Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Οι 6 διάσημες Ελληνίδες που περιμένουν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τα...

Baby boom προσεχώς! Γεννητούρια αναμένονται το επόμενο διάστημα στην...

Στις 28 Απριλίου η πρεμιέρα του ριάλιτι «TV Queen» στο Open

Ολοταχώς ετοιμάζεται να βγει στον «αέρα» στις 28 Απριλίου...

Χωρισμένη και λαμπερή η Λάσπα!

Λαμπερή και ανανεωμένη Κατερίνα Λάσπα σε μία από τις...

Ο πρίγκιπας Χάρι «έκοψε» επισήμως τους δεσμούς με τη Βρετανία

Να δίνει ο πατέρας σου μάχη με τον καρκίνο...

Μια «Ζεστή Αγκαλιά» από την Αργυρώ!

Η ευαίσθητη πλευρά της Μπαρμπαρίγου που θα μαγειρέψει για παιδιά που έχουν ανάγκη.

Την ευαίσθητη πλευρά της θα δείξει για άλλη μία φορά η πετυχημένη chef Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Την πρωταπριλιά -και δεν είναι ψέμα όπως συνηθίζεται να λέμε εκείνη τη μέρα- στο ξενοδοχείο «The Met» (26ης Οκτωβρίου 46) η διακεκριμένη Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και η Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος μαγειρεύουν για τη «Ζεστή Αγκαλιά». Σύμφωνα με πληροφορίες, οι προετοιμασίες θα ξεκινήσουν από νωρίς το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας, οπότε η καταξιωμένη σεφ μαζί με τους εξίσου καταξιωμένους συναδέλφους της από τη Λέσχη θα μπει στην κουζίνα προκειμένου να ετοιμάσει ένα δείπνο με πολλή αγάπη για τα παιδιά που φιλοξενούνται στη «Ζεστή Αγκαλιά» της «Μέριμνας Παιδιού».

Πρόκειται για ένα τμήμα πρώιμης παρέμβασης για παιδιά με αναπτυξιακές δυσκολίες, ηλικίας από δύο έως πέντε χρόνων. Το τμήμα λειτουργεί σε κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους στο κτίριο του βρεφονηπιακού σταθμού «Μέριμνα Παιδιού» της οδού Εθνικής Αμύνης και στοχεύει στην παιδαγωγική πλαισίωση και τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών σε ημερήσια βάση (07.00-15.00) στους χώρους ενός παιδικού σταθμού και σε επαφή με τα υπόλοιπα παιδιά. Οπως είναι φυσικό, όταν της έγινε η πρόταση γι’ αυτό το ξεχωριστό και ιδιαίτερο δείπνο δεν θα μπορούσε να μην την αποδεχτεί, αφού χαίρεται να βοηθάει με τον τρόπο της, πόσο μάλιστα όταν πρόκειται για μικρά παιδιά.

Ετσι η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου θα είναι εκείνη που θα υποδέχεται τους προσκεκλημένους, ενώ σε αυτή την τόσο ξεχωριστή βραδιά θα μιλήσει για τους σκοπούς της «Ζεστής Αγκαλιάς». Φυσικά σε μια τόσο γευστική βραδιά δεν θα μπορούσε να μην παρουσιάσει τις συνταγές της, τις οποίες θα ετοιμάσει για το μενού της φιλανθρωπικής βραδιάς. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τη «Ζεστή Αγκαλιά» και τις υποτροφίες των άπορων παιδιών. Προκειμένου να χαρίσουν περισσότερα παιδικά χαμόγελα, αλλά και να επιτύχουν τον στόχο, έχουν βγει προσκλήσεις γι’ αυτή την ιδιαίτερη και ξεχωριστή βραδιά, οι οποίες κοστίζουν 15 ευρώ και θα είναι διαθέσιμες στα γραφεία της «Μέριμνας Παιδιού».

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου δεν διστάζει να δείξει την ευαίσθητη πλευρά της όποτε της ζητηθεί. Γι’ αυτό και πριν από λίγες μέρες ταξίδεψε μέχρι τη Νέα Υόρκη προκειμένου να οργανώσει ένα φιλανθρωπικό δείπνο, σε συνεργασία με τους οργανισμούς Project Hope for Greece και Greek America Foundation, για την ενίσχυση ελληνικών ιδρυμάτων ώστε να συγκεντρωθούν υποτροφίες για Ελληνόπουλα. Το δείπνο δόθηκε στην οικία Howard με οικοδεσπότες τον George Howard και τη σύζυγό του Λένα Αγγελοπούλου-Howard.

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...