Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών αποκάλυψε ότι τη στιγμή της τραγωδίας στα...

Μια νέα σοκαριστική καταγγελία έρχεται στο φως 14 μήνες...

Καλογεροπούλου, Ντενίση και Ψάλτη αποχαιρέτησαν τον μεγάλο Γιάννη Φέρτη

Οι τρεις γυναίκες της ζωής του αποχαιρέτησαν τον μεγάλο...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το μακάβριο τηλεφώνημα στον πατέρα του ειδικού φρουρού που θάφτηκε σε μπάζα...

Ο βίαιος θάνατος του ειδικού φρουρού μέσα στα μπάζα...

Αγριο έγκλημα για ένα gay bar

Ο στενός φίλος του 57χρονου μεσίτη πίσω από το άγριο έγκλημα στη Φθιώτιδα

Ο στενός φίλος του 57χρονου μεσίτη πίσω από το άγριο έγκλημα στη Φθιώτιδα

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Στενός φίλος του, με τον οποίο σκόπευε να ανοίξει gay bar στην Ισπανία, είναι τελικά ο δολοφόνος του 57χρονου μεσίτη που βρέθηκε κατακρεουργημένος σε αλσύλλιο της επαρχιακής οδού Αθηνών – Λαμίας, κοντά στον Αγιο Κωνσταντίνο, τα ξημερώματα της 11ης Ιουνίου!

Το θύμα με την ελληνογερμανική καταγωγή και ο 70χρονος Ελληνας Αναστάσιος Β., παλιός γνώριμος της Αστυνομίας, φαίνεται ότι διαφώνησαν για την επιχειρηματική συνεργασία τους και καβγάδισαν άγρια, με κατάληξη τη φρικτή δολοφονία!

Ο δράστης «όργωνε» ανενόχλητος επί δέκα μέρες τη βόρεια Ελλάδα με το αυτοκίνητο του θύματός του, ώσπου συνελήφθη προχθές το πρωί σε ξενοδοχείο της Ημαθίας. Ο ηλικιωμένος, που ζούσε πολλά χρόνια στη Νότια Αφρική, είναι άτομο με ποινικό παρελθόν και μόλις πριν από τρεις μήνες είχε αποφυλακιστεί από τις Φυλακές Χαλκίδας, όπου εξέτισε ποινή για πλαστές επιταγές και απάτες.

Καβγάς στο εστιατόριο

Τον τελευταίο χρόνο οι δύο άντρες έκαναν στενή παρέα και ταξίδευαν στο εξωτερικό, συγκεκριμένα στην Τσεχία, όπου διατηρούσε ακίνητο ο 57χρονος γόνος πλούσιας ελληνικής οικογένειας που ζει στη Γερμανία. Ταξίδια έκαναν και στην Ισπανία, όπου σκόπευαν να ανοίξουν μαζί gay bar.

Το μοιραίο πρωί το θύμα έφυγε από τη Γλυφάδα όπου κατοικούσε και πήγε στη Χαλκίδα για να πάρει τον 70χρονο, ο οποίος έμενε προσωρινά σε έναν φίλο του. Οι δυο τους είχαν συμφωνήσει να πληρωθεί ο 57χρονος το ποσό των 500 ευρώ για να μεταφέρει τον 70χρονο στη βόρεια Ελλάδα. Κάποια στιγμή σταμάτησαν στον Αγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας, όπου έφαγαν σε ένα εστιατόριο κι εκεί τσακώθηκαν για άγνωστο λόγο.

Οταν μπήκαν στο πολυτελές ασημί Rover με τις τσεχικές πινακίδες, συνέχισαν τον καβγά, με τον 57χρονο να ζητάει από τον ηλικιωμένο να του δώσει εκείνη τη στιγμή τα χρήματα, αλλιώς δεν θα συνέχιζε το ταξίδι.

Σύμφωνα με όσα παραδέχθηκε στην ομολογία του ο δράστης, ο φίλος του στάθμευσε στο σημείο όπου έγινε το έγκλημα και σε κατάσταση αμόκ άρχισε να πετάει τα πράγματά του έξω από το αυτοκίνητο.
Τότε, φέρεται ότι πιάστηκαν στα χέρια ανταλλάσσοντας γροθιές, αλλά ξαφνικά ο 70χρονος άρπαξε ένα μαχαίρι που είχε στο αυτοκίνητο και επιτέθηκε σε κατάσταση αμόκ στον οδηγό.

Παρά την ηλικία του και το γεγονός ότι το θύμα ήταν ένας άντρας πανύψηλος και ευτραφής, ο δράστης τού κατάφερε 15 μαχαιριές σε κοιλιά και θώρακα, σκοτώνοντάς τον! Μετά τον πέταξε από το όχημα, πάτησε γκάζι και έφυγε περνώντας με το τεράστιο τζιπ πάνω από το πτώμα!
Ο ηλικιωμένος κατευθύνθηκε αρχικά προς τη Χαλκιδική και κατόπιν πήγε στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, όπου τον συνέλαβαν στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας, οι οποίοι είχαν ταυτοποιήσει τα στοιχεία του.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ο δράστης αρνιόταν οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση. Μάλιστα, για να δικαιολογήσει το γεγονός ότι κυκλοφορούσε με το τζιπ του 57χρονου είπε ότι το είχε… αγοράσει, επικαλούμενος αγγελία που είχε βάλει το θύμα για την πώλησή του! Τελικά, έπειτα από ολονύχτια εξέταση στο Αστυνομικό Μέγαρο Λαμίας, ο 70χρονος «έσπασε» και ομολόγησε.

offer

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...