Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Soula Glamorous: Πρόσωπο μυστήριο πίσω από τη μάσκα

❱❱ H «Εspresso» βρήκε το πρόσωπο μυστήριο πίσω από τη μάσκα με τους αμέτρητους θαυμαστές στα social media • Το «ποντίκι» που της έφαγε τον γκόμενο, η μόδα και οι δεκάδες διαδικτυακοί φίλοι Οι αμέτρητοι θαυμαστές της στα social media την έχουν ανακηρύξει ως την απόλυτη διαδικτυακή σταρ, καθώς τολμά να «στολίζει» πατόκορφα τη γυναίκα «ποντίκι» (όπως την αποκαλεί), η οποία πριν από ενάμιση χρόνο της έκλεψε τον σύντροφό της, το παιχνίδι μόδας «My style rocks» και τις παρουσιάστριες Κατερίνα Καινούργιου και Φαίη Σκορδά, χαρακτηρίζοντας το ντύσιμό τους βαρετά συνηθισμένο!

Η Σούλα Γκλάμορους, η οποία φοράει πάντα μάσκα, έχει μια πραγματικά εκκεντρική προσωπικότητα και τα βάζει με ό,τι δεν της αρέσει και δεν της… κάθεται καλά! Η διαδικτυακή persona άρχισε πριν από ενάμιση χρόνο μια απίστευτη καριέρα στο facebook και στη συνέχεια στο Ιnstagram.

2e5ywe5y 1

«Πληγωμένη από τον χωρισμό μου, σκέφτηκα να δημιουργήσω μια σελίδα μέσα στην οποία θα μπορούσα να γράφω αυτά που ήθελα. Χωρίς να το καταλάβω, η σελίδα της Σούλας Γκλάμορους άρχισε να έχει μεγάλη επιτυχία, αφού πολλές κοπέλες και αγόρια ταυτίζονταν με αυτά που αναρτούσα» αποκαλύπτει στην «Espresso» η εμπνεύστρια της πιο σέξι απατημένης προσωπικότητας του διαδικτύου, χωρίς να βγάλει τη μάσκα της Σούλας Γκλάμορους.

«Ξέρεις τι είναι, εκεί που νομίζεις ότι έχεις βρει το άλλο σου μισό, ξαφνικά να σε εγκαταλείπει για ένα άλλο άτομο κατώτερο από σένα; Μεγάλο το πλήγμα. Οταν είδα, μάλιστα, κοινές φωτογραφίες τους λίγες ημέρες μετά στη σελίδα του πρώην φίλου μου, εκεί ανακάλυψα πως η τύπισσα έμοιαζε με… ποντίκι! Αυτό είναι και το παρατσούκλι που χρησιμοποιώ πια στις σχετικές με εκείνη αναρτήσεις μου. Αφησε εμένα για κείνη. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω πως ένα… ποντίκι μού κατέστρεψε τη ζωή»!

Μέσα από τη σελίδα της, η Σούλα Γκλάμορους κατάφερε να ξεπεράσει, κατά κάποιον τρόπο, το προσωπικό δράμα της, αλλά και να βοηθήσει όλους τους διαδικτυακούς φίλους της οι οποίοι αντιμετώπιζαν έναν παρόμοιο με εκείνη χωρισμό.

«Αριθμητικά, οι φίλοι με τις αναρτήσεις που έκανα άρχισαν να αυξάνονται με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Αλλοι μου έλεγαν τον πόνο τους και άλλοι μου συμπαραστέκονταν. Τελικά, κάτι που ξεκίνησε για πλάκα άρχισε να παίρνει άλλες διαστάσεις» λέει.

Σχολιάζει τα πάντα

Στο σημείο αυτό η Σούλα Γκλάμορους αποφάσισε να σχολιάζει τα πάντα και κυρίως ό,τι είχε σχέση με μόδα και στιλ.

2e5ywe5y 3

«Η Σούλα Γκλάμορους λατρεύει τη μόδα. Δεν αντιγράφει, αλλά έχει το δικό της προσωπικό στιλ. Ετσι, λατρεύω την Ελένη Μενεγάκη, την Ευαγγελία Αραβανή και τη Ζέτα Μακρυπούλια, που έχουν χτίσει μια ξεχωριστή εικόνα, ενώ απεχθάνομαι τις Κατερίνα Καινούργιου, Φαίη Σκορδά και Μαίρη Συνατσάκη για το βαρετό και πάντα ίδιο 2e5ywe5y 2ντύσιμό τους. Ακόμα και στον δρόμο, βαριέμαι να βλέπω ίδια ντυμένες κοπέλες. Ελεος, πια! Είμαι φαν του “My style rocks”, ενώ λατρεύω για το στιλ τους τις Ραμόνα, Υβόννη Ντόστα, Τζόρτζια Βαϊνά και Ιωάννα Τούνη».

ΤΑ ΠΑΡΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΤΑΓΟ

Πολλοί ήταν και αυτοί οι οποίοι κατά καιρούς εξέφραζαν μέσα από μηνύματά τους την επιθυμία να δουν και να γνωρίσουν από κοντά τη Σούλα, η οποία διοργάνωσε για όλους αυτούς τον περασμένο Μάρτιο το πρώτο πάρτι της με τεράστια επιτυχία. Αύριο, τους προσκαλεί ξανά στο κλαμπ S-Cape, στον Κεραμεικό, για «το δεύτερο (σαν την γκόμενά σου) glamorous party»:

«Κανείς δεν ξέρει πώς είναι η Σούλα Γκλάμορους κάτω από τη μάσκα. Αλλωστε, όλοι έτσι με έχουν αγαπήσει, γι’ αυτό έρχονται. Φοράω τα γκλαμουράτα ρούχα μου και το απολαμβάνω. Διασκεδάζουμε και παρτάρουμε όλοι μαζί ως το πρωί» λέει.

Φωτό: Βαγγέλης Μασιάς

offer

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...