Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Τη βίασα κατά φύση και παρά φύσιν!

❱❱ Σοκάρουν οι ανατριχιαστικές περιγραφές στην απολογία του killer για όσα φρικτά έκανε στην Αμερικανίδα βιολόγο.

Παράπλευρα θύματα της αρρωστημένης προσωπικότητας του Γιάννη Παρασκάκη είναι και τα μέλη της οικογένειας του 27χρονου, που οδηγήθηκε στις Φυλακές Τρίπολης μετά την απολογία του στον ανακριτή Χανίων.

Ο ιερέας πατέρας του, που αρχικά αδυνατούσε να πιστέψει ότι το παιδί του ήταν το τέρας που χτύπησε, βίασε, σκότωσε και πέταξε σαν σκυλί σε ένα τούνελ τη διακεκριμένη βιολόγο 60χρονη Σούζαν Ιτον, κάτω από το βάρος της ομολογίας του δράστη θέλησε να ζητήσει συγγνώμη για όσα έγιναν.

Συντετριμμένος κατάφερε να πει δυο λόγια μέσω του Star και να ζητήσει να τιμωρηθεί το παιδί του, όπως προβλέπει ο νόμος.

«Ο,τι κάνει η Δικαιοσύνη. Εμπιστεύομαι την ελληνική Δικαιοσύνη» είπε ο ιερωμένος πατέρας του 27χρονου killer και απάντησε καταφατικά στην ερώτηση αν ζητάει συγγνώμη εκ μέρους του γιου του.

Ακόμα και στην τελική του απολογία ο απάνθρωπος βιαστής και δολοφόνος απέδωσε τη φρικτή πράξη του στο… μεταφυσικό, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θόλωσα. Επηρεάστηκα από σκοτεινές δυνάμεις που με οδήγησαν σε κακές σκέψεις Ολα έγιναν μηχανικά. Πίστευα ότι θα συλληφθώ, ήξερα ότι θα βρουν τη γυναίκα στο σημείο που την πέταξα. Ηθελα όσες μέρες μού μένανε να είμαι με τη σύζυγο και τα παιδιά μου, γιατί ήξερα ότι δεν θα τους έβλεπα ξανά».

Ανατριχιαστική είναι η περιγραφή του δολοφόνου για όσα φρικτά έκανε στην άτυχη Σούζαν Ιτον από τη στιγμή που τη χτύπησε με το αυτοκίνητό του: «Γύρισε και με κοίταξε τραυματισμένη στο χώμα, μετά το πρώτο χτύπημα. Θυμάμαι το βλέμμα της. Τότε αποφάσισα να την ξαναπατήσω. Της κόπηκε το αυτί από το δεύτερο “πέρασμα”. Τότε αποφάσισα να την πάω στο καταφύγιο».

Η 60χρονη επιστήμονας πάλευε αιμόφυρτη μέσα στο πορτμπαγκάζ, όμως η φρίκη ολοκληρώθηκε τελικά στο σημείο όπου θα γινόταν ο τάφος της.

«Αντιδρούσε, αλλά την κρατούσα γερά. Σχεδόν παλεύαμε και της έσφιγγα τον λαιμό για να την ακινητοποιήσω. Τη βίασα κατά φύση και παρά φύσιν τρεις φορές. Την έσυρα κοντά στο φρεάτιο και την πέταξα μέσα στην τρύπα» περιέγραψε ψυχρά ο Γιάννης Παρασκάκης!

«Σε περίπτωση που η Σούζαν Ιτον ήταν σε κωματώδη κατάσταση ή είχε εκπνεύσει κατά τη διάρκεια της ασέλγειας, τότε αλλάζει και η ποινική δίωξη για τον βιασμό» διευκρίνισε ο δικηγόρος του 27χρονου Παντελής Ζέλιος.

Το Ψυχολογικό Κέντρο Χανίων διοργανώνει στις 8 Αυγούστου συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Χανιά για την άγρια δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου, με σκοπό να γίνουν σαφή και ξεκάθαρα τα δικαιώματα των γυναικών στη ζωή.

49193182 2608503839192211 5144295124573880320 n 1

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...