Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

«Έκανε την πάπια» για τον παιδεραστή αρχαιοφύλακα στο Μουσείο της Νισύρου;

Σάλο έχει προκαλέσει η χθεσινή αποκάλυψη της εφημερίδας «δημοκρατία»...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ – Στις 21:15 η κλήρωση...

Λίγες ώρες απομένουν για τη μεγάλη κλήρωση του Eurojackpot, καθώς...

«Δεν περίμεναν κομμωτή κομάντος»!

❱❱ Καταπέλτης ο εισαγγελέας για τους τρεις ληστές της αιματηρής επίθεσης σε βάρος του Πάνου Καλλίτση και της πρώην συζύγου του Ελενας ΧριστοπούλουΑπό την
Ντέμη Ντάβαρη

Δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο ο εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας στους τρεις κατηγορουμένους για την αιματηρή επίθεση σε βάρος του γνωστού κομμωτή Πάνου Καλλίτση και της πρώην συζύγου του Ελενας Χριστοπούλου, στο γκαράζ του σπιτιού τους στον Λυκαβηττό το βράδυ της 30ής Ιανουαρίου 2016.

«Δύο άνθρωποι φιλήσυχοι, εργατικοί βρέθηκαν ξαφνικά να βιώνουν αυτό το περιστατικό, να δέχονται επίθεση, να τραυματίζονται, να καταλήγουν στα νοσοκομεία. Θα μπορούσαν να μην υπάρχουν στη ζωή. Γιατί κάποιοι άλλοι συνάνθρωποί τους σχεδίαζαν να τους πάρουν χρήματα» είπε ο εισαγγελικός λειτουργός ζητώντας να κριθούν ένοχοι κατά περίπτωση (όπως και πρωτόδικα) για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα ληστείας και απλή συνέργεια σε αυτή ο 45χρονος που άνοιξε πυρ σε βάρος των θυμάτων, ο Ιρακινός συνεργός του και ο αστυνομικός που εμπλέκεται στην υπόθεση.

«Από τη στιγμή που έχεις σιδερικό στα χέρια σου, βάζεις σφαίρες, το σηκώνεις προς την κατεύθυνση που ρίχνεις και τους πετυχαίνεις, είναι απόπειρα ανθρωποκτονίας. Αν δεν θέλεις να σκοτώσεις, το πετάς το όπλο σου. Τι είναι οι πυροβολισμοί στα πόδια; Είναι αστείο; Τι είναι οι άνθρωποι; Κούκλες από άχυρα; Αν δεν θες να σκοτώσεις, σηκώνεις το όπλο σου πάνω στους γλάρους και στις μπεκάτσες!» τόνισε ο εισαγγελέας αναφερόμενος στον 45χρονο κατηγορούμενο, που το μοιραίο βράδυ βρισκόταν σε άδεια από τις Φυλακές Αγιάς Χανίων, όπου εξέτιε ποινή για ληστείες.

«Την πάτησαν»

Οπως επισήμανε, οι κατηγορούμενοι «την πάτησαν» γιατί δεν περίμεναν την αντίδραση του Πάνου Καλλίτση. «Δεν περίμεναν από έναν κομμωτή να είναι κομάντος, σκέφτηκαν “θα πάμε εκεί και θα κατεβάσει τα παντελόνια, σιγά τώρα ο κομμωτής”. Δεν ξέρεις, όμως, πώς αντιδρά ο άλλος όταν προσπαθείς να τον ταπεινώσεις, εμφανίζονται τα ένστικτα!» τόνισε ο εισαγγελέας, προσθέτοντας ότι «ο πιο υπεύθυνος σ’ αυτήν την υπόθεση είναι ο αστυνομικός, που έχει πάρει όρκο να φυλάει τους πολίτες».

«Μπορεί να είμαι κακοποιός, ληστής, αλλά έχω κανόνες και κώδικες που τηρώ όλα αυτά τα χρόνια και ένας από αυτούς είναι η ανθρώπινη ζωή. Αν είχα πρόθεση να σκοτώσω, δεν θα πυροβολούσα στο πόδι» είπε, μεταξύ άλλων, στην απολογία του ο 45χρονος. Συγγνώμη ζήτησε απολογούμενος ο Ιρακινός, λέγοντας ότι «έκανε ένα λάθος», ενώ ο κατηγορούμενος αστυνομικός δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...