Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 6 Ιουλίου

ΛΕΩΝ: Η καλή διαχείριση χρημάτων θα βοηθήσει να βάλετε τις οικονομικές υποθέσεις σας σε σωστή πορεία…

ΚΡΙΟΣ: Θα σας είναι δύσκολο να αντιδράτε αναλόγως την περίπτωση, ακόμα και αν ξέρετε τη συνέχεια. Τηρήστε το μέτρο για να μην οδηγηθείτε σε παράτολμες ενέργειες. Εχετε τη δύναμη και μπορείτε να κόψετε όλες τις κακές συνήθειες.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε συγκρούσεις με άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντός σας. Θα έχετε αρκετό πάθος, αλλά οι έννοιες του επαγγελματικού χώρου δεν θα σας αφήσουν να το εκφράσετε. Αυξήστε τις πηγές των εισοδημάτων σας με έξυπνες κινήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε περιττά έξοδα και σπατάλες, γιατί από εσάς εξαρτάται αν θα διασφαλιστεί το πορτοφόλι σας. Στη συνέχεια, θα έχετε διαμορφώσει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το τι μπορείτε να περιμένετε και από ποιον ή τι μπορείτε να προσφέρετε εσείς στις σχέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι προσεκτικές κινήσεις σε αγοροπωλησίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο για τη μετέπειτα πορεία σας. Προτιμήστε να κρατήσετε μια ουδέτερη στάση σε αυτά που θα ακούσετε, γιατί πικρίες, παράπονα και απωθημένα θα συνθέτουν ένα περίεργο σκηνικό.

ΛΕΩΝ: Η καλή διαχείριση χρημάτων θα βοηθήσει να βάλετε τις οικονομικές υποθέσεις σας σε σωστή πορεία, ενώ στη συνέχεια θα έχετε τη δυνατότητα να επιδιώξετε μια καλύτερη επαγγελματική θέση. Μην αφήσετε την αγοραστική μανία σας να σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορεί να σας κατακλύζουν οι ιδέες, αλλά εφόσον σας λείπει η διάθεση για δράση δεν μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε. Σαφώς είναι δύσκολο να αντέξετε τον ανταγωνισμό, όμως οι δυσκολίες είναι προσωρινές.

ΖΥΓΟΣ: Μην ξεχάσετε να μελετήσετε προσεκτικά συμφωνίες ή συμβόλαια που θα απαιτούν την υπογραφή σας. Οι φιλικές ή συγγενικές σας σχέσεις θα σας απασχολήσουν περισσότερο και θα απαιτήσουν με τα προβλήματά τους αρκετό από τον χρόνο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην εντυπωσιαστείτε από αμφίβολες προσφορές ή αναλωθείτε σε προστριβές με συνεργάτες και αγαπημένα πρόσωπα. Ισως ήρθε η στιγμή να χωρίσετε τα συμφέροντά σας και απαιτείται να δείξετε διαλλακτικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να είστε μετρημένοι σε ό,τι πείτε, γιατί έτσι θα υπερασπίσετε τις θέσεις σας. Θα σας ζητηθεί να δώσετε περισσότερα από αυτά που μπορείτε στην πραγματικότητα και θα πρέπει να το κάνετε σε ένα κλίμα που δεν θα είναι τόσο ευχάριστο για εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αυτό που θα παίξει μεγάλο ρόλο είναι σε ποιον λέτε αυτό που σκέφτεστε. Κάποιες φορές είναι προτιμότερο να προτιμάτε τη σιωπή, καθώς η άστοχη κριτική μπορεί να δημιουργήσει, στην καλύτερη εκδοχή, παρεξηγήσεις και, στην κάκιστη, ψυχρότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είναι αμαρτία να υποβάλετε σε δοκιμασία κάποιες από τις σχέσεις σας, επειδή δεν μπορείτε να συγκρατήσετε το στόμα σας. Επειδή κατά πάσα πιθανότητα το στοιχείο της υπερβολής θα υπερισχύει, μην επενδύσετε σε γνωριμίες ή νέες σχέσεις που θα κάνετε.

 

ΙΧΘΥΕΣ: Φροντίζοντας να κρατάτε σε ισορροπία τα νεύρα σας δεν θα αφήσετε την υγεία σας να γίνει ευάλωτη. Μην ξεχνάτε ότι ακόμη και οι τάσεις μελαγχολίας μπορούν να βάλουν σε κίνδυνο τη σωματική σας ακεραιότητα.

offer

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....