Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς...

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 27 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Η υλική αναβάθμιση στον επαγγελματικό και τον οικονομικό...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Χρυσό πακέτο διακοπών!

Ο γύρος του κόσμου σε δύο χρόνια με δεκαεπτά στάσεις στη χώρα μας κοστίζει 1,1 εκατομμύρια ευρώ!

Ταξίδι για κάθε σύγχρονο -αλλά και πλούσιο- Φιλέα Φογκ προσφέρει πακέτο διακοπών, το οποίο όσοι επιλέξουν, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τον γύρο του κόσμου όχι σε ογδόντα ημέρες, αλλά σε δύο χρόνια. Κι από ένα τέτοιο ταξίδι δεν θα μπορούσε να λείπει μια επίσκεψη στην Ελλάδα. Το πακέτο αφορά επισκέψεις στα 962 αξιοθέατα που περιλαμβάνει η λίστα με τους θησαυρούς της Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO και κοστίζει 1,1 εκατ. ευρώ! Δεκαεπτά από τους προορισμούς βρίσκονται στη χώρα μας. Μεταξύ αυτών είναι η Ακρόπολη, το Πυθαγόρειο της Σάμου, η Δήλος, η παλιά πόλη της Κέρκυρας, τα Μετέωρα, οι Δελφοί και τα παλαιοχριστιανικά και βυζαντινά μνημεία της Θεσσαλονίκης.

Αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία θα προσφέρει σε ένα ζευγάρι το ιντερνετικό γραφείο ταξιδιών πολυτελείας Veryfirstto.com, το οποίο εξασφαλίζει εκτός από το πρόγραμμα των ξεναγήσεων, τις μεταφορές στην πρώτη θέση και τη διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία όπως το «Sandy Lane» στα Μπαρμπέιντος, το ξενοδοχείο «George V» στο Παρίσι, το «Plaza» στη Νέα Υόρκη, το «Taj Mahal Palace» στη Μουμπάι, το «Cipriani» στη Βενετία και το «Ritz Carlton» στη Μόσχα. «Πρόκειται για το πιο συναρπαστικό ταξίδι που έχουμε ποτέ διαχειριστεί» σχολιάζει σχετικά ο εκπρόσωπος της εταιρείας ταξιδιών πολυτελείας Hurlingham Travel που «ενορχηστρώνει» αυτό το πρωτόγνωρο ταξίδι.

Το τυχερό ζευγάρι θα έχει την ευκαιρία να κάνει ένα ταξίδι σε διαφορετικές φάσεις της ιστορίας του παγκόσμιου πολιτισμού, καθώς θα δει από κοντά μνημεία όπως  οι αρχαίοι ναοί του Ανγκορ στην Καμπότζη, το Ταζ Μαχάλ της Ινδίας, οι πυραμίδες στην Αίγυπτο και το Μεξικό, η Απαγορευμένη Πόλη της Κίνας και το Μάτσου Πίτσου των Ινκας στο Περού. Δεδομένου ότι αυτό το ταξιδιωτικό «προσκύνημα» πολυτελείας είναι εμπνευσμένο από τη λίστα της UNESCO, από το ποσό που θα καταβάλει το ζευγάρι στο ταξιδιωτικό γραφείο, 5.500 ευρώ θα πάνε στον οργανισμό. «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα είναι μία από τις πιο συναρπαστικές, αξέχαστες εμπειρίες που μπορεί να εύχεται να ζήσει ένα ζευγάρι. Η ιστοσελίδα μας απευθύνεται σε όλους αυτούς που θέλουν να είναι οι πρώτοι που έχουν απολαύσει υπέροχες πολυτελείς εμπειρίες, χωρίς να δίνουν σημασία στο κόστος. Αυτό το ταξίδι είναι σίγουρο ότι καλύπτει τις προσδοκίες τέτοιων ανθρώπων» σχολιάζει ο ιδρυτής του Veryfirstto.com, Μάρσελ Νόμπιλ.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...