Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Βίζιτα ετών 17 με «δόλωμα» βιντεοκλίπ!

❱❱ Πώς ο φωτογράφος και εγκέφαλος της σπείρας δελέαζε ανήλικη και νεαρές φοιτήτριες! Οι γυμνές φωτογραφίσεις σε σπίτια των νοτίων προαστίων Καταθέσεις «φωτιά» για τις μεθόδους που χρησιμοποιούσαν τα μέλη του κυκλώματος μαστροπείας προκειμένου να τις ρίξουν στα δίχτυα της πορνείας έδωσαν οι νεαρές φοιτήτριες, με περιγραφές που σοκάρουν.

Ανατριχιαστικά είναι όσα αποκαλύπτει η ανήλικη μαθήτρια που είχε εγκατασταθεί πρόσφατα στην Αθήνα μαζί με τη μητέρα της και βρέθηκε στα πλοκάμια του κυκλώματος, πιστεύοντας ότι θα γινόταν… διάσημη μέσω της συμμετοχής της σε βιντεοκλίπ γνωστού τραγουδιστή της ραπ!

Το 17χρονο κορίτσι διηγείται με λεπτομέρειες πώς έγινε η αρχική γνωριμία της σε ένα μπαρ με μέλος του κυκλώματος, που φέρεται ότι της έταξε πως θα έκανε μεγάλη καριέρα στη showbiz.

«Μια μέρα συναντηθήκαμε και βγήκαμε βόλτα. Μου είπε μια φορά να παίξω σε βιντεοκλίπ γνωστού ράπερ, που ήταν φίλος του, και συμφώνησα. Οταν πήγαμε για το βιντεοκλίπ, ήταν άλλες δυο κοπέλες μαζί. Αφού ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα, μας είπε να πάμε σε ένα σπίτι στα νότια προάστια για να πληρωθεί. Κάποιες φορές μετά πήγαμε σε εκείνο το σπίτι» περιγράφει η 17χρονη, που παραδέχεται ότι είχε πει ψέματα στον άνδρα πως είχε κλείσει τα 18.

«Θα έπαιρνα 60 ευρώ»

Σύντομα, όμως, δέχτηκε πρόταση να εργαστεί ως εκδιδόμενη από τον φερόμενο ως εγκέφαλο του κυκλώματος, τον φωτογράφο Α.Ω. Εκείνος της μίλησε για την ιστοσελίδα που είχε, όπου εργάζονταν 30 κοπέλες.

«Μου είπε ότι είναι σάιτ συνοδών. Μου είπε να βγάλουμε γυμνές φωτογραφίες, ότι θα εργαζόμουν όποτε ήθελα, θα είχα οδηγό και θα έπαιρνα 60 από τα 130 ευρώ» περιγράφει στην κατάθεσή της.

ok 2
Αριστερά: Με φουσκωτή κούκλα ο εγκέφαλος του κυκλώματος

Περίπου 15 ημέρες αργότερα, η ανήλικη έκανε φωτογράφιση στο σπίτι των νοτίων προαστίων, με τις φωτογραφίες να αναρτώνται στην ιστοσελίδα στις αρχές του έτους.

«Τότε άρχισα να εργάζομαι. Εγώ είχα το ψευδώνυμο ”Στέφη”. Εργάστηκα συνολικά πέντε ημέρες και έκανα περίπου τρία με τέσσερα ραντεβού…» αναφέρει.

Αλλά και οι περιγραφές των μεγαλύτερων σε ηλικία κοριτσιών για τον τρόπο δράσης της σπείρας σοκάρουν. Σε κατάθεσή της, μια 20χρονη φοιτήτρια Μαιευτικής εξηγεί πώς ένας άνδρας προσέγγισε την ίδια και τη φίλη της τον περασμένο Δεκέμβριο σε ένα μπαρ στο οποίο εργαζόταν η ίδια.

«Μας προσέγγισε ένας άνδρας με το όνομα Δ., ο οποίος μιλούσε ασταμάτητα για το πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να αποκτήσει χρήματα. Τον είχα δει και άλλες φορές να προσεγγίζει νεαρές κοπέλες και να συνομιλεί μαζί τους. Στη συνέχεια, μας είπε πως θα μεριμνούσε να μας φέρει σε επαφή με έναν φίλο του, ο οποίος θα μας φωτογράφιζε ημίγυμνες, έναντι χρηματικής αμοιβής. Αρχικά το απορρίψαμε, αλλά τις επόμενες ημέρες τηλεφωνούσε διαρκώς» λέει η 20χρονη και εξηγεί πώς ενέδωσαν στις πιέσεις του για να βγάλουν γρήγορα χρήματα.

«Μεταβήκαμε με ταξί σε ένα διαμέρισμα, κάπου κοντά στη Γλυφάδα, όπου ο Δ. μάς σύστησε στον υπεύθυνο του γραφείου, τον οποίο έλεγαν Τ. Μας εξήγησε τις λεπτομέρειες της δουλειάς. Λίγες ημέρες αργότερα επιστρέψαμε και, αφού βγάλαμε τα ρούχα μας, φωτογραφηθήκαμε από τον Τ. γυμνές. Αργότερα, οι φωτογραφίες μας, χωρίς φυσικά να φαίνονται ευδιάκριτα τα πρόσωπά μας, αναρτήθηκαν στο site του γραφείου» καταθέτει η 20χρονη, η οποία εξηγεί πώς κατέληξε να εκδίδεται.

«Με πίεζε»

«Η Μ…… και εγώ σκεφτήκαμε ότι θα ήταν μια καλή ευκαιρία ώστε να κερδίσουμε μερικά χρήματα, καθώς τόσο εγώ όσο και αυτή τα είχαμε ανάγκη… Καθημερινά πραγματοποιούσα περίπου τέσσερα ερωτικά ραντεβού, αλλά τύχαινε να υπάρχουν και κάποιες ημέρες με ένα ή χωρίς καθόλου ραντεβού» λέει η κοπέλα, τονίζοντας πως, ακόμη κι όταν για λόγους υγείας δεν ήθελε να κάνει κάποιο ραντεβού, ο άνδρας που την είχε προσεγγίσει την πίεζε, λέγοντάς της ότι του… χρωστούσε χάρη!

«Μου έλεγε διαρκώς ότι αυτός πληρώνει για να με διαφημίζει στους πελάτες μέσω διαδικτύου και του χρωστάω μεγάλη χάρη που μου άνοιξε τα μάτια, τονίζοντας πως γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει να δουλεύω όσο το δυνατόν συχνότερα και να μην επικαλούμαι δικαιολογίες για να αποφεύγω τη δουλειά. Εγώ διαρκώς του ξεκαθάριζα πως αυτή η δουλειά δεν είναι όλη μου η ζωή, είναι προσωρινή λύση και ότι έχω ως πρώτη προτεραιότητα τη σχολή μου» αναφέρει χαρακτηριστικά η 20χρονη.

ok
Ο φωτογράφος με δύο μοντέλα

Ηδη, δύο κατηγορούμενοι για εμπλοκή στο ροζ κύκλωμα έχουν οδηγηθεί στη φυλακή μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή. Εντός της ημέρας θα περάσει το κατώφλι του δικαστικού λειτουργού και ο φερόμενος ως εγκέφαλος, ο γνωστός φωτογράφος Α.Ω., ο οποίος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα, μέσω του συνηγόρου του Απόστολου Λύτρα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, αναμένεται να αρνηθεί τις κατηγορίες που του αποδίδονται και να υποστηρίξει πως απλώς διατηρούσε το συγκεκριμένο site και δεν παρέσυρε, ούτε προέτρεψε κάποια κοπέλα να κάνει οτιδήποτε.

offer

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...