Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Σασμός»: Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Σάντρα δείχνει...

Βασίλης Σίμος: Ο πρώην Survivor και πανελίστας του Φουρθιώτη είναι ο πολιτικός...

Επιασε λαβράκι ο Ανδρέας Λοβέρδος, τοποθετώντας τον 33χρονο πρόεδρο...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου...

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Σοκ! Νεκρός στο Survivor

Αναγνωστόπουλος και Βασάλος θα αγωνιστούν με μαύρη κορδέλα σε ένδειξη πένθους για τον νεαρό

Σοκ και πένθος στο «Survivor»! Τον γύρο του διαδικτύου έκανε χθες η είδηση του θανάτου νεαρού από την παραγωγή του παιχνιδιού επιβίωσης. 

Από την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Μάλιστα, οι πρώτες πληροφορίες μιλούσαν για δυστύχημα που συνέβη κατά τη διάρκεια του στησίματος του τελευταίου αγωνίσματος στο νησί της Καραϊβικής, το οποίο οι Ελληνες τηλεθεατές πρόκειται να παρακολουθήσουν την Κυριακή. Ποια είναι η αλήθεια; Η «Espresso» επικοινώνησε με στέλεχος του Σκάι, το οποίο μας επιβεβαίωσε ότι, πράγματι, πριν από λίγες μέρες έφυγε από τη ζωή ο μόλις 23 χρόνων Ντιεγκίτο, ένας Δομινικανός ο οποίος εργαζόταν για την παραγωγή του ελληνικού «Survivor».

Ομως, αυτό δεν συνέβη ύστερα από θανατηφόρο ατύχημα, όπως ακούστηκε αρχικά. Ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πρωτεύουσας της χώρας της Καραϊβικής με πολύ υψηλό πυρετό, ο οποίος επέμενε και, ύστερα από μια σειρά εξετάσεων, οι γιατροί διέγνωσαν πνευμονία βαριάς μορφής.

Δυστυχώς, ο νεαρός κατέληξε λίγα εικοσιτετράωρα αργότερα, βυθίζοντας στη θλίψη τους συγγενείς αλλά και τους καινούργιους φίλους που δημιούργησε αυτούς τους περίπου πέντε μήνες, στη διάρκεια των οποίων δούλευε για το reality επιβίωσης. Υστερα από το τραγικό συμβάν, η οικογένειά του ζήτησε από την παραγωγή του παιχνιδιού να μη γίνει καμία αναφορά στο γεγονός στα επόμενα επεισόδια, φοβούμενη να μην πάρει διαστάσεις… reality, και εκείνη σεβάστηκε την επιθυμία τους.

Ομως, το τραγικό συμβάν «πρόδωσαν» -άθελά τους- ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, οι οποίοι στο trailer του επεισοδίου αυτής της Κυριακής φορούν μια μαύρη κορδέλα -σε ένδειξη πένθους- στον λαιμό και στο χέρι, αντίστοιχα. Να διευκρινίσουμε ότι ο άτυχος Δομινικανός δεν είναι ο Ντιέγκο τον οποίο ο Σάκης Τανιμανίδης μάς είχε συστήσει, κατά τη διάρκεια των κουίζ, όπως γράφτηκε χθες σε ιστοσελίδες. Ο άνθρωπος που έφυγε από τη ζωή τόσο άδικα δεν είχε εμφανιστεί ποτέ στις οθόνες μας. Ωστόσο, αυτό δεν τον έκανε λιγότερο αγαπητό στους παίκτες οι οποίοι, σύμφωνα πάντοτε με την πηγή μας στον Σκάι, έκλαψαν όταν έμαθαν το μαντάτο.

qerwtΜαταιώθηκε  live των Βανδή και Παπαρίζου (στην Ημαθία) λόγω τελικού

Ο τυφώνας «Survivor» δεν σαρώνει μόνο τα τηλεοπτικά προγράμματα που παίζουν απέναντί του, αλλά και προγραμματισμένες συναυλίες με number one καλλιτέχνιδες! Τρανταχτό παράδειγμα είναι η περίπτωση της Δέσποινας Βανδή και της Ελενας Παπαρίζου.

Φοβούμενες μήπως δεν υπάρξει μεγάλη προσέλευση θεατών σε επικείμενο live τους στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας στις 5 Ιουλίου, δηλαδή το βράδυ που θα γίνει και ο τελικός του «Survivor», οι δύο ντίβες της ελληνικής μουσικής σκηνής αρχικά το μετέφεραν μια μέρα νωρίτερα, στις 4 Ιουλίου, και έπειτα το ματαίωσαν μέχρι νεωτέρας καθώς -όπως φαίνεται- αισθάνθηκαν απειλή ακόμη κι από τον ημιτελικό του παιχνιδιού επιβίωσης του Σκάι. Το γεγονός, όπως φάνηκε, ενόχλησε τον πρόεδρο της ΚΕΔΑ (Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αλεξάνδρειας) Στέφανο Δελιόπουλο, ο οποίος εξέδωσε μια σχετική -και αρκετά αιχμηρή για τις δύο καλλιτέχνιδες- ανακοίνωση. «Η ΚΕΔΑ ενημερώνει ότι η συναυλία των Βανδή – Παπαρίζου που επρόκειτο αρχικά να γίνει στις 5 Ιουλίου και μετά μεταφέρθηκε με δική τους απόφαση στις 4 Ιουλίου τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί.

Ο φόβος των κατά τα άλλα καταξιωμένων τραγουδιστριών ότι δεν θα έχουν την ανάλογη προσέλευση – κόσμο, λόγω των τελικών του “Survivor” (άκουσον άκουσον) τις ανάγκασε να την ακυρώσουν. Εμείς παρ’ όλα αυτά τους ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και ευελπιστούμε σε μια μελλοντική συνεργασία» αναφέρεται στην ανακοίνωση, με την οποία ο κ. Δελιόπουλος «αδειάζει» τις τραγουδίστριες. Πάντως, προχθές το βράδυ, που η Ελενα Παπαρίζου και η Δέσποινα Βανδή πραγματοποίησαν την πρώτη συναυλία της κοινής περιοδείας τους στο Θέατρο Βράχων, η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή. Μάλιστα, μεταξύ εκείνων που τις καμάρωσαν εν δράσει επί σκηνής ήταν οι σύζυγοί τους Ανδρέας Καψάλης και Ντέμης Νικολαΐδης, αντίστοιχα.

«Xιτσκοκικό» το φινάλε! 

Την ώρα που οι αιτήσεις συμμετοχής στο «Survivor 2» έφτασαν τις 100.000 (!), ο Σκάι ετοιμάζει «χιτσκοκικό» φινάλε για το «Survivor» Νο 1! Αυτό σημαίνει ότι μέγα μυστήριο πλανάται για το πού βρίσκονται οι εναπομείναντες παίκτες, μία εβδομάδα πριν από τον τελικό. Κάποιοι λένε πως έχουν… φυγαδευτεί στην Κωνσταντινούπολη και θα φτάσουν στην Ελλάδα την επόμενη Τρίτη με το λίαρ τζετ του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλιτζαλί.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από το αεροδρόμιο θα πάνε κατευθείαν στο γήπεδο, στο Γαλάτσι, με βανάκι και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Υπάρχουν, όμως, και πληροφορίες που θέλουν τους εναπομείναντες παίκτες να βρίσκονται απομονωμένοι σε κάποιο ελληνικό resort.

Στο Αλσος Βεΐκου

Την ίδια ώρα, πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στον χώρο διεξαγωγής του ημιτελικού και του τελικού, στις 4 και τις 5 Ιουλίου, αντίστοιχα. Και τα δύο events θα φιλοξενηθούν στο ανοιχτό θέατρο, το οποίο βρίσκεται μέσα στο Αλσος Βεΐκου, στο Γαλάτσι, το οποίο όμως χωράει μόλις 720 άτομα. Ετσι, λοιπόν, σύμφωνα με όσα μας είπε υψηλόβαθμο στέλεχος του Σκάι, γίνονται εργασίες επέκτασης των καθισμάτων, ώστε να χωρέσουν τελικά 1.200 άτομα.

Ο χώρος θα διαμορφωθεί έτσι ώστε να θυμίζει το συμβούλιο του νησιού, με μεγάλα φυτά, δάδες και τοτέμ, και σε κεντρικό σημείο θα δεσπόζει ένα τεράστιο video wall. Στον ημιτελικό της Τρίτης θα παρακολουθήσουμε, μέσω της γιγαντοοθόνης, όσα συνέβησαν τελευταία στον Αγιο Δομίνικο, αλλά και τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, η οποία διενεργήθηκε τη Δευτέρα και έβγαλε εκτός παιχνιδιού ακόμη έναν survivor. Στη συνέχεια, μέσω sms -και μόνο-, και το κοινό θα κληθεί να ψηφίσει ποιος από τους άλλους δύο θα στείλει στον τελικό. Την Τετάρτη, ημέρα του μεγάλου τελικού, θα προβληθούν οι σημαντικότερες στιγμές των παικτών στο παιχνίδι. Και οι 25 συμμετέχοντες θα βρίσκονται εκεί και βλέποντας τα πλάνα, θα κληθούν να σχολιάσουν τη συμπεριφορά τους στο παιχνίδι αλλά και τη σχέση τους με τους συμπαίκτες τους. Μάλιστα, στα μπροστινά καθίσματα θα κάθονται οι συγγενείς τους και πιο ψηλά στις κερκίδες θα βρίσκονται οι παίκτες. Στη συνέχεια, θα ανοίξουν πάλι οι γραμμές, ώστε, μέσω sms και πάλι, να ψηφίσει ο κόσμος αυτόν που θέλει να φύγει με τα 100.000 ευρώ!

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, την Κυριακή θα δούμε την αποχώρηση του πρώην μισθοφόρου και στο επεισόδιο της Δευτέρας θα δούμε να φεύγει ο Σπαλιάρας.

offer

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....