Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

«Σασμός»: Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Σάντρα δείχνει...

Βασίλης Σίμος: Ο πρώην Survivor και πανελίστας του Φουρθιώτη είναι ο πολιτικός...

Επιασε λαβράκι ο Ανδρέας Λοβέρδος, τοποθετώντας τον 33χρονο πρόεδρο...

Θα πλημμύριζαν με ναρκωτικά τη Μύκονο

❱❱ Στη «φάκα» 11 μέλη κυκλώματος που θα προμήθευε κόκα φραγκάτους επισκέπτες το τριήμερο του Αγίου ΠνεύματοςΣτα κρύα του λουτρού θα μείνουν οι πελάτες του κυκλώματος εμπορίας σκληρών ναρκωτικών που εξάρθρωσε η Ασφάλεια Αθηνών, αφού τα «λευκά τριήμερα» που σχεδίαζαν να περάσουν κατά την αργία του Αγίου Πνεύματος στη Μύκονο δεν θα πραγματοποιηθούν. 

Πελάτες με χοντρά πορτοφόλια είχαν κάνει ήδη τις παραγγελίες τους και περίμεναν να περάσουν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος συντροφιά με τη «λευκή κυρία» σε Μύκονο και Κύπρο, όμως η είδηση της σύλληψης των προμηθευτών θα κάνει τις βραδιές τους πιο… μονότονες.

Η παρατηρητικότητα ενός αστυνομικού και η απροσεξία ενός ψυχοθεραπευτή οδήγησαν τελικά στη σύλληψη 11 εμπόρων και στη διαπίστωση της εμπλοκής τεσσάρων ακόμη, που είναι έγκλειστοι στις φυλακές. Το κουβάρι ξετύλιξε η σύλληψη του ψυχαναλυτή με κοκαΐνη, χασίς και παραισθησιογόνα μανιτάρια πέρυσι το καλοκαίρι. Οπως προέκυψε, ο συγκεκριμένος άνθρωπος έκανε ειδικές «ναρκοσυνεδρίες» σε έναν κλειστό κύκλο ατόμων, άλλοτε στην Πεύκη και άλλοτε σε ένα κτήμα στο Κορωπί. Σε αυτές συμμετείχαν άτομα που έκαναν συνεδρίες για ψυχοθεραπεία, αλλά θέλησαν να τις «εμπλουτίσουν» με ναρκωτικά για να είναι… αποτελεσματικότερες!

Αυτή ήταν η άκρη του νήματος που οδήγησε στο ξεδόντιασμα του κυκλώματος, το οποίο διαπιστώθηκε ότι έκανε εισαγωγή ναρκωτικών από την Ολλανδία. Τα μέλη του, εννέα Ελληνες και δύο Αλβανοί, έπεσαν το ένα μετά το άλλο στα χέρια των αστυνομικών. Μεταξύ αυτών, ο 35χρονος Ελληνας «αρχηγός», ο χλιδάτος τρόπος ζωής του οποίου προκάλεσε εντύπωση.

Εδρα της… ναρκομπίζνας ήταν η πολυτελής βίλα του στο Πόρτο Ράφτη με ενοίκιο 1.000 ευρώ, ενώ άλλαζε σαν τα πουκάμισα τα πανάκριβα αυτοκίνητα και είχε φτάσει να αλλάξει περίπου δέκα (!) μέσα σε μικρό διάστημα! Τα βράδια συνήθιζε να διασκεδάζει σε γνωστά κλαμπ με τη συντροφιά εκθαμβωτικών γυναικών, κάνοντας μεγάλες «ζημιές» και λογαριασμούς.

Ο ίδιος είχε υπό την επίβλεψή του την αγορά της Μυκόνου, για να εξασφαλίζει ότι όλα πήγαιναν καλά. Με τις κατάλληλες διασυνδέσεις τόσο στον υπόκοσμο όσο και στα ακριβά «σαλόνια», η σπείρα είχε καταφέρει να φτιάξει ένα καλό πελατολόγιο σε Μύκονο, Παραλιακή λεωφόρο και Κύπρο, το οποίο πλήρωνε αδρά για κόκα, κάνναβη, παραισθησιογόνα μανιτάρια και MDMA.

ΓΙΑΓΙΑ, «ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ» ΚΑΙ «ΤΥΡΙ»

Τα στελέχη της Ασφάλειας προσπαθούν να σπάσουν τις κρυπτογραφημένες συνομιλίες για να φτάσουν μέχρι τον 33χρονο Ελληνοολλανδό που φαίνεται ότι συντόνιζε την επιχείρηση. Ο υπερκοριός που επιστρατεύτηκε από την ΕΛ.ΑΣ. έδειξε ότι το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος θα γινόταν μεγάλο «ξεπούλημα», λόγω αυξημένης ζήτησης.

«Τη μεγάλη γιορτή του Ιουνίου (σ.σ.: του Αγίου Πνεύματος) θα πάμε διακοπές σε Κύπρο και Μύκονο. Θα έχω μαζί μου και τη γιαγιά και θα έχω πάρει μαζί μανιτάρια (LSD) και τυρί (κοκαΐνη) που της αρέσουν» έλεγε σε συνεργό του ο Ελληνας φερόμενος ως αρχηγός της ομάδας, κάτι που σήμαινε ότι αν δεν έπεφταν στα χέρια των αστυνομικών σχεδίαζαν να «θάψουν» στη λευκή σκόνη τα κοσμικά θέρετρα!

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...