» της Kathy Heyndels, εντυπωσιακές δημιουργίες έδειξαν ακόμη η Ιωάννα Μπέλλα, η Εφη Αναστασοπούλου και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Τα φλας στην ακριβοθώρητη Δήμητρα Λιάνη

Σπάνια κοσμική εμφάνιση της Δήμητρας Λιάνη – Παπανδρέου (φωτό δεξιά) στην AXDW. Μπορεί κατά καιρούς να ακούγεται ότι αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες, ωστόσο η πάλαι ποτέ πρώτη κυρία της χώρας αγαπά τη μόδα και θέλει να ενημερώνεται γι’ αυτήν, παρότι από την εμφάνισή της μπορεί να συμπεράνει κανείς ότι δεν την ακολουθεί κιόλας…

Το outfit που επέλεξε για να παρακολουθήσει το φαντασμαγορικό fashion show των Kathy Heyndels & Giannetos Handmade ήταν μαύρο κολάν με ασημιές λεπτομέρειες, flat μαύρα μποτάκια και μαύρη γούνα. Λεπτομέρεια που έδωσε χρώμα, τα τιρκουάζ σκουλαρίκια.

Στη θέα της, όπως ήταν φυσικό, τα φλας των φωτογράφων πήραν φωτιά, μια και δεν έχουμε την ευκαιρία να τη βλέπουμε συχνά σε τέτοιου είδους σουαρέ.

Ρίγη συγκίνησης στην πασαρέλα από δύο μαχητές της ζωής

Μαθήματα ζωής από δύο δυνατούς ανθρώπους, που ανέβηκαν στην πασαρέλα της 25ης AXDW με τα αναπηρικά αμαξίδιά τους. Η Γεωργία Καλτσή, η οποία είχε ένα τροχαίο ατύχημα στη λεωφόρο Κηφισίας το 2015, και ο ΑμεΑ πρωταθλητής στην κολύμβηση Αντώνης Παππάς συμμετείχαν το απόγευμα του Σαββάτου στο show του fashion brand Celebrity Skin. O ταλαντούχος σχεδιαστής Δημήτρης Στρέπκος γιόρτασε φέτος τα 10 χρόνια δημιουργικής παρουσίας του στον χώρο της μόδας και επιφύλαξε αυτή τη συγκινητική έκπληξη για το κοινό.

Οπως είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της η Γεωργία Καλτσή: «Αυτό που μου άφησε αυτό το τραγικό τροχαίο είναι εμένα στο καρότσι μου και τον πολύ καλό μου φίλο Αποστόλη στον τάφο. Ολα τα θυμάμαι. Κανείς από την παρέα μου δεν είχε τις αισθήσεις του. Εγώ ήμουν ξύπνια και ψύχραιμη. Εγώ καλούσα σε βοήθεια όσο μπορούσα».

26 27 f10 4435 georgia kaltsi 3032019
Η Γεωργία Καλτσή και ο Αντώνης Παππάς

Οσο για τον Αντώνη Παππά; Και στη δική του περίπτωση ένα σοβαρό τροχαίο, που συνέβη το 2003, προκάλεσε εκτεταμένη βλάβη στη σπονδυλική του στήλη. Η ενασχόλησή του με την κολύμβηση άρχισε το 2013 και μόλις δύο χρόνια μετά συμμετείχε στο Spetses Mini Marathon, καταφέρνοντας να τερματίσει, καταγράφοντας μάλιστα και πολύ καλό χρόνο. Ακόμη, ήταν ο πρώτος αθλητής σε πανελλήνιο επίπεδο που τερμάτισε στο Παναθηναϊκό Στάδιο με αγωνιστικό αμαξίδιο.

offer

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Εφιαλτική Δευτέρα για τη Χριστίνα Ζάντη! – Ο σύζυγος «δήμιος» της εγκύου τραγουδίστριας

Εφιαλτικές στιγμές για την τραγουδίστρια Χριστίνα Ζαντή στην άλλη...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...