Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για...

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

24 ώρες νεκρή μέσα στο σπίτι της η Νανά

Η ιατροδικαστής εκτίμησε ότι ο θάνατος της Νανάς Καραγιάννη προήλθε πιθανότατα από ανακοπή μία μέρα πριν τη βρει ο πατέρας της

Σε παθολογικά αίτια και σε πλήρη κατάρρευση όλων των οργάνων της παραπέμπει το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον θάνατο της Νανάς Καραγιάννη. Eπειτα από τη νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε χθες το πρωί στη σoρό της 38χρονης παρουσιάστριας τα πρώτα στοιχεία που ήρθαν στο φως όρισαν ως πιθανό αίτιο θανάτου την ανακοπή.

Από τη
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας ή αυτοκτονίας, αφού δεν υπάρχουν εξωτερικά ίχνη, όπως δήλωσε. Εκτίμησε, μάλιστα, ότι ο θάνατος της Νανάς επήλθε 24 ώρες πριν βρεθεί νεκρή από τον πατέρα της, καθώς διαπιστώθηκε συρρίκνωση του εσωτερικού της, στο στομάχι και στα έντερά της, όπου υπήρχαν και πρώτα σημάδια σήψης. Η ιατροδικαστής, ωστόσο δεν μπόρεσε να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις για το αν υπήρξε λήψη φαρμάκων ή ουσιών, καθώς περιμένει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και των ιστολογικών εξετάσεων της άτυχης γυναίκας. Σχεδόν 48 ώρες μετά το τραγικό γεγονός ο θρήνος γνωστών και φίλων της Νανάς Καραγιάννη στα social media δεν λέει να κοπάσει. Μηνύματα τρυφερά, ιστορίες και αναμνήσεις από την τηλεοπτική καριέρα της, ήρεμα λόγια, ποιήματα και συγκινητικά «αντίο» γέμισαν το διαδίκτυο. Ολα αφιερωμένα στο χαμογελαστό κορίτσι που «έφυγε» τα ξημερώματα της Τρίτης, μόνη και αβοήθητη, στο μικρό, γουστόζικο διαμέρισμα της Κυψέλης, που το είχε διακοσμήσει εξ ολοκλήρου μόνη της: λίγα κεριά, όμορφες κουρτίνες, ένα σαλόνι μικρό, αρκουδάκια, μια μικρή σόμπα και το κόκκινο χρώμα να επικρατεί παντού.

45y345

Δύο ημέρες μετά το κινητό τηλέφωνό της παραμένει κλειστό και η σελίδα της στο facebook άλλαξε και από προσωπική έγινε «Στη μνήμη της Νανάς Καραγιάννη». Η ρετουσαρισμένη πόζα με τις κουτάλες στη φωτογραφία του προφίλ της, το χαμόγελο και το καθαρό βλέμμα θα παραμείνει εκεί για όλους όσοι δεν θα την ξεχάσουν. Η ίδια πήρε μαζί της μυστικά, ψέματα και αλήθειες, αφήνοντας μόνο φωτογραφίες σε ακρογιαλιές, ταβέρνες, στο Σπίτι του ηθοποιού και σε καφετέριες με ή χωρίς παρέα. Και κάπως έτσι έκλεισε ένας κύκλος ζωής…

Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΦΡΩΘΕΙ

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίχθηκε η υπόθεση της ταφής ή της αποτέφρωσης της Νανάς Καραγιάννη. Φίλοι και γνωστοί, θαυμαστές, γείτονες αλλά και απλός κόσμος αναζητούσε από την Τρίτη μια πληροφορία για το πού θα μπορούσαν να της πουν το στερνό «αντίο». Κανείς από την οικογένεια δεν είχε ξεκαθαρίσει επίσημα το διαδικαστικό έως το απόγευμα της Τετάρτης, όταν πηγή από το στενό περιβάλλον της παρουσιάστριας ανέφερε στην «Espresso» πως ήταν επιθυμία της ίδιας να αποτεφρωθεί και όχι να ταφεί. «Η οικογένεια θα εκτελέσει πιστά την τελευταία επιθυμία της» μας είπαν. Την είδηση επιβεβαίωσε λίγες ώρες μετά και η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα, που διενήργησε τη νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της Νανάς Καραγιάννη.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...