Μάχη για τη ζωή συνεχίζει να δίνει η Βιργινία Λεούση που...

SHOWBIZ

Μάχη για τη ζωή συνεχίζει να δίνει η Βιργινία Λεούση που...

Σε επέμβαση τραχειοτομίας υπεβλήθη η Βιργινία Λεούση, προκειμένου να προστατευτεί ο οργανισμός της από τα μικρόβια λόγω της πολυήμερης παραμονής της στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Οι θεράποντες γιατροί κάνουν ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να βοηθήσουν τη γνωστή αστρολόγο να «ξυπνήσει», με την κατάσταση της υγείας της να παραμένει κρίσιμη.

Η μελλοντολόγος, η οποία υπέστη ανακοπή καρδιάς, νοσηλεύεται για δέκατη έκτη μέρα στο νοσοκομείο Metropolitan και οι συγγενείς και οι φίλοι της ελπίζουν πια σε ένα θαύμα. «Περιμένουμε να ξυπνήσει. Αυτό προσευχόμαστε. Νομίζουμε πως η Βιργινία μας βρίσκεται σε ταξίδι. Αδυνατούμε να πιστέψουμε αυτό που συμβαίνει» λέει στην «Εspresso» η συνεργάτιδά της Ιωάννα Καρατόλου, που καθημερινά βρίσκεται στο νοσοκομείο.

«Οι ημέρες και οι νύχτες μας είναι βασανιστικές. Αλλά δεν χάνουμε την ελπίδα μας. Το νέο εγκεφαλογράφημα δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό, ενώ χθες το μεσημέρι υποβλήθηκε σε επαναληπτική μαγνητική εγκεφάλου και περιμένουμε ενημέρωση από τους γιατρούς, στους οποίους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, όπως και στο νοσηλευτικό προσωπικό. Ολοι κάνουμε τον σταυρό μας και ιερείς που γνωρίζουν τη μεγάλη πίστη της Βιργινίας στον Θεό προσεύχονται με τη σειρά τους να αναρρώσει γρήγορα» συμπληρώνει.

Ο σύζυγος της αστρολόγου Μιχάλης Σεράτος δεν φεύγει λεπτό από το ιδιωτικό νοσοκομείο, που έχει γίνει το δεύτερο σπίτι του.

Ο γιος της Αποστόλης Λεούσης είναι συντετριμμένος, ενώ η κόρη της Αντα ανέλαβε προσωρινά το γραφείο της μητέρας της και δέχεται περιορισμένο αριθμό ραντεβού.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ